TRABZONSPOR - Apoel FC

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Misafir

Bakın arkadaşlar bir atasözü vardır. At sahibine göre kişner. Anlayacağınız yönetim adam gibi yönetim olmadıktan sonra futbolcuda savruk oynar antrenörde kafasına göre hareket eder. Bilmem daha neler. Futbolcu kendisi ile oynayabilecek sahada ona eşlik edecek inandığı güvendiği adamlarla oynarsa çok daha iyi oynar çok daha başarılı olur hatalarıda fazla görünmez. Şimdi gelelim bizim takıma bizim takım ilkönce kendisine güvenini kaybetmiş yönetimemi bence Asla güvenmiyor. Fatih Tekkeyi satıpta üçün beşin hesabını yapan yönetime taraftar güveniyormu ben güvenmiyorum gerisini bilemem. Bu maç hakkında görüşlerimmi Bir Fatih Akyel vardıkı sahada dillere destan bence verdiği ortalarda bile ben atayımda şansıma belki Süper Kupa Final maçındaki gibi şansa denk gelirse diye çırpınıyor. Yazık ufukhanı yiyoruz. Symekmi adam dediğim gibi sen takımın beynini satarsan onun anlaşabileceği oyuncuyu veya ona yakın oyuncu almazsan. Ona eşlik edecek Gökdenizi yedekte tutarsan ondanda bu kadar. Çağdaşmı bence çağdaş değil çağ dışı. Hasan diyorsunuzya çabalıyor yırtınıyor en azından adamda yürek var. Umut ta halen daha umut var ve bence çok daha iyi olur yeterki inancını yitirmesin ben bu takımda kalıcı olacağım desin. Hüseyin yine bence takımın iyisi ağabeyi. Gökdeniz oyuna girdide takımda birilerinin birşeyler yapabileceğini gördük. Bence murat bu takımda direkt oynar. Celalettin iyi bir topçu olabilir ama şu topa lakayt vuruşları yokmu öldürüyor beni. Birde şu herkesi eleştiren sitedeki arkadaşlara sesleniyorum siz herkesden fazla futbolu bilmiyorsunuz ukalalık yapmaktan ve birbirinizi kırmaktan vazgeçin. Ayrıca TRABZONLU TRABZONSPORLU HER NE OLURSA OLSUN FUTBOLU BİLİR. Bunada hiçkimsenin laf söylemeye hakkı yoktur. Trabzonda futbolu bilmiyen varsa oda bu yönetimle beraber bundan önceki birkaç yönetimdir. Sırf öyle böyle yapalım şunları düzeltelim sonunda şampiyonluk gelecek bir numaralı kulüp olacağız palavralarıyla büyük TRABZONSPOR taraftarını kandırdığını sanan zavallılar.

Yorum

• Ali Özcan
      • 31.07.2006
      • 4977
      • öğretmen
      • Konya

İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi
      Maç için yapılacak her türlü teknik analize yazık olur.Ancak teknik olarak birkaç cümle yazmak istiyorum.

Yenik götürdüğümüz maçlarda kapanan rakibe karşı daha çok geniş alanda etkili olan oyuncularımız normal olarak bir iş çıkaramıyorlar.Herkes topu Yattara'ya atıp ne yapacak diye bakıyor.Ne bir alan boşaltma var ne Yattara'ya duvar olan,ver-kaç için yanaşan,ön direk yapan yani hiç bir şey yapan yok.Koskoca Trabzonspor Yattara varyete yapacak da pozisyon olacak diye bakıyor.Orta alan ise tamamen boş.Simko'yu bu maçta bile ortada değilde solda oynatan hocanın iş bilirliğinden şüphe edilir.
      Bunun yanı sıra takımın nasıl bir oyun sistemi ile sahada yer aldığı belli değil.Nasıl bizler halı sahaya çıktığımızda oyunun akışına göre oynuyoruz,profesyonel takımımızda bence öyle oynuyor.Ya da hocanın verdiği oyun sistemi sahaya yansıtamıyorlar.

Aslında bu maça teknik yorum yapmak ayıp olur diyorum ve başlıyorum asıl söylenmesi gerekenlere.

Bu akşam Trabzon'da olsam havaalanına gider bütün kafilenin suratına tükürür,ağzıma geleni söylerdim.Bu kadar ayağamı düştü bu bordo-mavili forma yahu!Bu ne laubaliliktir,bu ne vurdumduymazlık bu ne aymazlıktır arkadaşlar.Siz anlayabiliyorsanız bana da anlatın lütfen.Yürüyerek ve dan dun yaparak futbol oynandığını kim söylemiş bunlara.O kadar futbolu Lig A'daki bütün takımlar oynardı bu akşam.

Tamam bu bir futbol maçıdır dedik,işi başka yönlere çekmeyelim dedik ama insan biraz bu maçta diğer maçlara göre kendinden bir şeyler koyar ortaya.Hüseyin efendi Kayseri maçında olduğu gibi kıçını kaldırmıyor,Zidane Hasan faul yapmaktan başka bir şey yapmıyor,Fatih Akyel sanki bilerek ofsayt pozisyonlarını bozuyor,Umut'un eli ayağına dolaşıyor,Ömer Rıza deli dana gibi sadece koşuyor,geçen seneki terbiyesziliğini bu sene affettirceğini söyleyen Yatatara zevk yapma peşinde,bazıları ayakta kalan tek oyuncu diyor,bırak kalmasın ya ayakta falan,çeksin gitsin,iki kıvıracak diye doksan dakika onu mu bekliyeceğiz?Attığı golde tamamen kaleci hatası var.Ayak içinden normal bir kavis alan top resmen kalenin ortasından giriyor.

Sorarım Allah aşkına açıkta kalan ve 700 bin dolar verilerek alınan Çağdaş'ın Erdinç'ten en fazlası var?Uçarak kafa vuracağı topa eliyle uzanıyor.Saçı bozulacak sanki!

Şimdi maç sonunda eminim maç için konuşanlar,efendim,iyi mücadele ettik,erken yediğimiz gol düzenimizi bozdu ama tur için avantaj getirecek skoru elde ettik,mutluyuz,umutluyuz vb.

Bu akşam futbolun adaleti olsaydı en az üçlük olmuştuk yine.Maçın bazı bölümlerinde Apoel bizimle resmen kedinin fare ile oynadığı gibi oynadı.Resmen utandım.Sahada olanlar da birazcık utansalardı bu kadar kötü olamazlardır.

Trabzonspor'da bugün için geleceğe dair hiç bir umut yoktur.Koca yaz hazırlık mevsimi heba edilmiştir.Hem transfer anlamında hem de takımın hazırlanması açısından.Bundan sonra takımın düzelmesi için işin büyük bölümü teknik direktöre kalıyor.Ama ne yazık ki Lazaroni o kapasitede bir hoca değil.

Rövanşta gol yemeden maçı tamamladığımızda tur atlıyoruz.Gol yediğimiz anda tur gider.Turu geçersek yeni transferlerle geçen zamanda takımdaki olabilecek gelişmeler ve ballı bir kura ile ancak gruplara kalınır.

Hoca sistematik olarak Szymeki çökertiyor haberiniz olsun...
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• selcuk
        • 29.05.2004
        • 27757
        • Amasya

İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi
        ADAMIN BİRİ YAZMIŞ SKOR SEYİRcisi diye ,kardeş sen ya ts taraftarı degilsin yada sallıyosun
        adam gibi oynasınlar yenilsinler,...elalemin telovolecisi bile dalga geçti hala ,şey diyosun bu iş buraya kadar ,trabzon artık geri dönüşü olmayan b,ir yolda,
        Duraklama dönemi bitdi,BU ANLAYIŞLA YOK OLMA DÖNEMİNDEYİZ,
        o tunaliydi ve o laflari baska yazarlara daha cok
        beraber oynadik diye hemen havalara felan sokan felan filan sonra cünkü is kötüye gidince yine onlar takimi parcaliyacak yapici olmiyacaklar adama hak veriyorum
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Özkan Erdem
          • 28.06.2004
          • 3908
          • Yük. Mühendis
          • İstanbul

Göbekten ara toplarıyla gayet rahat delinebilen bir savunmaya karşı Szymek gibi bir pasörü sola kitleyip Hasan-Hüseyin'den mucize beklemek nasıl bir taktikti merak ediyorum.
          Artık hocayı eleştirirken utanıyorum, her hocaya laf ediyoruz, hepsine kabahat buluyoruz ama gerçek ortada işte.
          BORDO MAVİ

Yorum

• Remzi
            • 17.09.2005
            • 7796
            • Bursa

bu Takıma Hüseyin gibi bi kaptan bence çok ta yararlı değil.Kaptanlığı iyi yapamıyor
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• gerçekefsane
              • 17.07.2005
              • 4333

Szymek'in sol tarafta yararlı olamayacağını bile bile Szymek'i sol tarafta oynatıyorsun. Hüsnü Özkara yabancı antrenörmü. Lazaroni yabancı antrenör, Hüsnü Özkara'da mı Brezilya'dan geldi.

Hasan Üçüncü sol tarafta oynar, Szymek oynamaz.

Futbolcular ve teknik ekip ve yönetim mazeret üretmesin. Hava sıcaktı, uyum sorunu vardı, sezon başı mazeretlerini söylemesinler. Özür bile dilemesinler.
              En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 11.08.2006, 00:24.
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• cagatay006
                • 10.08.2006
                • 52
                • MUHASEBE

bu takım cok kotu herkez dururak oynuyor hele o gerıye donmuyolarmı habıre delı oluyorum
                BIRAKIP GİTTİN BİZİ SENİ UNUTTUK SANMA
                ZAMAN ALIŞMAYI ÖĞRETİR AMA UNUTMAYI ASLA
                KRALSIN FATİH TEKKE

Yorum

• Travelair
                  • 09.01.2005
                  • 36195
                  • İstanbul

Çağdışı futbol oynuyoruz. Oynadığımız futbol en az 20 senelik. Durarak, şahsi yeteneklerle(!)
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hamucera
                    • 15.03.2005
                    • 6150
                    • bankacı
                    • İstanbul

hala fatih i satınca böle olur diyorsunuz ya arkadaşlar bu kimseye birşey kazandırmaz. fatih=Trabzonspor değil. bu kadar aciz olmanında bi anlamı yok.
                    fatih gitti ise gelecekler bu takımda işler yapar. hamiler gitti ali kemaller gitti. ama trabzonspor hep ayakta kaldı.
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Mehteroğlu
                      • 02.08.2006
                      • 838
                      • Müşteri Hizmetleri Direktörü
                      • İstanbul

üzerimizdeki nedir çözen var mı ? ölü toprağımı, geçen yılın yılgınlığı mı? nedir?

neden bir zamanların fırtına trabzonu bu denli ağırdır yarabbim!!! topu alıp da oyun başlatacak bir tane bile futbolcu olmaz mı? kenardan bindirme yapacak bir tane kanat olmaz mı? ne yapmaya çalışıyoruz ???

szymek kesinlikle bitmiştir bu maçla, orta sahada da solda da berbattı ! top kaptırınca geri gelmedi, 2 adım ötedekine pres yapmadı ...beni açıkçası çıldırttı! hasan koştu ama 20 topu ezdi...abisi hüseyinden iyidir yine de çünkü en azından koşuyor!

defansa birşey diyemiyorum ,sağda bir kez adam kaçırıldı ve gol yendi...ama ya defanstan dönen toplarda bizim ortasahanın top alamayışları ?

bana göre birkaç hoşluk son dakika golü yanında umut'un ve sonradan gökdeniz'in çabalamasıdır...
                      ve top aldıkça yattara...

sayın yönetim, szymek'i yollayın, yerine top yapan defansif ortasaha ve bir de sol kanat alın şu takım adama benzesin...yoksa hepimiz kanser olacağız haberiniz olsun...

Yorum

• Selman

İlk olarak hamucera tarafından gönderildi
                        hala fatih i satınca böle olur diyorsunuz ya arkadaşlar bu kimseye birşey kazandırmaz. fatih=Trabzonspor değil. bu kadar aciz olmanında bi anlamı yok.
                        fatih gitti ise gelecekler bu takımda işler yapar. hamiler gitti ali kemaller gitti. ama trabzonspor hep ayakta kaldı.
                        Sende hala Fatih Tekke düşmalığı yapıyorsun ya bende sana pes diyiyorum arkadaşım.

Yorum

• cagatay006
                          • 10.08.2006
                          • 52
                          • MUHASEBE

lazhoronı oyunu okuyamıyo bence 5, haftaya gıder
                          BIRAKIP GİTTİN BİZİ SENİ UNUTTUK SANMA
                          ZAMAN ALIŞMAYI ÖĞRETİR AMA UNUTMAYI ASLA
                          KRALSIN FATİH TEKKE

Yorum

• gerçekefsane
                            • 17.07.2005
                            • 4333

hava sıcaktı, sakat oyuncularımız vardı, oynamayan oyuncular vardı, sezon başıydı, taraftarlarımızdan özür diliyoruz, avantajlı skorla döndük demesinler. Sahada futbol yoktu. Trabzonspor yoktu.

Mazeret üretmesinler. Faruk Kanca istifa etsin. Bir aydır Brezilya'dan transfer yapamayan yönetici istifa etsin. Bu nedir oyuncuyla anlaştık, yok menajeri işi yokuşa sürüyor. Alternatifimiz hazır. Bırakın mazeret üretmeyi

Bu işi yapamıyoruz deyin. İnanın anlayacağım. Dumur oldum.

Lazaroni istifa edip giderse, Hüsnü Özkara'yada takım teslim edilmesin.

futbol cahilinin boş sözleri
                            En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 11.08.2006, 00:41.
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Travelair
                              • 09.01.2005
                              • 36195
                              • İstanbul

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Travelair
                                • 09.01.2005
                                • 36195
                                • İstanbul

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...