TRABZONSPOR - Apoel FC

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Murat Acar

kılıç küfür değil mevzu

Biz bu rum takımını hiçbir şekilde çiçeklerle karşılamamalıyız.gelecekler golleri yiyecekler gidecekler.ne çiçeği ne kılıcı ne küfürü bizim işimiz futbol onları yenip gönderelim kendi takımımızı destekleyelim onlara dünyada cehennemi yaşatalım gönderelim.HEPSİ BUUUUUUUUU
    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Sönmez Özlü
      Ankara İl Temsilcisi
      • 16.05.2005
      • 1184
      • Ankara

Almanların İtalyanların yanında kapıldığın kompleksi burada bize şırınga etmeye çalışma. Türk milliyetçi olacaksa da Türk gibi olur ırkçı olacaksa da Türk gibi olur. Saçmasapan şeylerle kafa bulandırıyorsun. Nazi bayrağı imiş. Peh!
      "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• Emre B.
        • 08.09.2005
        • 8147
        • Turizm
        • İstanbul

Ne nazi bayrağı?Onunla uğraşana kadar dec Türk ve KKTC bayrakları açalım.Atatürk, Fatih Sultan Mehmet posterleri hazırlayalım

Yorum

• Jackdaniels
          • 08.05.2005
          • 4564
          • Mimar
          • Trabzon

Beyler abarttınız yaaa yok nazi bayrağı asalım yok mehter takımını çağıralım oldu olacak hepsini meydan parkında asalım dünya alem görsün trabzonla maç yapmak ne demekmiş alla alla yaawwww...
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• #10 Fietra
            • 31.05.2004
            • 5506
            • Mühendis
            • İstanbul

İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi
            'KIBRIS TÜRKLER'İ İÇİN
            APOEL'İ GEÇİN'
            Olur hiç farketmez.
            keyif adamı ..

Yorum

• Mustafa
              • 11.11.2004
              • 7203
              • Orta Doğu

İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi
              Beyler abarttınız yaaa yok nazi bayrağı asalım yok mehter takımını çağıralım oldu olacak hepsini meydan parkında asalım dünya alem görsün trabzonla maç yapmak ne demekmiş alla alla yaawwww...
              ohh be neyseki arada mantıklı laflar edenlerde çıkıyor
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Mustafa Cem Şeyhoğlu

Biz adamları asalım keselim demiyoruz ki sadece pankartlarla mehter marşlarıyla adamları psikoljik olarak çökertmek istiyoruz. diyosunuz ki "savaşa mı gidiyoruz" unutmayın ki beyler geçen sene de aynı şekilde düşündüğümüzden dolayı elendik. evet bu bi savaş ve her savaşında bi kuralı vardır. Biz de bu savaşı kuralına göre oynayıp kazanacağız.
                http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• Mustafa Cem Şeyhoğlu

İlk olarak ademcan tarafından gönderildi
                  Yapmayın arkadaşlar biraz sakin olun.Türkiye-Avusturya maçından önce basın Avusturya kapılarına dayandık.Bu sefer fethedeceğiz gibi yazılar yazmıştı. O zaman Şenol Güneş: "Nasıl ki maçı aldığımızda vatan kurtaran kahraman olmayacaksak,yenildiğimizde de vatan haini olmayacağız."demişti. Biraz sakin olun lütfen. Milletçe aşırı gaza geliyoruz. Pankart güzel fikir de nazi amblemli bordo-mavi bayraga karşıyım.Bir defa naziliği "bordo-mavi" yansıtmak yanlış. Adamlar uçaktan indiği anda "cehenneme hoşgeldiniz"(ingilizce-rumca ne olursa) denilebilir ve bu hissettirilebilir. Cehennemde olduklarının farkında olurlar. Baskıyı onların üstüne kuracağız kendi takımımıza değil buda unutulmamalı.
                  Çok haklısın bence de zaten nazilik bizi yansıtmayan bişe.

Yorum

• Mustafa Cem Şeyhoğlu

Bu arada bazılarımız Ts li nazi bayrağı fikrini öne sürmüşler. mehtere pankarta okey ama nazi bayrağı olmaz hem de bundan dolayı fifa birçok kulübe ve futbolcuya ceza verdi Hem nazi bayrağı hristiyanlığı simgeler ve adı gamalı haçtır. haçın ne işi var müslüman memleketinde

Yorum

• denizci61

İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi
                      Önerim;

KIBRIS TÜRKLER'İ İÇİN
                      APOEL'İ GEÇİN
                      En iyisi bu...imza

Yorum

• ademcan
                        • 26.07.2006
                        • 2
                        • Öğrenci
                        • Kayseri

İlk olarak l@st_cowboy tarafından gönderildi
                        Kesinlikle ezik taklitçiliği , bunu galatasaray uefa yı kazandıgı sene" hayvanat bahcesinin"( Ali Sami YEN ) kapısına yazdırmıştı " welcome to hell " diye
                        Bizim ezik taklitçiliğine ihtiyacımız yok , onlara cehennemi yaşatalım yeter , savaşa gitmiyoruz onlara TRABZON 'da futbolumuzla cehennemı yaşatmalıyız.
                        Ne o kupayı kazandıkları seneyi hatırlıyorum ne de o yazıyı. Ben stadın kapısına yazı yazalımda demedim.Benim anlatmak istediğim geldikleri yerde kesinlikle çiçekle,davulla zurnayla karşılanmayacakları.Ben Trabzon'da değilim belki maç zamanıda orda olamam. Yalnız o Rum takımının o staddan içeri girerken kafasını kaldıramayacak durumda olmasını istiyorum. Bunu baskıyla mı yaparsın yoksa gamalı haçla mı? Ben baskıyı tercih ederim. Bir şey daha mehter marşını bilmeyen bir Rum için pek fazla önemi yoktur. Hiç bir baskı unsuru oluşturmaz. Görsel baskıdan yani anlayacakları dilden baskı yapılırsa bi işe yarar.
                        Ne mutlu Türküm diyene.

Yorum

• Ahmet KESKİN
                          • 29.07.2006
                          • 1868
                          • Teknisyen
                          • İstanbul

final pankanrttını ne düşünüyoruz ...

bu sene final oynayacagız inşallah...
                          Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• selcuk
                            • 29.05.2004
                            • 27757
                            • Amasya

neden konusuluyor nazi bayragindanmi böyle salak biseyi birisi yaparsa o kisi asla trabzonsporlu olamaz katil degiliz biz o bayraklan oraya cikildigi an bide dünya israel savasini unutur nede olsa türkler kötülüye bilirler öyle 1 salak yüzünden aklinizi yerine alin türklük ve trabzonlugun irkcilikla bi alakasi olamaz ve olmamalidir yattaraya ne diyceniz marcelloya ne onlarda siyahi oyuncularimiz bu öneriyi getireni sonuna kadar kiniyor ve en azindan bir aylik ceza verilmesini öneririm yönetime uyuyormusun yönetim yoksa öyle seyleri bize yakistiriyormu???????????????????????????????????
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• of-lee
                              • 11.11.2004
                              • 338
                              • Avrupa Diğer

İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi
                              final pankanrttını ne düşünüyoruz ...

bu sene final oynayacagız inşallah...
                              bu sefer elimizden kacamazlar rumları bu sefer yanip UEFA kupasında ust tura cıkacaz ALLAHın izniyle .

TRABZONSPOR bu sene UEFA iyi işler yapacak. bu sene bizim senemiz olacak
                              Oflu yuz direk Allaha bagliyiz

Yorum

• The Legend
                                • 25.07.2005
                                • 2929
                                • Makina Mühendisi
                                • Trabzon

hesabı kapatacağız.
                                elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                                legends never die ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...