Bu macda inonude oynadigimizin yarisini oynarsak kolay aliris maci. inonudeki gibi oynarsak en az 5 tane sallariz tabi biraz daha pozisjonlari iyi kullanirsak. ama onumuzde belkide sezonun en onemli maci var insallah guzel bir sonucla ispanyaya gideriz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR - Konyaspor
Daraltma
X
-
Maşallah maşallah.Allah nazarlardan saklasın herkez artık takımımıza güveniyor.Kötü de olsak burda yok şöyle 5 yeriz yok paçavraya döneriz gibi cümleler kurmamak gerekir.
Maçla ilgili yorumum:Bjk maçında olduğu gibi kazanacağımıza inanıyorum.(Normal şartlarda)
Yorum
-
Konyalı olduğum için çok takip ederim konyayı...Eder Ceccon diye bir forvet aldılar Brezilyalı...Çok dikkat etmek lazım...klas adam.18 de affetmiyor...bir de alex yordanow,batista gibi adamlar var.Bize de ters gelirler...Fenerle çekiştiğimiz yıl 5 puanımız aldılar...Rahat yenerişz diyorum ama yine de dikkat edelim...Bi de yorgun olacaz zaten Allah tan kadro geniş..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
bjk maciyla bu mac ayri olacak. biz kapanan rakiplere zorlaniyoruz. kargalar acik oynadigi icin duman ettik onlari. konya kapanacak bize karsi. oyun tikanacak ama ersen martin doldur bosalt taktigiyle isimize cok yarayacak. insallah alirizbayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!
Yorum
-
Defanslarında ağır oyuncuları var. Yattara'da oynadı mı çok pozisyon buluruz.
Çok kolay alacağız, stres yapmayın. Kalecilerini yıldız yapmasınlar. Üç farklı galibiyet bekliyorum.En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 12.09.2006, 23:10.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
geçen sene hodziç skandalı yaşayıp kaybettiğimiz maçın intikamı olacak tabi kolay olmıycak
bi arkadaş demişki bejeke açık oynadı da kaybetti arkadaşım
trabzon maç beraberyken de yenikken de birçok pozisyon buldu hakem adil olsa biz erken öne geçebilirdik
bejeke öndeyken de açık oynayacak kadar ahmak değil
Yorum
-
bende acikcasi bu macta fark bekliyorum. guzel futbol oynamaya devam edersek konya gelsin sallariz ezikler gelsin sallaris. yeterki istikrari kaybetmemek ozguveni kaybetmemek. ve bu acidan onumuzdeki osasuna maci gercekten cok onem tasiyor. ben sahsen inaniyorum bogalari devirecegimize. insallah da oyle olur.
saygilar
Yorum
-
Söylendiği kadar kolay olacağını düşünmüyorum.
Konya nedense bize sürekli ters geliyor.
İnşallah söylendiği kadar kolay geçer maç.
Bir Bjk galibiyetiyle çok uçmamak lazım.
Ziya Doğan durumu idare eder, futbolculara anlatır inşallah.
Lig uzun. Her maça aynı hırsla ve kimseyi küçük görmeden aynı ciddiyetle çıkmak gerekir.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum