Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR - Konyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Ben çocukken fakirdim.İki kuruş elime geçince,bunun bir kuruşunu kitaba verirdim.Eğer böyle olmasaydım,bu yaptıklarımın hiçbirisini yapamazdım"
    M.KEMAL ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Okyanusu gecip derede bogulmak Trabzonspor`un temel karakteristigi oldu artik. Bu kronik hastalik maalesef devam ediyor. Besiktas galibiyeti ancak boyle notralize edilebilirdi. Tebrikler !!!

Ziya Dogan`in gecmisten ders almis olabilecegini umuyordum, goreve geldiginde... Ne yazik ki ustune fazla birsey koyamamis. Rakip secmeksizin israrla tek forvetle-Omer Riza`yi forvetten saymiyorum- ve defansif bir kadroyla oynamaya devam ediyor. Omer Riza`da kimsenin farkedemedigi bir cevher (!) gordugu muhakkak. Umut gibi her haliyle daha iyi bir forvet kenarda otururken Omer`le baslamasi tam bir feraset (!)ornegi. Ust uste 3 mac Omer`i Umut`a tercih etmesi de gosteriyor ki Hoca`nin forvetteki ikinci tercigi Omer. Sadece Omer Riza`mi ? Omer disinda ilk 11`de en az 3 yanlis adam daha vardi bugun sahada. Mactan once kadroyu gordugumde gol atma sansimizin rakibin cok buyuk hatalarina bagli oldugunu dusunmustum. Nitekim farkli birsey gormedik. Tebrikler Ziya Hoca !!!

Bir de futbolda bir kural vardir: Sampiyon olmak istiyorsan kazanman gereken maclari kazanacaksin, hele de rakiplerinin kayip haftasinda hic hata yapmayacaksin. Gecen yili hatirlayalim. GS kirik dokuk kadrosuyla kac maci son dakikalarda kopardi ve sampiyon oldu. Su tabloya bakin: Evindeki tek galibiyeti mahkum oynadigin Denizli macinda aliyorsun, Vestel ve Konya`ya karsi geriye dusup beraberligi zor kurtariyorsun, sonra gidip 1 mac kazandiginda da sampiyonluk sarkilari soyluyorsun. Kendi kendimizi gulunc duruma dusuruyoruz. Yazik !!!
      Avrupa'da büyük takımlar 4-2-3-1 oynuyor artık. Küçük takımlar uzunca bir süredir büyüklere direnebilir hale gelmişti dünya futbolunda. Büyük-küçük takım ayrımı kalmadı denilirdi bu durum için. Şimdi o fark geri geldi. Küçük takımların şifresi kırıldı, sistemleri hacklendi artık. Ziya Doğan eski kafalı bir t.d. Kendini geliştirmiş olmasını ben de umuyordum ama bütün hayallerim geçen hafta bjk maçı sonrası Ziya Doğan la yapılan röportajla suya düştü. Spiker Ziya Doğan'a "t.d. takım üzerinde etkili mi?" diye sordu. El cevap Ziya dan : "Avrupa'da hayır Türkiye'de evet. Avrupa'daki maçları izliyorum, futbolcular zaten disiplinli, onlara t.d. bişey veremez". Neresiyle izliyosa artık Avrupa'daki maçları..

Avrupa'nın en son moda sistemi 4-2-3-1 e çok uygun adamlarımız var ama Ziya olaydan bihaber. Bir teknik direktörün takıma disiplinden başka bişey veremeyeceğini düşünüyor. Konya maçına bile 4 defans adamı 4 de defansif orta saha oyuncusuyla çıkıyor. Resmen rezillik. Marce Umut girdi de noldu demesin Ziya, Marce Ömer Rıza nın yerine girdi, Umut da Ersen'in, Simek i de Ferhat'ın yerine ön libero koydu. Sistem aynı. Ziya dan hiçbişey olmaz.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ziya hocanın sahaya çıkardığı 11 çok yanlış neden macera aradı anlamadım, 3 tane takozla oynamak neyin nesi, Ömer Rızanın saha da ne işi var çözebilmiş değilim. 10 kişi kaldıktan sonra tabiki bocaladık ama bu kadara kapanmak da mantıksızdı. hoca yanlışlarıyla dolu bir maçtı, çok da gol kaçırdık, yazık.. arıyacağız bu beleş puanları...

hoca ne yapsin, mercelinho ve symeki oynatmamakla en dogru karari verdi, girdiklerinde ne yaptiklarini gördük.

hüseyinin kirmizi kart yemesi cok iyi oldu, hic degilse birdahaki macta 10 kisi yerine 11 kisi oynariz. su marcelinhoyuyu da atabilsek

Yorum

• marcelinhoyla junu karsılastırmak biraz abes olmus arkadaslar, tamam bisey oynamdı simdiye kadar ama o kadar da degil

Yorum

• İlk olarak drexcalibur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben marcelinhonun boş transfer olduğuna inanmıyorum ama ona zaman gerekli diyorum.Bugün röpartajı vardı isterseniz bakın bence vakit lazım alex fenerde bir dönem tam dikiş tutmadı olacak olacak ama biraz zaman diyorum.Bide çok iyi bir orta sahaya ihtiyacımız var
            inşallah yanılırız.
            Yaa bu bizim yönetim yaptığı yerli yabancı transferleri müzemizi gezdirse orada anlatsa bu takımın nasıl şampiyonluklar yaşadığını en azından hırs açısından.
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• hakemin bazı aptallıkları dışında hakettiimizi aldk arkdşlar yine koşmadk gökdenz fln hariç hele fatih akyel korkunçtu bgn yaa stephanovda sakın haa defanstan uzaklaşmasn forvette bi işe yaradıı yok marci kötüde deildi ama yine bi numarasını göremedk yattara döööööönnnnnnnn !!!!!!!
              bz yakamıza tek bir yıldz taktık tüm emek alın teri ve şerefimizle o tek yıldızla hepsini dize getirdik şmdi efelenirler ama korkmasalar uuraşmazlar bzmle o bol keseden dağıtılan yıldızları haklarıyla taksalardı nie korkarlardıki...

Yorum

• 2. yarıda ömer rızayı aradım hiç olmazsa pozisyona girdi adam atamasada

Yorum

• napalim yine de 1 puan yenmedik diye ortaligi mi dagatacagiz!

beni en sevinderen sey !15 sene sonra 2 forvetlen bir maca cikmamiz!
                  Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    jeffersonla rahat maç yok.. kalede o varken 3-0 bile garanti skor değil..
                    Elalem brezilyalılarıyla şampiyon olur bizimkiler önümüzü tıkıyor..
                    BORDO MAVİ

Yorum

• maçı izleyemedim musampayla keçeli oyuna girdimi
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• keçeli 90dk oynadı, musampa girmedi..
                        BORDO MAVİ

Yorum

• keceli 90 dakika oynadi. musampa oynamadi. Keceli fena degildi.
                          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Brezilyadan kaleci çıkmaz sözü aklıma geldi.Bi kalecisi var Brezilyanın Dida.Gûya jefferson didanın veliahtıymış.pehhh.
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Ah Jef ahhh. Gitti beleş bi 2 puan daha ...
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• kazanmasını bir türlü öğrenemedik maalesef...tam oyunumuzu rakibe kabullendirdiimiz anda gereksiz bi kırmızı kart..hüseyin uzun yıllar hizmet etmek istiyorsa bu kadar hata yapmamalı maç içerisinde...ayrıca ömer rıza gibi teknik kapasitesi 0 ın altında olan bi adam neden ilk 11 çıkar anlayabilmiş deilim..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X