Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ÖmürKaradeniz61
    • 14.09.2015
    • 10881
    • İnşaat mühendisi
    • Trabzon

Şimdi tamamiyle iyi niyetli ve cevabını bilmediğim bir soru soracağım.Biz Tayyip Erdoğanı mı kurtardık ülkemizi mi ?

Yorum

• selcuk
      • 29.05.2004
      • 27757
      • Amasya

WikiLeaks Türkiye'nin siyasi güç yapısıyla alakalı 100 bin dökümanı yayınlamaya hazırlanıyor

kim sizdirdi bunlari?
      ülkeyi alamadik ama erdogani bitirecem demeye geliyor bu

ic savasa sürükleme ugrasi su anki kaos durumunda, bence
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yiğit Gayretli
        BMN Yönetim Kurulu
        • 09.12.2005
        • 34536
        • İstanbul

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi
        Şimdi tamamiyle iyi niyetli ve cevabını bilmediğim bir soru soracağım.Biz Tayyip Erdoğanı mı kurtardık ülkemizi mi ?
        Bunu vatandaşın bundan sonraki tutumu ve zaman gösterecek.

He ama şunu peşinen söyleyebilirim; Türkiye Cumhuriyeti Devleti tehdit altındayken meydanlara koşup gülücükler içerisinde rabia işareti yapanlar %100 şahıs odaklıdır. Halbuki dava memleket davasıdır...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Murat'
          • 07.03.2005
          • 32842
          • İnsan
          • Ankara

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
          WikiLeaks Türkiye'nin siyasi güç yapısıyla alakalı 100 bin dökümanı yayınlamaya hazırlanıyor

kim sizdirdi bunlari?
          ülkeyi alamadik ama erdogani bitirecem demeye geliyor bu

ic savasa sürükleme ugrasi su anki kaos durumunda, bence
          Bu millet kulağıyla duyduğuna gözüyle gördüğüne inanmadı. Belgelere mi inanacak. Bir şey çıkmaz burdan.

Yorum

• Faruk BERBER
            Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
            • 23.08.2007
            • 14612
            • Akademisyen
            • Erzurum

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
            Bu millet kulağıyla duyduğuna gözüyle gördüğüne inanmadı. Belgelere mi inanacak. Bir şey çıkmaz burdan.
            Halkın %2 yada 3'ü okur o belgeleri tam anlamıyla
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Yiğit Gayretli
              BMN Yönetim Kurulu
              • 09.12.2005
              • 34536
              • İstanbul

Ben de artık vatandaşın bu tarz şeylere itibar etme olasılığını sıfır görüyorum. Direk kendisine dokunan konudan başka şeye tepki gösteremiyor. En son tepki verilen konu Suriyeli hadisesiydi çünkü herkesin canı yanıyordu. Bakalım o da unutulacak mı...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• selcuk
                • 29.05.2004
                • 27757
                • Amasya

akpli leri cevirmek icin degilki, muhalifleri ayaga kaldirmak isteyecekler
                ülke ic savasa sürüklenmeye calisiliyor

tarihin dünya üzerinde en sasali sivil direnisi yasanmasina ragmen bati halen erdogan karsi propaganda yapiyor (gandhi hareketinden sonra)

neden demokrasinin galibiyeti kutlanmaz, sivil halkin direnisi kutsanmaz basinda (batida)
                su dönemde olabildigince hosgörülü olunmasi gerek, erdogan gelen secimde oylarlan indirilir
                su durumdan polit hayatta basarili cikmasi cok zor
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.07.2016, 11:02.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Uğur_Dmrtrk
                  • 30.11.2015
                  • 584
                  • Muhasebe Uzmanı
                  • İstanbul

Ülke yandığı anda hepimiz yanacağız..o yüzden Erdoğan,o ,bu değil...milletçe birbirimize sımsıkı sarılma vakti..Büyük bir badire atlattık..ama bu ülkede olaylar,vukuatlar bitmeyecek..Tek çare daha hoşgörülü ve uyanık olmakta..Allah herkese akıl,sabır ve itidal versin...Hükümet ve devletimizde her zamankinden daha uyanık ve çalışkan olmalıdır..Seçimle gelen seçimle gitmeli.

Yorum

• cem1990
                    • 02.02.2010
                    • 2499
                    • Yönetici
                    • Rize

Halk seçtiği halk gönderir.
                    Beni Abd oyunları falan bağlamaz.Geçmişte derslerimizi aldık aynı hataları tekrarlamamalıyız.
                    Artık hibrit savaş başlayacak.Terör saldırıları artacak,halk birbirine düşürülme girişiminde bulunacak.
                    Hiçbir siyasi ideolojiyi sevmiyorum ama artık konu kimin desteklendiği falan değildir.
                    Ülkemizin ilerde gireceği buhranlı dönemler de umarım iktidar ve muhalefet omuz omuza açıklamalar yapıp birlik çağrısında bulunur.
                    Görünüşe göre önümüzde ki 3 yıl çok buhranlı dönemler geçireceğiz.
                    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                    Beşirli/TRABZON

Yorum

• Faik Yılmaz
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 01.09.2004
                      • 26228
                      • Trabzon

Darbe x partisine y partisine değil tüm millete yapılır.....

Darbeden tüm halk zarar görür....

Elbetteki sorumluluk makamında olanların hataları vardır , eksikleri varır...

Ama bu darbecileri kesinlikle mazur göstermez....

Darbe yapmak şerefsizliktir , onursuzluktur , hainliktir.... ( en hafiflerini yazıyorum...)

Benim alt katta komşularım 2 polisti. biri tunceliye , birisi hakkariye tayin oldu.... Bakmaya kıyamıyordum..Tabiri caizse kurbanlık koyun gibi bakıyordum bu kardeşlerime....

Bunun gibi kardeşlerime arkadaşlarıma f-16 ile bomba yağdıran haindir , hain oğlu haindir... isterse en yakın akrabam olsun gerekli ve en ağır ceza mutlaka verilmelidir....
                      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 18.07.2016, 11:39.
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• besduyu
                        • 15.08.2009
                        • 46
                        • Mühendis
                        • İzmir

İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi
                        Halk seçtiği halk gönderir.
                        Beni Abd oyunları falan bağlamaz.Geçmişte derslerimizi aldık aynı hataları tekrarlamamalıyız.
                        Artık hibrit savaş başlayacak.Terör saldırıları artacak,halk birbirine düşürülme girişiminde bulunacak.
                        Hiçbir siyasi ideolojiyi sevmiyorum ama artık konu kimin desteklendiği falan değildir.
                        Ülkemizin ilerde gireceği buhranlı dönemler de umarım iktidar ve muhalefet omuz omuza açıklamalar yapıp birlik çağrısında bulunur.
                        Görünüşe göre önümüzde ki 3 yıl çok buhranlı dönemler geçireceğiz.
                        birlik beraberlik diyorsunuz,twitter hesabınızdan ayrımcılığın alasını yapıyorsunuz?

bakın,ben gezi olaylarında 20 gün izmirde sokaklardaydım.
                        1 kere bile Erdoğan a ve rahmetli annesine sövmedim,1 kere bile Mustafa Kemalin Askerleriyim diye slogan atmadım,kimseye taş atmadım,kimsenin malına dokunmadım.Fakat,bunları yapanlar oldumu? oldu.
                        Gezi de,kordon da şarkı türkü söyleyen gencecik çocuklara demir sopalarla polis-akp ve hatta fetö cüler giriştimi,hemde nasıl.
                        Bakın,öyle şeyler gördüm ki,yıllar geçti,hala o çocukları düşünüp gözüm dolar.Neler yaptılar neler...

Peki,dün kafa kesenler oldu mu? Laikci piçleri katledin,kemalistleri ezin,karıları helaldır,kızına bilmem ne yapayım diyen polis-vatandaş oldu mu? oldu.

İdeolojik fantezilerimize Vatan sevgisi süsü verip,vicdansızlıkla harmanlar isek olmayacak fenalık kalmaz.

İyi ve kötü sadece 2 seçeneğimiz var.Yanlışa senden benden diye taraflı bakarsak,bugün sana olan yarın bana,bana olan ise kesinlikle sana olacaktır.
                        Saygı,sevgi.

Yorum

• Lazman
                          • 11.10.2010
                          • 1550
                          • Hollanda

Yazilanlardan anladigim tayyipten kurtulmak icin devleti sqtip araplarin irakta yaptigi kucaga oturmaya merakli bi topluluk var. Hep demisimdir problem icerde. Turkiye devletine disardan kimse bisey yapamaz.

Yorum

• Yiğit Gayretli
                            BMN Yönetim Kurulu
                            • 09.12.2005
                            • 34536
                            • İstanbul

Orduya itibarı iade edilip gerçek vatansever, nitelikli subaylar göreve getirilmediği sürece ülke çok büyük tehlike altındadır. Ordu devlettir... Ordunun hainlerden arınma süreci hızlandırılmalıdır.

Olası bir rejim veya dış tehdide karşı şu an savunmasız bir kelebek gibi Türkiye. Kanadından tutanın elinde kalır...
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Gökhan Baymak
                              • 25.06.2009
                              • 2501
                              • Öğrenci
                              • Ordu

Trabzonspor'lu bir yönetici darbecilerin eşi bizim için ganimet dedi mi? Hürriyet öyle yazmış.. Böyle bir şeyi hangi gerizekalı söyler ki?
                              Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Gökhan Baymak
                                • 25.06.2009
                                • 2501
                                • Öğrenci
                                • Ordu

Bizim basketbol takımının 2. Başkan'ı demiş. kulüpten uzaklaştırılmıştır umarım..
                                En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 18.07.2016, 12:31.
                                Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...