Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kimseye dur filan çekilmemeş arkadaşlar.150 kişilik bir grupla dağ komando tugayını basmış adamlar.SKYTÜRK'de söylenen bu.Bu arada şehit sayısı 13 oldu.
    Ya bu 150 kişilik şerefsizler ordusu nasıl kaybolur gözden. Biri bana bunun açıklamasını yapsın lütfen.

Bu arada olayın kimse gocunmasın ama üzerinden siyaset yapmak sıradan insanların yapacağı bir iştir. Bu kadar basitleşmemek lazım
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• 1 ölür,1000 diriliriz

Yorum

• Şehit sayısı 15 olmuş arkadaşlar!!Yarın sabah bakanlar kurulu toplantısı sonra törörle mücadele yüksek kurulu toplantısı kınamalar lanetlemeler vs.. sonra sayın başbakanımız 5 kasımdaki abd gezisine kadar alışveri merkezi açılışları,yök,le itiş kakış yok türban,yok ılımlı islam yok cumhurumuzun kızının dügünü falan filanla bizleri avuturlar!!!bizde bugün ne işe yaradıgını bile bilmeden refaranduma gidiyoruz!!ne biliyim bunlar cumhuru halk oyuyla seçme bahanesiyle imralıdaki caniyi yarın öbürgün adayda gösterirler!!TOPRAGA DÜŞEN ŞEHİTLERİMİZE RAHMET KEDERLİ TÜRK HALKINA SABIRLAR DİLİYORUM.. saygılarımla degerli BMN ailesi
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Allah belanızı versin soysuz köpekler..
          Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• önce imralıda yatanı sonrada yakaladını kızılay meydanında sallandıracaksın bak nasıl akıllanıyorlar
            GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• Ulan Amerikan itleri olsa uydudan uzaydan görür 1 tane yazıyla bir El-Kaide'ciyi Irak'ta bizimkiler uyuyor mu?

Yorum

• Şehit sayısı 15'e çıktı16 asker yaralı ve 6 asker de kayıpmış
                -1461 TRABZON-

Yorum

• önce meclistekileri meclis kürsüsünde sallandırmak gerek

İstiklal Mahkemelleri nin tekrar kurulması lazım...

Yorum

• şehit sayımız 21 e çıkmış kahrolsun pkk !!!

Yorum

• bunların kökünü ancak uçakla dogunun üzerine benzin dökeceksin sonra vereceksin ateşi
                      GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya bu 150 kişilik şerefsizler ordusu nasıl kaybolur gözden. Biri bana bunun açıklamasını yapsın lütfen.

Bu arada olayın kimse gocunmasın ama üzerinden siyaset yapmak sıradan insanların yapacağı bir iştir. Bu kadar basitleşmemek lazım
                        şimdi ben sıradanmı oluyorum şahsınızca beni ne kadar tanırsınız veya nerde ne zaman diyalog kurdunuz o zaman bende şöyle söyleyeyim bu kahpeliğe ses çıkarmayıp sadece RAHMET dilemekle kalmak kahpeliktir( siyasi çerçevede) hangisi daha mantıklı geldi size türkiyenin yüze .70 i böyle düşünüyor o insanlar aptal sıradan diğerlerimi akıl sahibi oluyor.......

Yorum

• Bu PKK'nın işi değil.Belki de bizi Irak'a çekmeye çalışıyolardır.Aklıma Metal Fırtına geliyo.

Yorum

• DGM'leri kapattıran zihniyet mi açacak İSTİKLAL Mahkemelerini?

Yorum

• Bende Y.ovadan geleli2 ay oldu Aradım Karakolumu Sordum Askerlerin Tamamen Boşvermişliginden Zaafından Kaynaklanan Bir Durummus Allah rahmet Eylesin Ben ORdaykende Y.ova da Şehit olan bi üsteymen vardı Hatırlarsanız oda Dağlıcada Sehit olmustu Orası Sakat Bir Bolge Semdinli Yolunda Gidip Gordum Arazi Yapısıda iyi değil.
                              HAKKARİ / YÜKSEKOVA
                              86/2 SINIR KARTALLARI
                              ALEMİN VE TERMALİN KRALI KRAL TERMALCİ

Yorum

• Buraya yazarak acımı artırmak istemiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X