arkadaşlar bi beraberlik hemen başladık lanetler yağdırmaya olmuyor ama böyle. sezon başında belliydi ne halde olcağımız. biraz zaman tanıyın. üzmeyin kendinizide bu kadar.
Buyuk takim dedigin kendi sahasinda cift forvetle oynar.. defansif futbol istemiyorum kardesim nedir bu...defansif oynayacaksan omer rizanin ne isi... koy orta sahaya suartli iyi pas yapan futbolcu... kontra ataklarla kaleye git... bu gidisle ligi besinci bitiririz...
Trabzon'da ilk 20 dakika rakip takım orta sahayı geçemesin istiyorum ya...
geçen hafta beşiktaş maçında daha atak oynamıştık..
şu ömer razı dışarı artık....
Olacak iş değil. Taraftara da yazık oyuncuların kendilerine de yazık. Bu maçın bahenesi var mı kardeşim? Beşiktaşı yeniyorsun, Osasuna gibi bir takımla 2-0'dan berabere kalıyorsun ve şimdi kendi sahanda Konya'ya puan veriyorsun. Yazık günah ya. Böyle bir maçta verilen 2 puan sezonun nasıl geçeceğini belli eder. Kimseye kızacak halim yok.
Sadece yazık günah diyorum.
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
kardeşim kaybettik bile farkındamısın. artık lanetler yağdırmanın kızıp küfür etmenin ne faydası olcakki. yarın yine bu takımla atmıcakmı yüreğimiz. biraz sakin olmakta fayda var.
hadi geçmiş olsun
ziya hoca nın son maçı 1-1 lik konya maçıydı.
2. ziya hoca dönemindeki trabzondaki ilk maç yine konya yine 1-1
vardır bir hayır
herkese iyi akşamlar
Yorum