TRABZONSPOR - Apoel FC

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Külünkoğlu
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 16.07.1999
    • 24305
    • İstanbul

İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi
    hoşbulduk ve selamlar tekrar,

www.apoel.net sitesindeki yorumlardan anladığım kadarıyla bizden oldukça çekiniyorlar.

Ayrıca Trabzonspor ve Omonya (GKRY'deki takımlardan biri) maçlarından hangisi daha önemli diye bir anket var. Trabzonspor diyenlerin oranı %80.

Resmi sitede ise maç programı dışında bir yorum ya da açıklama yok.
    Bilgilendirmelerin için teşekkürler.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• tamuğ yamtar
      • 04.02.2006
      • 4758
      • İstanbul

Omonia onların en büyük rakiplerinden.

Siyasi bir zıtlıkta bulunmakta aralarında.

Omonia Apoel'in 180 derece farklı düşünmekte.

Buna rağmen bizimle yapacakları maçı %80 gibi büyük bir oranda daha önemli görmeleri mühim.

Gerçi şaşılacak bir durum da değil.

Karşılaştırma yapmalarının sebebi de budur. Yani Omonia'nın duruşu.

Omonia onlar için sıradan bir rakip değil yani.

Ayrıca bu adamların hiçbir sitesinde ingilizce link yok.

Bilen varsa, bana özelden bildirirse sevinirim.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İslam Sezer
        • 31.05.2004
        • 2607
        • BANKACILIK
        • İstanbul

biz bu rumları eleyince direk uefa da lige kalıyor muyuz yoksa bir takım daha mı gelecek.ben oynarız diye biliyorum ama tam emin değilim...
        Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
        Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Recep Çaltepe

İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi
          biz bu rumları eleyince direk uefa da lige kalıyor muyuz yoksa bir takım daha mı gelecek.ben oynarız diye biliyorum ama tam emin değilim...
          rumları elersek bi tur daha var gruplara.

Yorum

• kutoz

Başlığı okurken bile kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor... Biliyorum, birgün Trabzonspor maçını izlerken, kalp krizinden gideceğim... Trafik kazasından ölmekten iyidir... Hatta en güzel ölüm bu olsa gerek... Birde uyarına gelirde, Trabzonspor bayrağına sarılırsam, taş maşta istemez hani...

Yorum

• tamuğ yamtar
              • 04.02.2006
              • 4758
              • İstanbul

Bayrak yasak

Oshan SABIRLI / DHA

Kıbrıs Rum Kesimi, kendi derbilerinde Türk bayrağını yakmasıyla ünlü Makarios’un takımının(bu adamlar böyle işte T.Y.) fanatiklerinin olay çıkarmasından çekiniyor. Güney Lefkoşa’daki maçta göndere Türk bayrağının çekilmemesi bekleniyor.

TRABZONSPOR’un yarın akşam APOEL ile Güney Lefkoşa’da oynayacağı UEFA Kupası 2. Eleme turu için Kıbrıs Rum Kesimi’nde geniş güvenlik önlemleri alınırken, stada bayrak sokulması yasaklandı. Bordo mavili takımımız dün akşam Rodos üzerinden aktarmalı olarak Güney Kıbrıs’ın Larnaka Havaalanı’na inerken, normal çıkış yerine ayrı bir çıkıştan alınarak sıkı güvenlik önlemleri altında kalacakları otele götürüldü.

Türklere özel bölüm

Trabzonspor taraftarlarının Güney Kıbrıs’a gelmeyeceği ifade edilirken, maçı KKTC’den geçip seyredecek olan Kıbrıslı Türk seyirciler için de stadda özel bölüm ayrıldı. Kendi derbi maçlarında Türk bayrağı yakmasıyla ünlü APOEL, adadaki Türk varlığını yok edip, adayı Yunanistan’a bağlamak için uzun yıllar çalışmalar yapan, Kıbrıs Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı Başpiskopos Makarios’un futbol takımı olarak biliniyor.

APOEL taraftarlarının yapabileceği herhangi bir fanatik gösteri veya taşkınlığa karşılık, Rum Polis merkezi maçla ilgili toplantı gerçekleştirdi. Maçta polislerin yanı sıra aralarında özel eğitimli köpekler ve anti-terör timlerinin de bulunacağı 400 güvenlik personelinin görev yapacağı açıklandı.

Maç günü, Güney Kıbrıs’a, KKTC’ye ait hiçbir bayrağın getirilmesine izin verilmeyecek.

Dört noktada kontrola

Stadda da maçın resmi ülke bayrağı olarak Türk bayrağının asılmaması bekleniyor. Stadda Türkler’e ait araçlar için özel araç park yeri hazırlanırken maç sonrasında çıkabilecek taşkınlıklar nedeniyle az sayıda Kıbrıslı Türk’ün maçı izlemek üzere arabasıyla gitmesi bekleniyor. Taraftarlar stada 4 kontrol noktasından geçirildikten sonra alınacak.

TURU BURDA ATACAĞIZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Lazaroni, Apoel maçı için gittikleri K.Rum Kesimi’nde kendilerine karşılayan bir grup taraftara imza dağıttı. Başkan Nuri Albayrak, "Trabzon’a avantajlı bir skorla dönüp, turu burada atlayacağız" dedi.

Kıbrıs Rum Kesimi, kendi derbilerinde Türk bayrağını yakmasıyla ünlü Makarios’un takımının fanatiklerinin olay çıkarmasından çekiniyor. Güney Lefkoşa’daki...
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• gvnlp
                • 18.07.2006
                • 182
                • Matematik Muhendisi
                • İstanbul

aRKADAŞLAR TAMAM DİKKATLİ OLALIM FALAN DA BİRA FAZLA BÜYÜTMEDİK Mİ ŞU RUMLARI GEÇEN SENE KAZAYDI AYNI KAZA İKİ KERE OLURSA ARTIK KAZA OLMAKTAN CIKAR. BEN BÖYLE BİR ŞEYE İHTİMAL VERMİYORUM. YATTARA AKILLI OLURSA EZERİZ ONLARI. ama inşallah yukardaki kadroyla çıkmayız. iki forvet çıkıp ümkünse 352 ile orta sahada basmak daha iyi olur gibi geliyor. Bu korkak taktiklere sürekli defans yapan takıma alışamadım bir türlü.
                sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• melrok
                  • 22.07.2004
                  • 504
                  • Ankara

umarım apoel'i evire çevire büyük bir farkla yeneriz. apoel trabzon forum diye google'da arama yaparken antu'da açılmış başlığı verdi. kansızlar apoeli destekliyo bu maçı alalım görücem ben o kanı bozuk rum tohumlarını. yaw deli oldum deli trabzonlu olduğunu söyleyen ... kişide dualar ediyo elenmemiz için.
                  BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                  ÜLKERE HAYIR

Yorum

• champions
                    • 04.05.2006
                    • 8699
                    • İstanbul

fenerlilerin rumları desteklemesi onlar için normal bişey bu akşam kiev karşısında ne kadar iyi olduklarını görücez bence kiev kesinlikle kazanacak az da olsa beraberlik ihtimali var kiev özellikle deplasmanda çok daha iyi oynuyo fener deplasmandan gollü beraberlik veya galibiyet alamazsalar elenirler

kievdeki verpakovskis çok iyi bi adam manyak hızlı türkiyenin başına bela olmuştı bizede gol atmıştı
                    bu akşam gol atabilir
                    En son champions tarafından düzenlendi; 09.08.2006, 18:30.

Yorum

• Burçak
                      • 31.05.2005
                      • 29408
                      • İnşaat Teknikeri
                      • Trabzon

fenerrum patrikanesi lafı nereden gelme acaba? yada şuanda maçlarını oynadıkları papazın çayırı.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• #10 Fietra
                        • 31.05.2004
                        • 5506
                        • Mühendis
                        • İstanbul

Bu maçı nasıl izleyeceğim bilmiyorum bi refah yüzü gösterir bizimkiler inş.
                        keyif adamı ..

Yorum

• selcuk
                          • 29.05.2004
                          • 27757
                          • Amasya

İlk olarak champions tarafından gönderildi
                          fenerlilerin rumları desteklemesi onlar için normal bişey bu akşam kiev karşısında ne kadar iyi olduklarını görücez bence kiev kesinlikle kazanacak az da olsa beraberlik ihtimali var kiev özellikle deplasmanda çok daha iyi oynuyo fener deplasmandan gollü beraberlik veya galibiyet alamazsalar elenirler
                          bence ins eler fener bende feneri sevmiyorum tam tersi nefret ediyorum ama bugün uefa puan durumumuzla bi topic actim ve oraya bakarsan görürsünki türkiyeye her puan lazim ve sl gruplarina katilanlara ekstra 3 puan veriliyor bence ins kazanirlar türkiye icin ve biz onlar degiliz onlar bizim elenmemizi istesinlar bizim icin herzaman anavatanimiz 1. siradadir
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• champions
                            • 04.05.2006
                            • 8699
                            • İstanbul

ben fenerin elenmesini istiyorum diye bişey demedim ben bu maçta kiev kazanacak diyorum maçın normal sonucu kiev galibiyetidir fenerin beraberlik şansı var ama bu bile süprizdir benim için puana ihtiyacımız olduğunu biliyorum ben sadece maç hakkındaki görüşlerimi yazıyorum

Yorum

• selcuk
                              • 29.05.2004
                              • 27757
                              • Amasya

bence kievin sansi yok
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ErayAkyüz
                                • 24.07.2006
                                • 2128
                                • ögrenci
                                • İstanbul

arkadaslar trabzon yarın bi yensin şu rum köpeklerini bayragı sallandırcam benim beko magazamdan aşagı dogru valla bayraklarımız var ama katlı bi sekilde işe yaramıodu uzun zamandır insallah simdi olacak
                                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...