Şerefsizler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaçırılan askerler var diyorlar((((((((((((((((((((((((((( Allahım!!!!!
Böyle bir bilgi yok arkadaşlar içiniz rahat olsun.
Bu saldıranların da Kürt teröristler olduğuna inanmıyorum.Bunlar Amerikalılar.Kıroları eğitmeye çalışan Amerikalılar.Silahlar uzun namlulu.Eskiden bu kadar şehit vermezdik.Ya Amerikalılar.Ya Amerikalıların eğittiği teröristler.Ne dediğimi bilmiyorumEn son A.Alper tarafından düzenlendi; 21.10.2007, 12:07.
Yorum
-
sözün bittiği yer burasıdır.
bizi bi yerlere çekmeye çalışıyorlar safsatası felan bırakılıp hep üzerimize atılmış olan iftira gerçekleştilecek ve toplu bir katliam yapılacaktır ve alın size katliam böyle olur denilecektir.başka hiçbir şekilde bu pislik temizlenmez.
Yorum
-
İnşallah yoktur! SkyTürk bahsediyordu.
Vatanı , dini , imanı olmayan köpekler! Ananızdan emdiğiniz süt boğazınızdan gelecek!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Erdoğan acil Ankara'ya dönüyor
Hakkari Dağlıca'da teröristlerle çıkan çatışmada 12 askerin şehit olduğu haberinin gelmesinin ardından Başbakan Erdoğan acil olarak Ankarsa'ya dönme kararı aldı.
21 Ekim 2007 11:55
Hakkari Dağlıca'da teröristlerle çıkan çatışmada 12 askerin şehit olduğu haberinin gelmesinin ardından Başbakan Erdoğan acil olarak Ankarsa'ya dönme kararı aldı.
Erdoğan İstanbul'da oy kullandıktan sonra Ankara'ya gidecek.
gelecek açıklama aması falan yok sabrımızı zorlamayın yoksa elektriğinizi keseriz ne sabır varmış sizde aynı şeyleri papağan gibi söyleyip gün geçirme edasıyla halkı uyuttunuz kim ne derse desin ben bu dinginliğe kahpeliğe hala sabırla yaklaşanı onlardan ayrı tutmuyorum ALLAH sonsuz ıslah etsin şimdi biri mutlaka çıkacak bu olayı bahane ediyorsunuz diyecektir insanız kardeşim insan hayvan değil onlar gibi.......
Yorum
-
İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'' TÜRKLER ASİLDİR SOYKIRIM YAPMAZ '' dedik ama;
bu sözün aksine şimdi soykırım yapma zamanı;
-yeter artık daha kaç ananın yüreği yanacak.
-kaç sevgilinin hayatı kararacak.
-kaç ailenin ocağı sönecek.
-kaç heyecanlı yüreğin atışı son bulacak.
Artık yeter imralıdakinin asılma zamanı geldi !!!!
İmralı'dakinin ta ****** *****.Anladın mı.Toplu temizlik lazım.Nasıl soykırım oluyor görsünler.
Yorum
-
İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saldıranların da Kürt teröristler olduğuna inanmıyorum.Bunlar Amerikalılar.Kıroları eğitmeye çalışan Amerikalılar.Silahlar uzun namlulu.Eskiden bu kadar şehit vermezdik.Ya Amerikalılar.Ya Amerikalıların eğittiği teröristler.Ne dediğimi bilmiyorum
Yorum
-
İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'' TÜRKLER ASİLDİR SOYKIRIM YAPMAZ '' dedik ama;
bu sözün aksine şimdi soykırım yapma zamanı;
-yeter artık daha kaç ananın yüreği yanacak.
-kaç sevgilinin hayatı kararacak.
-kaç ailenin ocağı sönecek.
-kaç heyecanlı yüreğin atışı son bulacak.
Artık yeter imralıdakinin asılma zamanı geldi !!!!
soykırım ve katliam yaptı Türkler diye 10 yıllardır üzerimize atılan iftirayı gerçekleştirme zamanı gelmiştir.
taş üstünde taş gövde üstünde baş bırakmayacaksın ve herkez haddini bilecek.söz burda bitmiştir gereken dediğimiz gibi yapılmalıdır.bugün çağırsınlar eğer gitmezsem Allah beni kahrı gazap etsin.
Yorum
-
Artık Allah Allah deme zamanı zaman cenk zamanı yeter artık bizim birirmiz bin teröriste bedeldir yeterki içimizdeki o imanı coşturalım kim durabilir karşımızda it gibi titriyor karşımızda abd de onun güdümğndeki şerefsizlerdeKADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum