TRABZONSPOR - Apoel FC
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers" -
Siz de unutmayın
Trabzonspor ön eleme maçında rakibi Apoel karşısına 1-1’lik skor avantajıyla sahaya çıkıyor. Camiada herkes zafere inanıyor...
24.08.2006 Tur hesapları tamam...
Son yıllarda Avrupa maceraları genelde hüsranla tamamlanan Trabzonspor, bugün kader niteliğindeki bir sınava daha çıkıyor... 2005-2006 sezonunda, dünya takımlar sıralamasında 214. olan Anorthosis’e hiç beklenmedik bir şekilde elenerek Şampiyonlar Ligi hayallerini erteleyen ve yaşanan moral bozukluğunun etkisinden ligde de kurtulamayan Karadeniz ekibi, aynı problemi yaşamamak için işi sıkı tutuyor. Rum kesimindeki 1-1’in rövanşında bugün Apoel’i Avni Aker’de ağırlayacak olan Bordo-Mavililer, bu skor avantajını en iyi şekilde değerlendirip bu kez turu geçmenin hesaplarını yapıyor.
Nasıl tur atlarız?
UEFA 2. ön eleme turunda Trabzonspor’a 0-0’lık beraberlik bile yeterken, 1-1’lik eşitlikte maç uzayacak, diğer gollü beraberlikler ise rakibe yarayacak. Lige hesapladığı gibi bir başlangıç yapamayan ve 3 maç geride kalırken sadece 1 puan toplayabilen Bordo-Mavililer, kötü günlere Apoel önünde ‘dur’ demek istiyor. Olası bir talihsiz sonucun, teknik heyeti yol ayrımına getirmesine kesin gözüyle bakılırken, yönetim de kredisini tüketmiş olacak. Saat 20.45’te başlayacak maç öncesinde tüm biletlerin bitmesi ve şehrin havaya girmesi ise takımın ve yönetimin moralini yükseltiyor.
TRABZONSPOR
Jefferson
Fatih
Stepanov
Erdinç
Celaleddin
Hasan
Hüseyin
Szymkowiak
Gökdeniz
Yattara
Umut
APOEL
Morphis
Floreal
Seghiri
Gomez
Fernandes
Satsias
Daskalakis
Makridis
Kontis
Solari
Michail
Stat: AVNİ AKER
SAAT: 20.45
YAYIN: SHOW TV
HAKEM: MİCHAEL WEİNER (ALMANYA)
Son dönemin karnesi
KUPA YIL RAKİP SONUÇ
UEFA 2003 Villarreal (d) 0-0
UEFA 2003 Villarreal 2-3
Ş.L. ön el. 2004 S.Riga (d) 1-1
Ş.L. ön el. 2004 S.Riga 3-0
Ş.L. ön el. 2004 D.Kiev (d) 2-1
Ş.L. ön el. 2004 D.Kiev 0-2
UEFA 2004 A.Bilbao 3-2
UEFA 2004 A.Bilbao (d) 0-2
Ş.L. ön el. 2005 Anorthosis (d) 1-3
Ş.L. ön el. 2005 Anorthosis 1-0Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....Yorum
-
"Türk Metal Sendikası Başkanı Mustafa Özbek, bugün Apoel ile oynanacak UEFA Kupası ikinci ön eleme rövanşında dağıtılmak üzere 10 bin 500 KKTC bayrağı hazırlattı. Ayrıca tribünde 25 metrelik dev bayrak da açılacak. " (Milliyet)
Sayın Özbek'ten Allah razı olsun.Yorum
-
Yorum
-
arkadaşlar yine sapla samanı karıştırmaya başladık nasıl nuri başkan ve siyasi görüşü dünya ve ahiret görüşü tartışılmamalı diyorsak ve bunu gündeme getirenlere bende dahil olmak üzere bir çok arkadaş tepki gösteriyorsa aynı durum buradada geçerli. bu kişinin inancıdır ve ona göre yaşar hiçbirimiz Allah olmadığımıza göre buradan yargılamayın. başarı ayran, cola, rakı veya bildiğiniz başka bir içecek içmekle veya Kuranı hatim etmekle gelmeyecek çok çalışmak ile gelecektir.BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
ÜLKERE HAYIRYorum
-
-
bu kez yüzümüzü kara çıkarmayın.
bizi ele güne rezil etmeyin.
sahaya çıkın ve maçı söke söke alın..
boynunuzun borcudur....Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.