Güne şehit vermeden başlamak ne güzel!şükürler olsun Allahım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüne şehit vermeden başlamak ne güzel!şükürler olsun Allahım.
maalesef yine şehitlerle başladık......
Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Kazan Vadisi Kavuşak bölgesinde Özel Harekat Timleri'nin PKK'lılarla girdiği çatışmada 15 terörist öldürüldü.
Çatışmada 2 uzman çavuş şehit olurken 3 uzman çavuş da yarlandı.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle olmasını bende isterdim ama....
maalesef yine şehitlerle başladık......
Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Kazan Vadisi Kavuşak bölgesinde Özel Harekat Timleri'nin PKK'lılarla girdiği çatışmada 15 terörist öldürüldü.
Çatışmada 2 uzman çavuş şehit olurken 3 uzman çavuş da yarlandı.
Yorum
-
Eğer devlet olarak sen " teröristi muhatap kabul ediyorum " dersen....
o da masada elini kuvvetlendirmek için daha fazla kan döker....
bu iş en başından yanlış bir kere....
ama toplum susturulmuş medya suskun,halk " bana dokunmayan yılan bin yaşasın " modunda....
kısaca bu kafayla daha çok şehitler vermeye devam ediceğiz....
acı ama gerçek bu...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
Sabahki haber bir kaçkere farklı şekilllerde çıktı....
işte en son hali......
Hakkari'de 2 asker şehit oldu 13 PKK'lı öldürüldü
Hakkari'nin Çukurca ilçesi Irak sınırında dün başlayan operasyonda teröristlerle sağlanan sıcak temasta ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Operasyonlarda 13 terörist etkisiz hale getirildi.
Askeri yetkililerden alınan bilgiye göre, Irak sınırında bulunan Kazan Vadisi ile Kavuşak bölgeleri arasında başlatılan operasyonlarda teröristlerle çatışma yaşandı. Çatışmada, teröristlerin açtığı ilk ateşte 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Operasyonda 13 terörist etkisiz hale getirildi.
Çukurca ve Hakkari'deki askeri birliklerden havalanan helikopter, bölgeye jandarma özel harekat ekipleri indirdi. Hava destekli yürütülen operasyonlar kapsamında, insansız hava araçlarının alınan görüntüler doğrultusunda Türk Hava Kuvvetleri'ne ait F-16'lar belli hedefleri bombaladığı bildirildi.
Bölgedeki operasyonlar devam ediyor.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeseleyi biraz daha anlayabilmemiz adına şu iki linki paylaşmak istiyorum:
http://www.nytimes.com/interactive/2...ref=middleeast
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeseleyi biraz daha anlayabilmemiz adına şu iki linki paylaşmak istiyorum:
http://www.nytimes.com/interactive/2...ref=middleeast
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte bu millet ördü bunları bu ülkenin başına. En büyük pay her zaman bu millettedir. Şehit olan her askerin kanına bulaşmıştır artık bu millet. Onurunu, haysiyetini kaybeden milletten bahsediyorum ben. Terör örgütü ile hakkını arayan bir oluşum adeta bir devlet temsilcisi gibi muhattap alma, görüşme modası başladı şimdi. Yeni değilmiş aslında devletin en üst adamı yıllardır emrimle yapılıyor bunlar demiş. Bunu yapan şerefsizdir de demişti bi aralar. Bunlar çok tehlikeli oyunlar yarın birgün terör örgütünün dünya terör örgütü listelerinden çıkarılması yakındır. Bdp'liler ile bundan sonra konuşmam şehit analarının yüreği sızlar diyen adam bir dakika sonra oslo görüşmeleri hatta imralı görüşmeleri devam edecektir diyor. Türkiye bokluğun içine doğru gidiyor. Ama bunların tek sorumlusu var oda bu millet. Allah bu milletin burnundan fitil fitil getirsin ta ki anlayana kadar diyorum ben her zaman.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Siyaset özerk yapıyı istiyor.." Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganının artık altı anlamı kaldımı bilemiyorum. 20 Senedir verilen şehitlerin hepsine Allah'dan rahmet dilerim. Bu vatan evlatları siyaset uğruna harcandılar.
Gelinen nokta da Anayasayı değiştirecekler..Çünki PKK Anayasayı istediği biçimde değiştirmek istiyor..Oslo görüşmelerinde bu var zaten tutanaklarda..
TC Özerk bölgelere ayrılacak, çok az kaldı. Önümüzdeki 4-5 ayda vatandaşı buna hazırlıyacaklar, 4-5 ay sonra bölünmenin adını özerk yapı, yerel yönetimler masalı ile geçirecekler..PKK ile Hükümet zaten görüşüyor, şuan görüşmeler sürüyor ama şehit yakınlarına karşı ayıp olmasın diye saklanıyor..
Türk milleti gerçekten kaybeden durumunda..Bu masalları yiyor, şehit ana babaları çektikleri ile kalıyorlar. Özerk yönetime geçecekler sonra ne mi olacak !! Bu sefer güney Kürdistanla birleşme yoluna gidecekler ve birleşecekler..Yani Barzani ile birleşecekler..Türkiye hiçbir b... yapamaz..
Türkiye'nin karakteri aynı çocuk gibi, teröristle pazarlık ederek terörü bitireceğini sanıyor, masada verdiklerinin bu eşkiya sürüsünü durduracağını sanıyor. Kürtler istediklerini alacaklar.Sonra yeni taleplerle gelecekler..PKK batılı emperyalist güçlerin Türkiye'ye karşı kullandıkları önemli bir kozdur, kimse bu kozu kaybetmek istemiyor, tüm istihbarat örgütleri PKK ile görüşüyor ve yardım ediyorlar..Bu nedenle PKK diye bir şeyin bitmesi mümkün değildir..
Bu anlamda AKP'nin sivrisinekle uğraştığını söyleyebiliriz..Esasen devletin PKK ile mücadele etmek gibi bir politikasıda yok..Terörü çözmek istiyorsanız bunun için deneyimli kadrolarınızın olması gerekir. Türkiye terörle mücadele eden beyin takımını Silivri'ye doldurdu..
Millet olarak 3-4 şehit haberinden etkilenmiyoruz artık, 10 oldumu sayı biraz toz kalkıyor, 15 oldu mu biraz daha bağrış oluyor, 1-2 gün tvler konuşuyor unutuyoruz..Türk milleti savaşçı özelliğini kaybetti, kimse savaşmak istemiyor, herkes kredi kartı borcunu nasıl ödeyeceğini düşünüyor, hiçbir şey umurunda değil..
O nedenle bölünme, pardon özerk yönetimler yasasının çıkması kaçınılmaz..
Hep birlikte göreceğiz..
Özerk yerel yönetimler yasasını ve Fedaratif yapıyı bende destekliyorum, kendi bölgeme yönelik..Karadeniz bölgesinin özerk yerel yönetim tarafından yönetilmesi taraftarıyım..
Türkiye Cumhuriyet farklı bir noktaya gidiyor..En son Alemdar61 tarafından düzenlendi; 02.10.2012, 11:19.
Yorum
-
Ben bu Ülkeden Akp kongresinde millet gavat Barzaniye Türkiye seninle gurur diye bagirmaya basladi an umutu kaybettim.Yaziklar olsun.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu Ülkeden Akp kongresinde millet gavat Barzaniye Türkiye seninle gurur diye bagirmaya basladi an umutu kaybettim.Yaziklar olsun.
Yorum
-
http://www.nytimes.com/interactive/2...ref=middleeastTrabzonspor-BordoMavi-1967-61-BizeHerYerTrabzon-Hami-KaraboğaÜnal-Arveladze-Fırtına-Efsane-7-Hasret...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum