Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Detaylarini sonra yazarim. Bence ulkemiz NATO'ya tarihteki en yakin pozisyonuna ulasmisti Menbic oncesinde.

Sadece ordu degil ulkenin genel istikametinin yonu mu degisiyor, diye soralim.

Ferit Barış PARLAK yazdı... Başlıktaki cümle, benim cümlem değil…Geçtiğimiz hafta Çin Uluslararası Radyosu’na röportaj veren Çin Sosyal Bilimler Akademisi Rusya, Doğu...

Bu yazi iki hafta once basildi, lakin ulkedeki onemli cogu sey gibi konusulmadi.

Ceren de Turkiye'de İsmail Hakki Pekin ve Perincek'in Ankara - Sam arasindaki arabuluculugunu kaynaklariyla yazdi geçen hafta.

Bu arada NATO'ya bakis acim negatif ancak donem sartlarinda ulkeye faydalarini da esgecmemek lazim. Bugunden bakinca hegemonya olmasa da yoğun tesir altinda oldugumuza katilirim.

Daha sonra fikirlesiriz.
    sizin paylaştığınız bağlantı ile paralel bir yazı paylaşmak istedim.Yazı ingilizce,nacizane çeviri bana aittir,hatalarımı affediniz,ayrıca parantez içindeki notların bazıları bana aittir.

Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.

kısaca;
    yazı 12 temmuzda yazılmış,
    " içeriden birisi olaral,eylül ayının sonuna kadar olacakları sizlere Türkiye perspektifinden söyleyeyim (Erdoğan dahil herşey değişecek,artık kontrol onda değil ve pro-Rus ulusalcılar tarafında kontrol ediliyor,Perincek,ki kendisi 50 yıllık MIT çalışanıdır"
    -Türkiye,İran,Irak,Suriye ve Mısır ile müttefik olacak
    -Rusyanın İncirliği kullanmasına izin verilecek
    -Türkiye Kuzey Suriyedeki kürt militanları temizleyecek,sobrasında sıra kandile gelecek
    -Amerika ve nato nun incirliğe girişi yasaklanacak
    -Nato B61s ve diğer sistemlerini geri alacak
    -Amerika Orta Doğuda kontrolü kaybetmeye başlayacak,izole politikalar izleyecek,bunların sonucu Trump muhtemele zeferi olacak
    -RT ve Snowden tarafından büyük (belge sanırım)sızıntılar olacak,detaylarını bilmiyorum
    -işid ve öso yok edilecek,kürt militanlar (pkk yı kastediyor sanırım) da yok edilecek
    -Rusya,Türkiye-İsrail ve İran arasındaki boru hattı anlaşması sonrası Suudi Arabistan ekonomik olarak çöküşe geçecek,
    -Amerikanın İran rüyası bitecek ve İsrail savunmacı (yani saldırganlığı bırakacak) politika izleyecek,Bibi(netanyahu) nin sorunları olacak ve yakında yerine başkası geçecek
    -Putin,Erdoğan ve Jinping Çinde buluşacak (zaten g20 toplantısı var)
    -Euroasia Union adlı yeni birlik oluşacak
    -Nato dağılmaya başlayacak,buda Trump a yarayacak
    -Avrupada ve muhtemelen Türkiyede de göçmen krizi devam edecek

Not;Amerikadan Kerry konuşma yaptı,Nato Türkiye yi izleyecekmiş? ve üyeliğin riskde olduğunu söylemek için çok erkenmiş. İzleme görevi nato ya ne zaman verildi sormak gerek
    Saygı,sevgi.

Yorum

• Eger turkiye duserse tum islam alemi ve tum turk cumhuriyetleri duser. Eger turkiye ayaga kalkarsa tum islam alemi ayaga kalkar. Oyun buyuk, dusman cok, hainler her yerde.
      Zaman birlik olma zamani, zaman tum siyasi gorusleri, farkliliklari bir kenara birakip adam gibi devletimizin arkasinda durma zamani.
      Unutmayalim sagcisiyla, solcusuyla, alevisiyle, turkuyle, laziyla, kurduyle hepimiz ayni gemideyiz ya birlikte batariz ya birlikte gemiyi limana yanastiririz. Baska turkiye yok. Gidecek baska vatanimizda yok. Devletinin arkasinda adam gibi durmayan ulkelerin hali ne oldu hicmi ders almayiz. En yakinimizda irak a bakin. Halk saddami arar oldu. Hergun yasli genc demeden siyonist guclerin katliam yaptigini, Irakli bacilarimizin nerdesiniz ey ummedi muhammed karnimizda gavurlarin tohumlarini tasiyoruz diye feryad etmelerini ne cabuk unuttuk........

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ABD dış işleri bakanından Türkiyenın nato üyeliği tehlikeye girebilir açıklaması geldı .

Türkiyede darbeleri amerika yapar diye herkesın kabul ettiği bir cumle var . acaba bu darbenın basarısız olması sonucuna baglayabılırmıyız bu acıklamayı .
        Türk ordusu amerika hegomonyasından kurtuluyor mu ?
        buna sevinmeli miyiz ?
        En son Hüseyin Kivrikoglu ABD Dışişleri bakanını fircaladiginda 2002 deki teskere ile beraber abd Ergenekonun ve Balyoz ile Tsk nin kemalist milliyetçi komutanlarını tasfiye edip yerine bu darbeci cemaatçilerı yerleştirdi gelinen süreçte en başta Rusya ile yakınlaşması ve YAŞ daki tasfiyeler bahane edilip abd Darbenin önünü açtı belki Rte ülkeye sultan olup ölene kadar ülkeyi ve bizi çok sevecek ama en azından abd nin uşaklığını yapan kişilerde komple temizleme fırsatı geçti elimize.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Yalnız darbeyi önleyen gerçek kahraman ÖKK Komutanı Emireri Astsubay Ömer Halisdemir darbe gecesi ÖKK ya gelip emir komutayı almak isteyen cuntacı Generalin alnının ortasından vurmuştur, sonra cuntaci askerler tarafindan sehit edilmistir , ÖKK düşseydi belki şu an çok daha başka şeyler konuşuluyor olurdu. Şehidimizin ruhu Şad olsun.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yalnız darbeyi önleyen gerçek kahraman ÖKK Komutanı Emireri Astsubay Ömer Halisdemir darbe gecesi ÖKK ya gelip emir komutayı almak isteyen cuntacı Generalin alnının ortasından vurmuştur, sonra cuntaci askerler tarafindan sehit edilmistir , ÖKK düşseydi belki şu an çok daha başka şeyler konuşuluyor olurdu. Şehidimizin ruhu Şad olsun.
            Bu darbeyi ne millet ne de başkası engelledi,bu darbeyi kendi milletine yapılan ihaneti görüp,buna alet olmayan tertemiz ruhlu vatan için ölmekten çekinmeyen Ömer Halisdemir gibi,bu ihaneti kendine yakıştıramayan helal süt emmiş vatanın öz çocukları olan gerçek Türk subayı ve askeri engellemiştir.Eğer o birlikler içindeki bu alnı öpülecek vatan evlatları olmasa,gerekirse 1 milyon insanı bile öldürüp darbe yapardılar,ne polis ne halk engel olamazdı.
            Allah bu yolda şehit düşen hem sivil,hem asker-polis hepsinden razı olsun,bugün bu yazıları yazıyor,hala bir ülkemiz varsa onlara borçluyuz.
            İnşallah onlara layık olacak işlerde buluşuruz millet olarak.
            • Memento mori

Yorum

• Halk idam istiyormuş, halkın isteği geri çevrilmezmiş o yüzden görüşülecekmiş konu. Eeee halkın isteklerini bu kadar dikkate alıyorsanız barışı, huzuru ve insanca yaşamayı da gündeminize alın.

Yorum

• arkadaşlar doğu perinçeğin son videolarını izleyin .
                soylenenler dogruymuş . Ulusalcı kanat net şekilde cumhurbaskanının yanında saf tutmus bu darbe mevzusunda .
                adam sevinçten ne diyecegını şaşırmıs . (adam haklı hem bireysel olarak çok çektiler , hemde ideolojik olarak amerika egemenliğinden nefret edıyorlar)

Ve ısrarla Türkiyenin amerikanın etkisinden kurtuldugunu (bu kadar kolay olabiliyor mu bu işler bilemiyorum ? gercı 2 saatte 2.750 hakim gorevden alındı olur mu olur.. ) ve atlantikten ayrılacagını ve pkk nın bitirileceğini söylüyor .

Rusya uçağını düşüren ekibin darbeci hava kuvvetlerı komutanları oldugunu ve bu tahmin değil net bilgi oldugunu soyluyor .

Bundan 6-7 ay once cemaati bitirme operasyonu için ordu içinde ittifak gerektıgını ve pkk yı bitirmenın amerikancı yanı cemaatçi subaylarla yapılmasının kesinlikle mumkun olamaycagı gerekcesıyle orduda dogu perinceğin ekibiyle iş birliği yapıldıgını ekşisözlükte okumuştum .tabi ekşisözlüğün pkk lıları baya dalga gecmişti bu olayla .
                doğruymuş demekki
                61

Yorum

• NATO - Sangay meselesine devam edeyim.

Rusya ile onca soz, tehdit, efelenmeden sonra hicbir sey olmamis gibi barismanin mimari Nazarbayev olarak gosteriliyor. Ne tesaduf, bu baris tam da Kazakistan'in Sangay İsbirligi Orgutu donem lideri oldugu zamana denk geldi. Hadi bunu Dogu'ya goz kirpis, turizmde cokus vs gibi rasyonel politik sebeplere bagladik. Peki İsrail?

Yazip cizmesi kolay da oyle ha diyince NATO'dan cikilmaz. Bunu Litvanya, Estonya vs. yapabilir (BDT'ye dahil olmama). Onu da geçtim; ABD ve Avrupa'nin (uzulerek yaziyorum) Afganistan, Libya, Bosna, Kosova vs. her turlu karisiklikta cagiracagi ilk adresiz.

Gozden kacmasin, Katar'la askeri iliskilerimiz neredeyse fevkalade. Gecenlerde orada us kurduk. Kimin oluruyla? ABD.

Yukarida "Peki İsrail?" diye cevapsiz biraktigim sorunun cevabi da bu ya. Abd, istedi barisildi.

Ust akil diye adlandirilan hayalet her neyse veya her kimse bilemiyorum, korkudan mi netlestirilmiyor ona da bir sey diyemem. Lakin Abd'ye (siz bunu NATO diye okuyun) sirt donmek kolay degil.

Beklentim, daha dogrusu sahsi temennim, dogu-bati arasında Turkiye merkezli dengeli diplomasi yonetmek. Cok mu zor? BOP esbaskanligini gururla ilan etmis biriyle cok zor.

Ensarusta arkadasimiz hakli sekilde İrakli kadinlarin feryadlarina deginmis. O kadinlara tecavuz eden isgalci Abd askerlerinin evlerine sag salim donmesi icin dua eden demokrasi kahramani (!), bir onceki paragraftaki Bop esbaskaniydi.

Demokrasi de demisken... Millet iradesini onemsiyorsak ve bu irade disindaki mudahalelere lanet ediyorsak o milletin a...sina koyan is adamlarina peskes cekilen ihaleleri verenleri de unutmayalim. Belli mi olur, gun gelir onlara da "ne istediniz de vermedim" denir.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar doğu perinçeğin son videolarını izleyin .
                    soylenenler dogruymuş . Ulusalcı kanat net şekilde cumhurbaskanının yanında saf tutmus bu darbe mevzusunda .
                    adam sevinçten ne diyecegını şaşırmıs . (adam haklı hem bireysel olarak çok çektiler , hemde ideolojik olarak amerika egemenliğinden nefret edıyorlar)

Ve ısrarla Türkiyenin amerikanın etkisinden kurtuldugunu (bu kadar kolay olabiliyor mu bu işler bilemiyorum ? gercı 2 saatte 2.750 hakim gorevden alındı olur mu olur.. ) ve atlantikten ayrılacagını ve pkk nın bitirileceğini söylüyor .

Rusya uçağını düşüren ekibin darbeci hava kuvvetlerı komutanları oldugunu ve bu tahmin değil net bilgi oldugunu soyluyor .

Bundan 6-7 ay once cemaati bitirme operasyonu için ordu içinde ittifak gerektıgını ve pkk yı bitirmenın amerikancı yanı cemaatçi subaylarla yapılmasının kesinlikle mumkun olamaycagı gerekcesıyle orduda dogu perinceğin ekibiyle iş birliği yapıldıgını ekşisözlükte okumuştum .tabi ekşisözlüğün pkk lıları baya dalga gecmişti bu olayla .
                    doğruymuş demekki
                    Oncelikle bir kavram duzeltmesi yapalim, Perincek ulusalci degil Maocu sosyalisttir. Emekli asker ekibi ise Avrusyaci. Ha cemaat ha bunlar...

Perincek saligerilince once Cnn'e cikip o gune kadar küfrettiği Akp'ye methiyeler dizmisti. Sonra Akit'e bir roportaj vermisti.

Uygur Turkleri'ni, Guney Azerbaycan'i Abd emperyalizminin oyunu olarak goren komunistlerin Ulusalcı-Ataturkcu-Milliyetci olamayacagi asikardir.

Ordudaki her Atlantikci subay cemaatci degil. Sakin bu yanlisa dusmeyin.

Rus ucagini dusuren pilotun Gulenci oldugunu Rasim Ozan Kutahyali yazmisti. Sonrasinda burada degildim akibetini bilemiyorum ama ifadeye cagrilmisti.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Rus ucagi dustugu zaman emri bizzat ben verdim diyen kimdi? Bu kadarda balik hafizali olmayalim simdi suclu pilotmu oldu..ozaman emri veren kahramandi yigitdi..ha gerci ihh olayinda da ayniydi dimi ..sonradan size kim gidin dediler ihh ya ozaman gonderen kendisiydi..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oncelikle bir kavram duzeltmesi yapalim, Perincek ulusalci degil Maocu sosyalisttir. Emekli asker ekibi ise Avrusyaci. Ha cemaat ha bunlar...

Perincek saligerilince once Cnn'e cikip o gune kadar küfrettiği Akp'ye methiyeler dizmisti. Sonra Akit'e bir roportaj vermisti.

Uygur Turkleri'ni, Guney Azerbaycan'i Abd emperyalizminin oyunu olarak goren komunistlerin Ulusalcı-Ataturkcu-Milliyetci olamayacagi asikardir.

Ordudaki her Atlantikci subay cemaatci degil. Sakin bu yanlisa dusmeyin.

Rus ucagini dusuren pilotun Gulenci oldugunu Rasim Ozan Kutahyali yazmisti. Sonrasinda burada degildim akibetini bilemiyorum ama ifadeye cagrilmisti.
                        verdiğiniz bilgiler için tesekkur ederım . ben sozlukte okudugum kısa bır yazı ve cıkarımlarımla birşeyler karaladım .
                        eksik ve yanlıs bilgilerle yanlıs düşüncelere kapılıyoruz demekki .

teşekkür ederim

edit: ya bu perinçek maocu sosyalist se pkk ya neden karşı ? Bu terörist solcuların hepsi maocu diolar ?
                        En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 18.07.2016, 22:19.
                        61

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rus ucagi dustugu zaman emri bizzat ben verdim diyen kimdi? Bu kadarda balik hafizali olmayalim simdi suclu pilotmu oldu..ozaman emri veren kahramandi yigitdi..ha gerci ihh olayinda da ayniydi dimi ..sonradan size kim gidin dediler ihh ya ozaman gonderen kendisiydi..
                          Tabii, haklisinz. "Ucagi dusuren cemaatcilerdir" demek istemedim. Sadettin arkadasimiz Perincek'in iddiasini yazinca Rasim Ozan'in daha eskiden benzer tezi isledigini belirttim. Sahsi fikrim degil yani.

Yorum

• bu perinçek in cemaatcılere karşı sert tavrı ve amerika düşmanlıgı gozumde hafıf sempatı olusturmustu . google a ısımını bı yazdım , adamın ocalanla pkk kampında resımlerı var . Bu adam neden amerıkancılara karsı o zaman .
                            61

Yorum

• Dün akşama kadar kahraman diye göklere çıkartılan GK Başkanı Hulisi Akar bugün aynı Aktroll ekibi tarafından yavaş yavaş hainlikle suçlanmaya başlanmış. Odasına gidip kafasına sıksın diyenler mi -vatan hainliğinden yargılanması gerektiğini söyleyenler mi dersin hepsi var.

Gerekçesi ise yanı başındaki fetöcüleri görememesiymiş. İnsanın delirmemesi elde değil. Sanırsın o fetöcüleri Tsk'ya sokan Hulisi Akar'dı.. Lan adamın dibine fetöcüleri yerleştirenler sizsiniz. Yüzsüz herifler.

Şu Nato konusunda birşey de ben yazayım. Şimdi internet tarayıcınızdan yeni bir sekme açıp oraya 'dünya haritası' yazın. Türkiye'yi bulun ülkenin etrafına iyi bakın.

K.Afrika Arap ülkeleri. Sonra doğu Akdeniz İsrail, Lübnan, Surye diye devam edin. Ortadoğu ve yukarı doğru Kafkasya.. Ve batıya doğru Karadeniz ve Balkanlar. Ve hatta tekrar doğuya dönerek Hazar denizi ve ötesine Türk devletlerine yani Orta Asyaya yani anavatanımıza yani Çine kadar uzanan stratejik topraklara.
                              O görüntüyü gördükten sonra Türkiye'nin Nato'dan çıkarılması muhabbetine sadece gülün.

Türkiye'yi Nato'dan çıkarmak demek bütün bu toprakları kaybetmek demektir. Kafkasları nasıl izleyeceksin? Ortadoğuyu nasıl izleyeceksin? Gölgesinden korkan Suud ve Katarlı araplarla mı? Çine kadar olan Türk devletleri ile nasıl ilişkini geliştireceksin. Karadeniz'i Rusya'ya mı bırakacaksın. Rusya'yı sadece Alaska'dan, Kamçatka'dan, Bering boğazından mı takip edebileceksin?

Nato'nun 28 üyesinin 26'sı Türkiye'yi istemiyoruz açıklaması yapsın, ABD'nin diyeceği şey 'davranmayın uleynn" olur..

Yani demem o ki, tekrar söyleyeyim, ABD bu bölgede demokrasiyle yönetilen, insanı eğitimli, modern dünyaya uyum sağlamış, her yönden gelişmiş bir ülke istemez. Yani akıllı insan istemez. Bakın Rte'nin katıldığı cenaze töreninde imam "Allah bizi okumuşların şerrinden kurtarsın" gibi bir dua etti. O yüzden ABD 12 Eylül 1980 askeri darbesiyle hem solu hem milliyetçi sağı ezip, ülkenin başına siyasal islamın alt yapısını hazırlayan Özal'ı boşuna getimedi. Bugün Tayyip ülkeyi yönetiyorsa yatsın kalksın Kenan Evren'e dua etsin. İsteklerini yerine getirebildiği sürece getirdiğini götürmez ABD. BOP'un en büyük amacı da bu bölgede siyasal islamla yönetilen ufak devletçikler değil miydi zaten?
                              En son erolizmts tarafından düzenlendi; 18.07.2016, 23:08.
                              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rus ucagi dustugu zaman emri bizzat ben verdim diyen kimdi? Bu kadarda balik hafizali olmayalim simdi suclu pilotmu oldu..ozaman emri veren kahramandi yigitdi..ha gerci ihh olayinda da ayniydi dimi ..sonradan size kim gidin dediler ihh ya ozaman gonderen kendisiydi..
                                Bikac seneye fetoyla kardes olurlar bize de siz onlar musluman diye sevmiyosunuz derler. Oyuzden tartismaya gerek yok.
                                Darbeye hepimiz karisiyiz da siyasi tartismalar bitmeli. Tartistikca birsey degismiyor hazir tum ulke ayni konuda birlesmisken orda duralim.

Cumhurbaskani da artik insanlari siz biz diye ayirmasin birkac ay.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X