Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dünyada hangi ülkede 1'den fazla terör örgütü vardır bilmeiyorum ama olacağını da sanmıyorum...

Bizim ülkemiz ise terör örgütünden geçilmiyor arkadaşlar.

PKK, IŞİD, FETÖ, DHKP-C vs.

Allah bu ülkenin yardımcısı olsun...
    Türkiye'nin jeopolitik konumu
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Türkiye'nin jeopolitik konumu
      Biz de ilkokuldan süper bir konumumuz var diye gurur duyardık anasını satim...

Komşusuz bir konum olaymış iyimiş...
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biz de ilkokuldan süper bir konumumuz var diye gurur duyardık anasını satim...

Komşusuz bir konum olaymış iyimiş...
        Onu da düşünmüşler...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• giresun ve gümüşhane ekibi bu arkadaşlar. yakalanamayan bir grup var onlar.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Çalıştığım Fatih Devlet Hastanesine 1 polis 1 kadın yaralı getirdiler....

Kadının durumu pek iyi değil , polisimiz hafif yaralı......

düzeltiyorum iki yaralıda erkek.... 1 tanesi hafif yaralı diğeri ameliyata alındı ama hayati tehlikesi yok.....
            En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 10:58.
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• olayın vehametini tam bilemiyorum ama sürekli kan anonsu yapılıyor.
              There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                olayın vehametini tam bilemiyorum ama sürekli kan anonsu yapılıyor.
                4 Fakültede , 2 Fatih devlette 1 tanede Kaşüstünde olmak üzere 7 yaralı var......

maalesef fazlada olabilir.....
                En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 10:23.

Yorum

• Durum sandığımızdan daha karışık sanırım.
                  Ayağa KALK!

Yorum

• 3 şehit polis varmış,Kanuni hastanesi röntgen bölümünde çalışan kuzenimle şimdi görüştüm.

Yorum

• 17-18 yaşındaki gencecik kızlar bile acilin önüne kan vermeye geldiler.....

Kızları görseniz kan verse kendi komaya girecek öyle zayıf.....

Kan Grupları tutmadığı için veremediler....

Bu vatanı BÖ-LE-ME-CEK-Sİ-NİZ HAİNLER....

Yorum

• meydanda karakolda bir polis başka polisi vurmuş diyorlar. bilgisi olan varmı

Yorum

• Allah topunun belasını versin, Maçka'ya bir ara bir market'ten alışveriş yapmak için'de inen bir terörist grup olmuştu sanırsam, Maçka'ya kadar girmeyi göze aldıysalar hakikaten zor durumdalar.

Askerimizin'de şuan ki bulunduğu pozisyon sebebiyle "Daha önce'de denildiği gibi at izi it izine karışmış durumda" buldukları fırsatı değerlendirmeye çalışıyor hain köpekler.
                          En son Yavuz Selim Bal tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 10:37.

Yorum

• yakalanan teröristlerin canlı canlı yakılması ve sosyal platformlarda paylaşılması lazım
                            Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu perinçek in cemaatcılere karşı sert tavrı ve amerika düşmanlıgı gozumde hafıf sempatı olusturmustu . google a ısımını bı yazdım , adamın ocalanla pkk kampında resımlerı var . Bu adam neden amerıkancılara karsı o zaman .
                              Perinçeki korumak adına değil ama o zamanlarda Öcalan ile görüşen pek çok kişi daha vardı gazeteci kimliğiyle Fatih Altayli da misal görüştü yanılmıyorsam.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Düzeltiyorum : Arkadaşlar Fatih Devlet Hastanesine gelen 2 yaralıda erkek imiş.....

1 tanesi hafif yaralı , 1 tanesi ameliyata alınmış...

Ama çok şükür durumu ağır değilmiş..... Hayati tehlikesi yokmuş...

Diğerinin durumu iyi.....
                                En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 11:05.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X