ezikler golü yedi hemen
TRABZONSPOR - Apoel FC
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bende burada kibris büyükelciliginin önünden bayrakla bi ileri bi geri arabayla turlar atacagim
vay be 5 dk da dayanamamislar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Daha once yazildi mi bilmiyorum, eger yazildiysa tekrardan dolayi kusura bakmayin
Yurt disindaki arkadaslar maci internet uzerinden http://www.secveseyret.com/
adresinden seyredebilirler.Yorum
-
d.kiev feneri dağıttı.bizim yarın kesinlikle iyi bir futbol oynayıp maçı almamız lazım..ülke puanı var işin ucunda yarın ki maçta takıma başarılar diliyorum.inşallah maçı alırız ikinci rum vakası olmaz temennim.Yorum
-
CSKA Moskova UEFA kupasında final oynadı. ve o kadroyu düşünüyorumda emin olunki bizim şuanki kadromuzdan daha iyi değildi. nasıl yaptı bunu CSKA nasıl başardı? biz niye yapamayalım. ben artık avrupada başarı istiyorum. En büyük başarımız 3.tur olarak kalmasın artık.... LÜTFEN....VERENA (KIRANKAŞ)Yorum
-
-
Dediklerine tamamen katılıyorum. Şu rumları orada da burada da yenip bi elesek, önümüz bayağı bi açılacak. Resmen önümüzde bir kabus gibi bizi bekliyor bu maçlar. Takımımız adına bir çeyrek final, yarı final maçı bile geremezdi bizi bu rumların maçı kadar.CSKA Moskova UEFA kupasında final oynadı. ve o kadroyu düşünüyorumda emin olunki bizim şuanki kadromuzdan daha iyi değildi. nasıl yaptı bunu CSKA nasıl başardı? biz niye yapamayalım. ben artık avrupada başarı istiyorum. En büyük başarımız 3.tur olarak kalmasın artık.... LÜTFEN....Yorum
-
Yorum
-
almanyada show tv yayinliyo bugün gs nin kinide yayinladi yarin bizim maci da yayinlayacak yani yurt disinda kablolu tvsi olanlar icin sorun diilDaha once yazildi mi bilmiyorum, eger yazildiysa tekrardan dolayi kusura bakmayin
Yurt disindaki arkadaslar maci internet uzerinden http://www.secveseyret.com/
adresinden seyredebilirler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

sabırsızlanıyorum artık gelsin şu maç

Yorum