öyle demeyin referandum var bugün ilgili şahıslar ne yapıyorlar acaba oy sayımına geçtilermi yazık ŞEHİTLERimizin toprağı nur olsun 13 şehit az değil....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
imralıda yatanı hemen asacaksın allah belalarını versinnnnnEn son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 21.10.2007, 12:55.
Yorum
-
allah rahmet eylesin ruhları şad olsun o güzel insanların vatan ugruna canını vermeye gittiler türkiye sizinle gurur duyuyor kahraman askerlerBMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!
Yorum
-
HAKKARİ'DE ÇATIŞMA ÇIKTI: 13 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU, 13 ASKERİMİZ DE YARALI
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Irak sınırında yığınak oluşturan askeri birliğe teröristler tarafından açılan ateş sonucu 13 askerimiz ŞEHİT oldu, 13 askerimiz de yaralandı.
.
Edinilen ilk bilgilere göre, Trabzon İç Güvenlik Tugay Komutanlığı'ndan bölgeye takviye olarak gönderilen ve sınırda yığınak oluşturan birliklere PKK'lı 150 kişilik teröristler tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada 13 güvenlik görevlisi şehit olurken, 13 askerin de yaralandığı öğrenildi.
Arkadaşlar aradım ancak daha ayrıntılı haber yok kesinlikle.Hepimizi başı sağolsun.Buralarda rahat oturmak batar oldu.İnşallah o itlerden temizlemek bize de nasip olur.
Yorum
-
Evet yuriçinde fazlasıyla pkk lı var mecliste her ilde istanbulda gazi mahallesinde ne biliyim heryede aleme ibret asın kardeşim pkk diye benim memleketimde bağıranları asın kesin başka çözüm yok bizi batağa sürüklemeye çalışan emperyalist düzenbaz baş terörist abd ye gösterelim artık dişimiziKADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
allah belanızı versin şerefsiz haysiyetsiz insanlar sizi...
kimin topragında kime dayılık yapıyorsunuz lan kimsiniz olum sizBMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!
Yorum
-
İlk olarak gurcuayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet yuriçinde fazlasıyla pkk lı var mecliste her ilde istanbulda gazi mahallesinde ne biliyim heryede aleme ibret asın kardeşim pkk diye benim memleketimde bağıranları asın kesin başka çözüm yok bizi batağa sürüklemeye çalışan emperyalist düzenbaz baş terörist abd ye gösterelim artık dişimizi
Fazla Demokrasi ZARAR!
Sokaga cikan ve PKK lehine Slogan atana vur Emri vereceksin.
Yakalanan hepsini ASACAKSIN!
Imralida yatan o yaratigi asmayacaksin cünkü bu onu ilah yapar.
Onu sürüm sürüm süründüreceksin. Derisini yüzecek ve tuz basacaksin. Hergün iskence yapacaksin.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Ya ALLAH belalarını versin bu şerefsizlerin. Ne yapılacaksa yapılsın bir an önce.
RABBİM şehitlerimize rahmet, yakınlarına sabır ihsan etsin.
Bitirmediler şunu gitti. Her gün yüreğimiz yanıyor, hergün kalbimiz sökülüyor yerinden. Başımı yastığa rahat koyamıyorum. ''ALLAH'ım biz burda uyuyoruz ama ya o ana kuzusu mehmetciklerimiz'' diye düşünmeden edemiyorum. Ben okumuş bir profesör değilim ama istenildiği takdirde bu bela biter, bitirilir. 25 sene oldu. Gürkan'ında dediği gibi 150 kişilik gurup uçmadı yada yer yarılıp içine girmedi. Ne ocaklar söndü. Nereye kadar sürecek bu kalleşlik bu kahpelik. Ne kadar daha yüreğimiz yanacak.
Bu işin tek çıkar yolu var. Gireceksin bu şerefsizlerin yaşadığı topraklara taş üstünde taş koymayacaksın. Biz koskoca Türkiye Cumhuriyetiyiz
Yeter artık ya. Ölümse ölüm hırlamaya borcumuz yokEn son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 21.10.2007, 12:05.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
İlk olarak turgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleallah belanızı versin şerefsiz haysiyetsiz insanlar sizi...
kimin topragında kime dayılık yapıyorsunuz lan kimsiniz olum siz
Bunlar hayvan bile olamaz arkadaşımODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Allah belasını versin bu Pkk denen illet'in... Bu köpekleri ortadan kaldırmak devlet için zor bir iş değil ancak başımızdakiler başkalarının yalakası, o başkaları da zaten bu köpekleri yemleyenler olunca güzelim Türk evlatları canından oluyor. Dur demenin zamanı geldi de geçiyor, yıllardır verdiğimiz canlar yetmiyor mu. Daha neyi bekliyoruz?
Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet ve ailelerine sabır diliyorum.BORDO MAVİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum