Kimseye dur filan çekilmemeş arkadaşlar.150 kişilik bir grupla dağ komando tugayını basmış adamlar.SKYTÜRK'de söylenen bu.Bu arada şehit sayısı 13 oldu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işin Irak'a girmekle halolmayacağını anlamamız lazım.Şahsım adına en büyük korkum tekrar yüksek sayıda şehit verilecek bir olayın olmasıydı ve oldu
Arkadaşlar! birileri tarafından Türkiye Kuzey Irağa çekilmek isteniyor.Lütfen burda savaş çığlıkları atmayalım.Irak'ta çok daha kötü olaylar olacaktır.Sağduylu olmakta fayda var.Irak'a girildiğinde bu olay çözülmeyecektir.
Tabiki savas cozum degil ancak ne yapalim. Bu isi nasil cozecegiz. Adamlara karsi atmis oldugumuz her olumlu adim bize mermi olarak geri donuyor."AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"
Yorum
-
İlk olarak oskanonur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTezkere meclisten cikmistir ancak gereginin yapilmasi icin basbakanimiz bush ile yapacagi gorusmeyi milat olarak adlandiriyor.
Bir HAININ, Bir MÜSLÜMAN Düsmaninin sözünümü bekleyecegiz???En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 21.10.2007, 11:44.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
13 Oldu :'(((((((((((((((((((((Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Kaçırılan askerler var diyorlar((((((((((((((((((((((((((( Allahım!!!!!
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaçırılan askerler var diyorlar((((((((((((((((((((((((((( Allahım!!!!!
Bu hemen şehit edilmelerinden daha kötü
Fanatik Pacci
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum