TRABZONSPOR - Konyaspor
Daraltma
X
-
-
ikinci yarıda stepanovun önüne top geldi ceza sahasında atsaydı şimdi çok önemli 3 puan bizimdi.Tam bastırıyorduk hüseyin çıktı takım darmadağın oldu anlamıyorum osasuna da bize karşı 10 kişi kalmıştı adamlar hiç kopmadı maçtan.Bu takımın oturması için hala zaman mı lazım hadi uşaklar ya Trabzon için yüreğinizle oynayın"Ben çocukken fakirdim.İki kuruş elime geçince,bunun bir kuruşunu kitaba verirdim.Eğer böyle olmasaydım,bu yaptıklarımın hiçbirisini yapamazdım"
M.KEMAL ATATÜRKYorum
-
bizde orta saha civarı sorun var değilmi? bakalım bi:
hüseyin; sadece top keser başka hiç bir işe yaramaz. eksileri ise; ileriye pas atmaz, şutu yoktur, golü yoktur, asisti yoktur, bazen en olmadık yerde top kaptırır ortalık karışır. (eksik bulduğunuz yerleri tamamlayın lütfen)
hasan; TRABZONSPOR için gözünü karartır,bazen imkansıza yakın işler yapar
kimse tanıyamaz inanamaz ona. eksikleri; yazmayayım uzun uzadıya
symek; birçok artı meziyeti var ama uzun zamandır tedavülde değiller. yani HÜKÜMSÜZDÜR artık.
aklıma bir isim geliyor. tanıdık biri hemde. izlediğim bir kaç maçında hayran kaldım kendisine. adıyla ilgili bölümede yazmıştım bunu. kimmi o bizim FABİANO.
hüseyinde olmayan herşey var elemanda. en önemliside akıl. seyrettiğim maçlardaki gibi oynamaya devam edecekse symekten birkaç gömlekte üstün. ne dersiniz ikisini robottan geçirip ortaya bir FABİANO ELLER alsak nasıl olur ne dersiniz.
selam ve hürmetle..Yorum
-
marcelinho yu futbolcu diye trabzona getiren adami allah bildigi gibi yapsin.
bukadar sansi jun a verseydik onu bile adam ederdik be. atin gitsin, bosyere yabanci kontenjanini dolduruyor.Yorum
-
belkide dediğin gibidir.... ama bu böyle olmaz ,,tatile değil futbolunu sergilemeye geldi buraya.Bordo-Mavi
neRdeSin yATTaRaYorum
-
eskiye dönüşmü abi karşı takımın kalesini kameradan bile göremiyorduk 3 hafta önce...Yorum
-
gecen hafta bal yagdi burasi, bu hafta yine basladi tartismalar , tartis babam tartis,TRABZONSPORYorum
-
katılıyorum jun bile daha hızlı koşuyodu pozisyonlara giriyodu valla.Boşuna kontenjan dolduruyo bi de üstüne para alıyo .Bir Gün Mutlaka!!Yorum
-
Ziya hocanın sahaya çıkardığı 11 çok yanlış neden macera aradı anlamadım, 3 tane takozla oynamak neyin nesi, Ömer Rızanın saha da ne işi var çözebilmiş değilim. 10 kişi kaldıktan sonra tabiki bocaladık ama bu kadara kapanmak da mantıksızdı. hoca yanlışlarıyla dolu bir maçtı, çok da gol kaçırdık, yazık.. arıyacağız bu beleş puanları...Yorum
-
ben marcelinhonun boş transfer olduğuna inanmıyorum ama ona zaman gerekli diyorum.Bugün röpartajı vardı isterseniz bakın bence vakit lazım alex fenerde bir dönem tam dikiş tutmadı olacak olacak ama biraz zaman diyorum.Bide çok iyi bir orta sahaya ihtiyacımız var"Ben çocukken fakirdim.İki kuruş elime geçince,bunun bir kuruşunu kitaba verirdim.Eğer böyle olmasaydım,bu yaptıklarımın hiçbirisini yapamazdım"
M.KEMAL ATATÜRKYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Sana her baktığımda hatta adını her duyduğumda aklıma Fatih'i getiriyorsun.
Yorum