Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkes satılık demek büyük bir itham, bu lafların şakası yok, ben olsam böyle düşünmezdim. Ben kurumlarıma güveniyorum

güveniyoruz,güveniyoruz....

bende güveniyorum...

özellikle de;bazı insanlara ''vatan hayini,bölücü örgütlere yardım;köstebeklik''hükümleri giydirip,sonra da sütten çıkmış ak kaşık yapan KURUMLARIMIZA güveniyorum...

özellikle de;abd mandasını reddetmiş;ülkesi için örgütlenmiş deniz gezmişi asan KURUMLARIMIZA güveniyorum...

hemde çok güveniyorum...

yani demem o ki; ben kurumlarımın gerçek yüzünü geçmişte de gördüm;halada görüyorum...

tek güvencem silahlı kuvvetlerimdir.onlar hakkında bile bizi tereddüte düşürenler utansın!!!
    En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 05.03.2008, 20:29.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim anlamadigim (sözde) yönetilen siyasetin ordumuzla ne ilgisi var. Benim bildigim orduyu siyasetciler yönetmiyor. Hatta bildigim kadariyla Dünya Tarihinde ihtilal yapan tek ordu Türk Ordusudur.
      Bu iyi bir şey değil ama Ülkede şu an demokrasi oturmamışsa bunun en büyük suçlusu ordudur..
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• Başlık bizim serzenişlerimize yetmiyor isterseniz başlığın konusunu değiştirelim? Bülent Ersoy'u tartışalım mesela. Veya darbeleri tartışalım. Veya hükümeti tartışalım. Olmadı fişleyelim insanları şu mandacıdır bunun hedefi şudur diye. Sonra da dışarıya mesaj verelim: Türk milleti bölünmez bütündür. Nerde bölünmez bütün? Bin parçaya bölünmeye dünden razı
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Arkadaşlar, pervâsızca ağzınıza geleni saydığınız kurum herhangi bir futbol takımı değil, koskoca Türk Silâhlı Kuvvetleri. Daha dikkâtli olmamız gerekiyor.
          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu iyi bir şey değil ama Ülkede şu an demokrasi oturmamışsa bunun en büyük suçlusu ordudur..
            Iyi olmadigini biliyorum Orduyla siyaseti ayni cümlede kullanmanin ne kadar mantiksiz oldugunu söyledim sadece.

Bence sirf demokrasinin degil Terör sorununun da en büyük suclusu 1980'de neredeyse Kürtlügü yasaklayan Ordu'dur.
            En son Mayls tarafından düzenlendi; 06.03.2008, 19:54.
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Iyi olmadigini biliyorum Orduyla siyaseti ayni cümlede kullanmanin ne kadar mantiksiz oldugunu söyledim sadece.

Bence sirf demokrasinin degil Terör sorununun da en büyük suclusu 1980'de neredeyse Kürtlügü yasaklayan Ordu'dur.
              nerden okudun, yada sana nasıl aksettirildi bilmiyorum... Ama bence yanlış biliyorsun hatta bence epeyse yanlış biliyorsun...

Kürtlüğü yasaklama olayıyla Abdulkadir Aksu'nun içişleri bakanı olduğu dönemi de bir düşün istersen.

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nerden okudun, yada sana nasıl aksettirildi bilmiyorum... Ama bence yanlış biliyorsun hatta bence epeyse yanlış biliyorsun...

Kürtlüğü yasaklama olayıyla Abdulkadir Aksu'nun içişleri bakanı olduğu dönemi de bir düşün istersen.
                O günlerde hayatta olmadigimdan sadece sanal alemden edinme imkanim oldu bilgileri. Ben öyle duymustum ve okumustum ama yanlis diyorsan tekrar arastiririm
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• bugün aklıma bişey geldi;

ırak a girdik;birsürü kampı yerle bir ettik.

buraya kadar bi sorun yok.kimseden ses seda yok...

ama;ordumuz bölücülerin en önemli noktası olan;can damarı olan yere ilerleyince;orayı kuşatınca;birden bire ''operasyon en kısa zamanda durdurulmalı'' sesleri yankılandı.abd den...

neden zapa gelince?

acaba;abd nin zapta bi izimi vardı?mesela abd ye ait tanklar;satmış olabileceği silahlar...vs...

öyle bi aklıma geldi.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• BunLar daha çok beşikteki çocuğu öLdürür..
                    Daha çok askerimizi şehit eder anaLarımızı ağLatır,
                    sevdikLerimizin yüzüne cehennem ateşi çöktürür..

Bizde devLet oLarak izLeriz..

Aferim DevLetim Aferim..! Durmak Yok YoLa Devam Aferim...!
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bu işleri çözmek o kadar kolay değil arkadaşlar. 1971 darbesi öncesi solcu gençler hakkındaki idam talepli iddianemeleriyle ünlenen dönemin savcısı Baki Tuğ, abdullah öcalan hakkında neden tahliye talep etmişti? Hatta o tahliyeden belli bir süre sonra Ankara'da askeri cezaevine konan malum şahıs 2 gün sonra nasıl elini kolunu sallayarak kaçtı? Ve o şahsın kendisi hakkındaki fiş bilgilerine rağmen Diyarbakır'da kadastro teknisyeni olarak çalışması nasıl açıklanır? Ve daha 70'li yılların ortalarında daha abdullah öcalan piyasaya çıkmamışken Doğu ve Güneydoğu illerimizde "Apoculuk" diye bir akım başlatan kimlerdir?

12 Eylül'ün bile hesabı sorulmamışken biz çıkıp 8 günlük harekatı sorgulamaya kalkıyoruz. Devletimizin kurumlarını yıpratmayalım lütfen...
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• - Komutan ispat edebilir miydiniz ?
                        - Dünyanın hiçbir yerinde horoz resmi çizip altına da bu bir horozdur diye yazılmaz sayın Cumhurbaşkanım...
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• dün buraya yazdığım mesaj neden silindi ?
                          Her hangi bir terslik yoktu.Biri hedef alınmadı.
                          Siyaset yoktu,eleştiri bile yoktu!

Kimseyi incitmeyecek bir görüştü sadece,bir düşünce...

Silen yönetici arkadaştan açıklama bekliyorum !
                          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Yorum

• Bilmediğimiz konularda yorum yapmak bekara karı boşamaktan başka şey değil...
                              Arkadaşlar tavsiye ederim bülente orakoğlunun ihanetin çemberinde adlı kitabı okuyun...
                              O kadar ilginç olayla yaşanıyorki bu ülkede bizlerde sadece ideolojimize göre tavır takınıyoruz...
                              Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• 2 terörist öldürülmüş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X