TRABZONSPOR - Apoel FC

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Emorfo
    • 31.05.2004
    • 7394
    • Gazeteci
    • İstanbul

Dün dert yanıyordum takım geçen sene olduğu gibi otelden çıkmıyor felan diye. Fakat dün maçın oynanacağı stadda antrenmanını yaptı. Bu sene geçen sene olduğu gibi büyük bir baskı yok. Geçen sezon medya maçı ölüm kalım meselesine getirdi. Trabzonspor'un en büyük sorunudur stresi yüksek maçları kaldıramaması. Bu sene rum kesiminde hayvanca bir muamaleye maruz kalmadık, Apoel yöneticileri yakından ilgi gösteriyorlar, güzel mesajlar veriliyor. Rum takımının başkanına kemençe hediye ediliyor felan...

Ortamın gerilmemesi bizim işimize gelecek bir durum... Umarım maçtan güzel bir sonuçla ayrılırız...
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Mert67
      • 01.04.2006
      • 5845
      • İngiltere

devbey çok güzel olmuş
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Faik Yılmaz
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 01.09.2004
        • 26228
        • Trabzon

yeneceğiz arkadaşlar bugün hemde çok rahat yeneceğiz....
        avrupadaki tüm takımlarımızada başarılar diliyorum.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ErayAkyüz
          • 24.07.2006
          • 2128
          • ögrenci
          • İstanbul

arkadsalar insallah bu macı ve rovansı alırsak bi on eleme daha varmı?
          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• TSigalko
            • 06.08.2006
            • 1586
            • Kocaeli

1 eleme daha olması lazım.Sonra gruplar.
            Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
            Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
            N.F.Kısakürek

Yorum

• Recep Çaltepe

İlk olarak eray61 tarafından gönderildi
              arkadsalar insallah bu macı ve rovansı alırsak bi on eleme daha varmı?
              Bu turdan sonra "1.tur" oynanacak. Sonrasında da gruplara geçilecek.

Yorum

• Ali Özcan
                • 31.07.2006
                • 4977
                • öğretmen
                • Konya

İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi
                Dün akşamki diğer türk takımlarının başarısı ve başarısızlıkları vardı. Valla bazıları yenilmelirini isteyebilir ama ben turu geçmelerini istiyorum tüm türk takımlarının çünkü ülke puanımız çok gerilerde. Hazır 5 takım mücadele etme şansı bulmuşuz bunu en uç noktaya kadar getirelim.
                Fener tur mur geçmesin abi mümkünse.Bunlar kendini Türkiye Cumhuriyeti değil de Fenerbahçe Cumhuriyeti olarak görüyor.Zaten Azize demişti ki "biz bu ligde sadece şampiyonlar ligine katılabilmek için oynuyoruz,yoksa oynamazdık". Elensinler ve reziol olsunlar.Kayseri de elensin.Siz destekleyin bakalım onları da eğer Kayseri tuır atlayıp biz elenirsek görün havalarını ondan sonra.Bizim bizden başka dostumuz yok.Hepsi elensin biz ülkemizi temsil ederiz başarıyla...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Selman

İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi
                  Fener tur mur geçmesin abi mümkünse.Bunlar kendini Türkiye Cumhuriyeti değil de Fenerbahçe Cumhuriyeti olarak görüyor.Zaten Azize demişti ki "biz bu ligde sadece şampiyonlar ligine katılabilmek için oynuyoruz,yoksa oynamazdık". Elensinler ve reziol olsunlar.Kayseri de elensin.Siz destekleyin bakalım onları da eğer Kayseri tuır atlayıp biz elenirsek görün havalarını ondan sonra.Bizim bizden başka dostumuz yok.Hepsi elensin biz ülkemizi temsil ederiz başarıyla...
                  Tamam bizim bizden başka dostumuz yok.Orası tartışılmaz.Ama bu böyle giderse 3 bilemedin 4 sene sonra Avrupa'ya sadece lig şampiyonu gider.Puanımız giddikçe düşüyor.

Yorum

• gvnlp
                    • 18.07.2006
                    • 182
                    • Matematik Muhendisi
                    • İstanbul

Arkadaşlar cumartesi Askerliğimi yapmak üzere birliğime teslim olacağım ikinci maçı kaçırırım dye üzülüyorum. bu birinci maçın benim için önemini daha çok arttırıyor. allahın izniyle ezersek şu rumları daha rahat giderim askere. hiç bir hazırlık yapmadım vallaha her şeyi maçtan sonra yapacağım.
                    sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                    deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• champions
                      • 04.05.2006
                      • 8699
                      • İstanbul

bu turu geçersek önümüzdeki turu çok daha rahat geçeceğimizi düşünüyorum tabi sevilla veya tottenham gibi takımlar gelmesse(bu takımları şu anda elememiz çok büyük bi süpriz olur ama zamanla çok daha iyi bi takım olucaz buna eminiz ) önümüzdeki tura kadar çok daha iyi bi takım olucaz yeni oyuncularda katılacak

Yorum

• sarman61
                        • 20.03.2006
                        • 2913
                        • İstanbul

Hocam işte bizim farkımız bu zaten biz onlar gibi düşünmüyoruz. Bize bu yüzden trabzonsporlu diyorlar. Her zaman dediğim gbi trazonsporluluk bir başkadır
                        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Berk Akçay
                          • 31.05.2004
                          • 3771
                          • Trabzon

inşallah kayserispor maçında yapılan yanlışlar yapılaz ve yeneriz
                          "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• AHMET_BALCI
                            • 09.08.2006
                            • 8
                            • lojistik

başarılı olmaya mecburuz
                            İmzanız Bmn Forum Yöneticisi tarafından düzenlenmiştir.

Yorum

• ErayAkyüz
                              • 24.07.2006
                              • 2128
                              • ögrenci
                              • İstanbul

bu macı alırsak o zaman baya bii rahatlıyacagız dedginiz gibi guclu takımlarda var ama yeni oyuncularmızada oynar super olurr offfffff bugun saat 21:00 olmaz yaa gecmiyorr
                              İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Kaya
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 16.07.1999
                                • 28568
                                • Müfettiş
                                • İzmir

Allah'ın izni ile bu pislik herifleri ezeceğiz...

Trabzon'da da son cevabı vereceğiz...

Kıbrıs bayrağı olan herkes bu maça bayraklarını getirmeli.
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...