Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayserispor-TRABZONSPOR(1-0)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Insallah ilk 11 de baslar ama marcelinho oyundan alindiginda cildiran bi futbolcu,bikeresinde herthanin teknik direktörüne etmedigini birakmadi 66. dakikada oyundan alindigi icin...

O bahsettiğin maç B.Leverkusen maçıydı takım 11. dakikada 10 kişi kalmış 2-0 geri düşmüşlerdi ve marcelinho ikinci yarının başlarına kadar attıgı birbirinden güzel 3 golle takımı 3-2 öne geçirmişti ve anlamsız bi şekilde oyundan alınmıştı , bu durumda bende olsam heralde aynı şeyi yapardım
    " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• bunların havası gelip geçici eskiden a.gücü öyleydi asıl 4.büyük onlarmış...bi ara denizli havalandı...şimdi ikiside ligde son hafta kaldı..yani kayserinin sonuda belli..

Yorum

• Bu kadar büyütmeyin şu takımı arkadaşlar yaaaa bizim sadece bordo-mavi formayla maça çıkıyo olmamız bile maçı kazanma sebebimizdir....
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• gayseerii ııııh ıh gayseeeriii ıııh ıh
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• 96-97 sezonuydu galiba, ligde iddiamızı yitirmiştik, sezon sonuna doğru bunları kayseride 6-5 yenip küme düşmelerine sebep olmuştuk.. o zamandan beri kıllar bize bu pastırmalar....

Yorum

• 97 / 98 Sezonu 30. Hafta Deplasmanda 6 - 5 yenmiştik.

Ayaktakiler : Rada, Çetin, İskender, Abdullah, Ogün, Metin
              Oturanlar : Misse Misse, Okan, Kazım, Ünal, Hami

Kendi plakaları ile yani 38 ile küme düşmüşlerdi.
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ordu maçı hariç hazırlık maçlarının tümünü ve salı günkü idmanı izledim. Trabzonsporun bu maçtaki en önemli kozları Ömer Rıza ve Gökdeniz olacaktır. Umut-Yattara-Gökdeniz-Ömer Rıza eğer Szymek ve Hüseyin orta sahada çok hata yapmazlarsa gol şov yapabilirler. Çağdaş ve Stephanov'a çok güveniyorum. Kalemizde belki 1 gol görebiliriz.O da az bir ihtimal.Beraberlik veya Trabzonspor galibiyeti ile başlarız. İlk beş hafta 15 puan toplarsak arkası gelir.

Yorum

• bu sefer kesin yeneceğiz.
                  ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• bu lahanalar ne kadar havaya girmiş öyle.iyiki bi gökhanları var.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bir hatırlatma..

Bir hatırlatma

Kim Neyi İle Meşhur

USTALARI SİVASLI
                      Pastırma Kayseri'de meşhur olsa da aslında pastırma ustalarının birçoğu Sivas'a bağlı Kızılca Köyünden çıkar. Yüksek miktarda albümin içeren bir gıda olan pastırma, bilhassa bedenen çalışan insanlar için enerji kaynağıdır. Hazmı çok kolaydır. Az bir pastırma parçasında, çok miktarda etin yerini tutan besin mevcuttur. TSE'nin hazırladığı TS-1071 Pastırma Standardında; "kasaplık büyükbaş hayvan gövde etlerinden usulüne göre ayrılan parçaların teknolojik işlemlerden geçirilerek, izin verilen katkı maddeleriyle hazırlanıp kurutulduktan sonra çemenlenmesi, yeniden kurutulmasıyla elde edilen kemiksiz et ürünüdür" tanımı verilmiştir. Orta büyüklükte bir sığırdan 19, büyük bir sığırdan 26 çeşit pastırma elde edilmektedir. Pastırma yapımına, yaz ayının sonunda, sonbahar mevsiminin ortalarında başlanır. Sığırların sırtlarından ve sinirsiz yerlerinden ayrılan az yağlı veya yağsız etler önce parçalanıp tuzlanır. Hazırlanmış tahtalar içinde iyice dövülür. Ayrı ayrı üç kurutma işleminden sonra "Çemen" adı verilen bulamaç, dövülmüş etin üzerine sürülür.

__________________________________________________ ___________

TRABZONSPOR

Müzemizde 6 adet Birinci Lig Şampiyonluk Kupası,
                      7 adet Türkiye Kupası,
                      7 adet Cumhurbaşkanlığı Kupası,(şuanki adı ile Süper Kupa)
                      5 adet Başbakanlık Kupası,
                      Kıbrıs Kupası ve daha bir çok kupa yer almaktadır..

Gerçek budur. ☆

Yorum

• Forever61...süper yaaa. Gayseri ııhh ııhhh gayseri ııhh ııhh
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• gökhan kimmis lan yarin stepanovla tanisacak bakalim ne olacak
                          ihhh ihhh gayseriiiiii ihhh ihhhh

Marcelinho kadroya alındı
                          Trabzonspor, yarın deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Sebastiao Lazaroni yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Kayserispor maçı öncesi son çalışmasını gerçekleştiren bordo-mavililer, bugün özel uçakla Kayseri'ye giderek, maç saatini beklemeye başlayacak.

Lazaroni, dün bordo-mavili takım ile ilk antrenmanına çıkan Marcelinho'yu 19 kişilik maç kadrosuna aldı. Antrenman eksiği olduğu gözlenmeyen Brezilyalı oyuncu, yarı sahada yapılan çift kale maçta görev aldı.

Lazaroni, ayrıca yeni transferler Musa Büyük'ü Kayseri'ye götürürken, Ersen Martin'i maç kadrosuna almadı.
                          Sakatlığı bulunan Erdinç de Kayserispor maçında takımdaki yerini alamayacak.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Jefferson, Ufukhan, Çağdaş, Stepanov, Murat, Hüseyin, Musa, Szmykowiak, Gökdeniz, Marcelinho, Umut (Cem) 11'i ile çıkması bekleniyor.
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.08.2006, 13:45.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gökhan kimmis lan yarin stepanovla tanisacak bakalim ne olacak
                            ihhh ihhh gayseriiiiii ihhh ihhhh
                            Evet bence de . Ne kadar büyüttüler bu gökhanı yaa. Geçen yıl FATİH TEKKE 10'a yakın maç oynamadığı halde aralarında 3 gol var sadece . Defansımıza güveniyorum .Geçit yok ıııhh ıııhh 'lara
                            Alemin tek kral takımı TRABZONSPOR ..Adın yeter senin rakibini boğmak için .
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• onlara yenildigimiz macta daha stepanov takimda yoktu bakalim simdi ne yapacaklar
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonum pompalar hemde cok aci bir sekilde: kayseri-TRABZONUM: 0 - 2 (Umut/Yattara)....Bu arada Pazar gunu Istanbula oradanda Trabzona ucacagim. Vestel ve Apoel maclarinda tribundeki yerimizi mutlaka alacagiz amcaogullariyla. Ozlemisim memleketimi beeee
                                Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X