Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gördüğüm plan tıkır tıkır işliyor tüm sınır dostlarımızla düşman olduk abd nin(yani israilin)kucağına oturduk.umarım olmaz ama son buna götürüyor hepimiz şehit olucaz.gidişat bu vatanın yok olacağını gösteriyor yani benim mantığım bunu diyor.

katılmayan saçmalama trol diyen olabilir ama gidişat bu yönde umarım olmaz böyle bişey.

Yorum

• [MENTION=24730]61ronin61[/MENTION] Anlamayacak birşey yok RTE kendisinin büyük ortadoğu projesi eş başkanı olduğunu söylemişti zamanında zaten. Kadir mısıroğlu da büyük ortadoğu projesinin ve Akpnin 1 numaralı savunucusu olarak başka bir kanıttır.

Benim gördüğüm tablo şu ki sıfırı görmeden bir daha düzelemeyiz gibi geliyor. Sağcı veya solcu fark göremiyorum hepsi aynı derecede kötü durumda. Bir şeyleri onarmaya çalışmaktansa yıkıp yeniden yapmak daha kolay su durumda. Üzülüyorum ama görünen o.

Terör konusunda en büyük fırsatı bu hükümet tepti bence. APO elimizde ve terör durma noktasındayken doğru hamleleri yapamadı(yapmadı). Yine benim düşünceme göre bunlar iyi günlerimiz. Suriyede çatışmalar sakinleşince oradaki silah tutan isimlerin çoğu. Türkiyeye de musallat olacaktır.

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @61ronin61 Anlamayacak birşey yok RTE kendisinin büyük ortadoğu projesi eş başkanı olduğunu söylemişti zamanında zaten. Kadir mısıroğlu da büyük ortadoğu projesinin ve Akpnin 1 numaralı savunucusu olarak başka bir kanıttır.

Benim gördüğüm tablo şu ki sıfırı görmeden bir daha düzelemeyiz gibi geliyor. Sağcı veya solcu fark göremiyorum hepsi aynı derecede kötü durumda. Bir şeyleri onarmaya çalışmaktansa yıkıp yeniden yapmak daha kolay su durumda. Üzülüyorum ama görünen o.

Terör konusunda en büyük fırsatı bu hükümet tepti bence. APO elimizde ve terör durma noktasındayken doğru hamleleri yapamadı(yapmadı). Yine benim düşünceme göre bunlar iyi günlerimiz. Suriyede çatışmalar sakinleşince oradaki silah tutan isimlerin çoğu. Türkiyeye de musallat olacaktır.

bizim müttefiğimiz rusya çin iran japonya ve müslüman ülküler olmalıydı kartları yanlış oynadı belkide bilerek yanlış oynadı.

aklı alan varmı akp li mhp li chp li her kimseniz tüm sınır komşularımla düşman olduk yanımızda tek bir dost kalmadı yapayalnızız tek dost sandığımız isralin yönettiği abd.aslına hepsi vampir gibi bu ülkeyi istiyor .umarım çıkmaz ama savaş çıkarsa herkes bu yazdıklarımı hatırlasın çok büyük yanlış yapıldı sınırımızdaki komşulara rusyaya sırtımızı dönerek.

hertürlü yanlıştayız zarardayız .hadi abd bizi satmadı savaşta yanımızda oldu sanıyormusunuz ki bu bizi sevdiğinden biz rusya ile savaşa girdik diyelim abd nato yanımızda oldu ve rusya yok oldu sonra ne olucak armut gibi ortada kalıcaz (müjde arın bi filmi vardı üstü yırtıık pırtık heryeri ortada ve köyde bir kahvehaneye giriyor bi ton abaza kamyoncuda orda bana yardım edicek varmı diyor yolda kaldım işte bizim durum bu olur)

müjde ar -türkiye abaza kamyoncular-israil abd ingiltere tüm avrupa devletleri.
        iran suriye rusya bittimi bizde bittik demektir ey müslümanlar.

ülkeyi yok etmek için görevlendirimiş bir ...........

not=unuttum pardon rusya ile savaşa girdikmi iranda tüm füzeleri israile yollar tabi bizede yollar sonra çinde yüzde yüz karışır işe çünkü biz ve rusyadan sonra sıra çindedir zaten bu kaleler yıkıldımı dünya israilin egemenlğine girer.

işte 3.dünya savaşı tahminim 2 milyar insan ölür bu savaşta.

not2=iranında ne olduğunu biliyoruz ama sonuçta sınır komşumuz.
        En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 21.02.2016, 01:59.

Yorum

• Ronin bence İran'a laf etme çünkü adamlar 2014'te Pjak'ı bitirdi ve dış işleri bakanı da Kandil'e gidip İran bayrağını dikti

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Komünüst sosyalist hümanist varlık şimdide Aziz Yıldırım örneği verdi.

Trabzon forumunda ''bakın Aziz de vatan millet diyor, gidin arkasından'' diyor ve bunu ciddi ciddi insanlara sunuyor. Adamda vatan, millet, din, bayrak gibi değerler yoksa, bomboş insanın tekiyse, bu meseleyi Aziz Yıldırım a kadarda indirir ve buna gerçekten inanır, örnek olarak ''etki yaratır belki'' diye gelir foruma sunar çünkü adamın inancında bunlar zayıf noktalar, bilemez, anlayamaz, yorumlayamaz.

Şaşırmıyorum ve forumdan acaba ne zaman atılacak ? diye beklemeye devam ediyorum.

komunist, sosyalist ve humanist olamaz mi bir insan? bir insan sizden farkli düsünemez mi ?

Genel akimdan farkli düsününce illaki terorist,hain diye yaftalanmali linc mi edilmeli bir insan?

kuzey koredeki tek tornadan cikan , baskiyla yildirilmis fok balikligi tadinda mi olsun insanlar?
            @gerenimo'nun aziz yildirim ozelinde yukarida söyledikleri sonuna kadar dogru. böyle bir sahis bile vatansever gecinip prim yapabiliyor. cünkü gecer akce oldugunu biliyor. sahte cürük raporu ile askerlikten muaf olmus ve sike surecinde cezaevinde yatarken teskeresini almis bu adam büyük vatansever pozlarina girip insanlara yedirebiliyorsa ortada bir vatan bayrak sehit sömürüsü var demektir.

ayrica farkli düsünen herkese hain terorist vs gibi sifatlandirip ,baltalari cekip savas acmak yerine düsüncesine saygi duyup ne dedigini anlamaya calismak daha olgun bir tavir olur kanatindeyim.

insallah ben de terorist ve hain olmamisimdir simdi.

Yorum

• Bu sitede farklı görüşe yer yok birilerinin babasının malı olmuş buralar.Daha çok gidenlere ağlarlar.İşgalci devlet dediği için ban yiyor millet,ırkçılığı savunan adam siyaset yüzünden ban yemiyor ama.Sitede sizin olsun,genç cahil genç topluluğunuzda. ama ağlamayın sonra niye millet yazmıyor burda diye.Futbol ve her alandaki seviyesiz troller yüzünden.Farketmeniz dileğiyle.Üyeliğime ceza vermenizi değil mesajlarla birlikte komple silmenizi rica ediyorum.Yönetim Kurulu kararıyla olsun lütfen.

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sitede farklı görüşe yer yok birilerinin babasının malı olmuş buralar.Daha çok gidenlere ağlarlar.İşgalci devlet dediği için ban yiyor millet,ırkçılığı savunan adam siyaset yüzünden ban yemiyor ama.Sitede sizin olsun,genç cahil genç topluluğunuzda. ama ağlamayın sonra niye millet yazmıyor burda diye.Futbol ve her alandaki seviyesiz troller yüzünden.Farketmeniz dileğiyle.Üyeliğime ceza vermenizi değil mesajlarla birlikte komple silmenizi rica ediyorum.Yönetim Kurulu kararıyla olsun lütfen.

kesinlikle katiliyorum. benim gibi düsünmüyorsan canin cehenneme mantigi ulkenin her yerinde ve platformunda hakim oldugu gibi burada da hakim.

Dusunce ozgurlugune duyulan saygi melih gokcek'in tukururum boyle sanatin icine tadinda.

kimse kimseyi dusuncesi yuzunden asagilama hor gorme ve hain ilan etme hakkina sahip degil ama bu tip yaftalamalar Turkiye standartlarinda gayet normal.

adam dusuncesini anlatmak isterken kili kirk yarip, yaftalanmamak icin ne kadar gayret ederse etsin sonuc ayni... terorist, hain vs ...

ne dediginin ne demek istediginin bir onemi yok... sadece genel akimdan farkli bakiyorsa olaylara hain olmasi yeterlidir.

Yorum

• Arkadaşlar,
                  Farklı düşünenlere tahammül edilmemesi ülkenin ve yönetenlerin özünde milletimizin bizim özelliğimiz. Burası da benzer haliyle. Ancak birbirimize hakaret ve kişisel kırıcı davranmadığımız sürece herkesin yeri burası.

Siz veya sizin karşı grubunuzdaler terk etse ne olacak? İyi mi olacak? Tek sesin çıktığı bir yerin ne anlamı var.
                  Tribünde çıkaralım "Şampiyon Trabzon" diye orası ayrı

Hakaret olmadığı sürece herkes görüşünü söyleyebilmeli en azından burada söyleyebilir.

Kimse bir yere gitmesin lütfen ve burası yazılı ortam olduğu için belki yan yana geldiğinizde konuşarak anlaşacağınız kişi ile gerginlik yaşanması normal.

Selamlar.
                  İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• [MENTION=19768]gerenimo[/MENTION] gariban kürt diyerek bunları aynı torbaya koymuyoruz mesela aramızdaki en belirgin fark budur, çok kürt arkadaşım var, iyi niyetliysen anlarsın kötü niyetliysen gariban kürt ve kan banyosunda beslenenler dersin işin içinden çıkarsın. Bu ülkenin derdi, akp den önce bitme noktasına gelen pkk ve onun destekçileriyledir, cebinde para olmayan gariban kürt ifadesi yeterli değil. Sen kürt sorunu dersin ben terör sorunu derim. Sen gerilla dersin ben terörist derim, sen ''elde silah direnenlere'' halk dersin ben bölücüler derim, orta noktada buluşacağımız tek konu iktidarın ülkeyi alev topuna çevirmesidir. Anlatabilmişimdir umarım...

İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    komunist, sosyalist ve humanist olamaz mi bir insan? bir insan sizden farkli düsünemez mi ?

Genel akimdan farkli düsününce illaki terorist,hain diye yaftalanmali linc mi edilmeli bir insan?

ayrica farkli düsünen herkese hain terorist vs gibi sifatlandirip ,baltalari cekip savas acmak yerine düsüncesine saygi duyup ne dedigini anlamaya calismak daha olgun bir tavir olur kanatindeyim.

insallah ben de terorist ve hain olmamisimdir simdi.

Gerenimo nun savunduğu görüş bu. İdeolojinin, düşüncenin adına ne koyarsan koy, sende bunu savunuyorsan belli bir potansiyelin var demektir. Hadi yazsana şimdi, düşünce özgürlüğü desene ? Bekliyorum yaz, çekinme.

İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu sitede farklı görüşe yer yok birilerinin babasının malı olmuş buralar.Daha çok gidenlere ağlarlar.İşgalci devlet dediği için ban yiyor millet,ırkçılığı savunan adam siyaset yüzünden ban yemiyor ama.Sitede sizin olsun,genç cahil genç topluluğunuzda. ama ağlamayın sonra niye millet yazmıyor burda diye.Futbol ve her alandaki seviyesiz troller yüzünden.Farketmeniz dileğiyle.Üyeliğime ceza vermenizi değil mesajlarla birlikte komple silmenizi rica ediyorum.Yönetim Kurulu kararıyla olsun lütfen.

Gelelim sana. Askerler sivillerin olduğu evi yaktı, siviller öldürülüyor diyen ''Trabzonlu'' sendin değil mi ? Millet yazını görünce yanlış anlamasın, giderken ne olduğunu görsün diye belirtme gereği duydum herkes görmedi o ifadeleri. Sende git. Trabzon da o özgür düşüncelerini anlat, asker sivilleri katlediyor de özgürce anlat meydanda bu dediklerini. Güle güle.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Adım Murat soyadım Genel.Trabzon/Boztepe oturuyorum.Üfleme klavyeden gel hadi söyle yüzüme yapamazsın çünkü senin erkekliğin bordomavi.net'te.Bak yine söylüyorum siviller ölüyor ölecekte.Devlet dediğin şey o kadar temiz bir şeyde değil görmeyeceksin hiçbir zaman.Neyse uzatmadan tekrarlayayım Trabzon/Boztepe'de oturuyorum adım Murat Genel buyur

Yorum

Bahsedilen kişi aylardır burada yazıyor ve tek ceza almadı. Farklı görüşlere yer olmayan bir ortamda nasıl bu kadar uzun konuşturuldu bu adam?

Ve şunu sormak istiyorum? Bu devlet nereyi işgal etti bana bir açıklar mısın?
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Ademciğim lütfen banlar mısın mesajlarımla beni? Şimdiden teşekkür ederim

Yorum

• Turk dusmani fasist teror sempatizani humanistler! ne yapmis ne etmis yine magdura yatabilmis. Bunun adini da farkli fikir olarak koymuslar her zamanki gibi. Ornegin yasasin sur yasasin cizre demek terorist kici yalamak ve teror sempatizani olmaktir. Hatta terorist olmaktir. Bunu farkli gorus gibi lanse etmek ise serefsizliktir. Bu agir bir bilim degil basit apacik ortada olan bir kani. Ayrim yapmak icin ekstra zekaya gerek yok. Hainlik varsa anlamak ayirt etmek zorlasir burayi anlarim. O zamanda bu farkli gorus degil iste gayet hainlik olur.
                            En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 21.02.2016, 12:14.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @gerenimo gariban kürt diyerek bunları aynı torbaya koymuyoruz mesela aramızdaki en belirgin fark budur, çok kürt arkadaşım var, iyi niyetliysen anlarsın kötü niyetliysen gariban kürt ve kan banyosunda beslenenler dersin işin içinden çıkarsın. Bu ülkenin derdi, akp den önce bitme noktasına gelen pkk ve onun destekçileriyledir, cebinde para olmayan gariban kürt ifadesi yeterli değil. Sen kürt sorunu dersin ben terör sorunu derim. Sen gerilla dersin ben terörist derim, sen ''elde silah direnenlere'' halk dersin ben bölücüler derim, orta noktada buluşacağımız tek konu iktidarın ülkeyi alev topuna çevirmesidir. Anlatabilmişimdir umarım...

Gerenimo nun savunduğu görüş bu. İdeolojinin, düşüncenin adına ne koyarsan koy, sende bunu savunuyorsan belli bir potansiyelin var demektir. Hadi yazsana şimdi, düşünce özgürlüğü desene ? Bekliyorum yaz, çekinme.

Gelelim sana. Askerler sivillerin olduğu evi yaktı, siviller öldürülüyor diyen ''Trabzonlu'' sendin değil mi ? Millet yazını görünce yanlış anlamasın, giderken ne olduğunu görsün diye belirtme gereği duydum herkes görmedi o ifadeleri. Sende git. Trabzon da o özgür düşüncelerini anlat, asker sivilleri katlediyor de özgürce anlat meydanda bu dediklerini. Güle güle.

tribunlere oynayip goygoyculuk yapmak yerine insanlara saygili olmayi dene bence. Faydasini goreceksin.
                              senin anlamadigin yada anlayamadigin olay benim ,onun bunun neyi savundugu ,savunmadigi degil milletin neyi nasil dusunecegine karar vermeye ,yargilamaya hakkin olmadigidir. Benim tepkim insanlari tribunlere oynayip yaftalayan zihniyetine. Katilmiyor musun adamin soyledigine, argumanlarinla aciklar curutursun, ucuz goygoylarla tribunlere oynayip milleti yafalamak seni hakli yapmaz...

Yorum

Adım Murat soyadım Genel.Trabzon/Boztepe oturuyorum.Üfleme klavyeden gel hadi söyle yüzüme yapamazsın çünkü senin erkekliğin bordomavi.net'te.Bak yine söylüyorum siviller ölüyor ölecekte.Devlet dediğin şey o kadar temiz bir şeyde değil görmeyeceksin hiçbir zaman.Neyse uzatmadan tekrarlayayım Trabzon/Boztepe'de oturuyorum adım Murat Genel buyur
                                Özele gel sen.

İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tribunlere oynayip goygoyculuk yapmak yerine insanlara saygili olmayi dene bence. Faydasini goreceksin.
                                senin anlamadigin yada anlayamadigin olay benim ,onun bunun neyi savundugu ,savunmadigi degil milletin neyi nasil dusunecegine karar vermeye ,yargilamaya hakkin olmadigidir. Benim tepkim insanlari tribunlere oynayip yaftalayan zihniyetine. Katilmiyor musun adamin soyledigine, argumanlarinla aciklar curutursun, ucuz goygoylarla tribunlere oynayip milleti yafalamak seni hakli yapmaz...

Delili gözünün önüne koydum, gerisi beni ırgalamaz. Tamam yazın, devleti askeri polisi suçlayın direnen cizre nin sur un halkına gerillasına(!) selam yollayın.

Ne yazarsanız yazın, bende yazmıyorum artık. Cevapta vermeyeceğim. Özgürce yazın bu sayfalarda.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X