Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayserispor-TRABZONSPOR(1-0)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilerisi için umutluyum abi marcelinho uyum sorunu yaşıyor buna rağmen kötü değildi bir kaç maç hatta önümüzdeki hafta avni akerde klasını gösterecektir bence...

forvette umut oynamalı cem zor maçlarda oynatılıp yıpratılmamalı yavaş yavaş alıştırılmalı
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Arkadaşlar maçtan dönerken, otobüste yaptığımız muhabbetlerde, çoğu kişinin yenilgiye ne yapalım, hazır değiliz, transferler yeni v.s. bahaneler üreteceğini söylemiştik.

Bence gerçek farklı.

Takımın en büyük sorunu RUHSUZLUĞUDUR.

Umurlarında değil hiçbirşey.

Maalesef gerçek bu.

Önce bunu çözmek lazım.

Apoel maçından korkalım arkadaşlar.

O maçıda böyle ruhsuz oynarlarsa vay halimize.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Aynen valla, böyle oynarsak Rum maçında işimiz gerçekten zor..
        En son Erkin tarafından düzenlendi; 06.08.2006, 11:43.
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Marcelinho ve Uyum Sorunu?

Tek Marcelinho ile olmaz arkadaşlar.

Herta da oynarken yanında birçok kaliteli futbolcu vardı.

Adam dün didiniyor, ediyor birazda olsa, yanında yardımcı olacak, O'na uyum sağlayacak tek bir futbolcu yok.

Marcelinho'yu alıp Fatih'i satarsan veya (Fatih gitmek istiyordu diyelim) yanına kaliteli bir adam almazsan, bu transfer göz boyamaktan öteye gidemez.

Marcelinho ve Fatih birbirlerinin ikameleri değil tamamlayıcılarıydı.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak ivam odrob tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bir de bu maçta gördüm ki bu seneki transferlerle birlikte bizim takım baya bi tipsiz olmuş , musa, ersen martin, marcelinho, yattara. jefferson. biraz da eli yüzü düzgün adam transfer etsinler şu takıma tottiyi falan getirsinler artık.

(bu mesaj gergin ortamı bir nebze yumuşatabilme amacıyla yazılmıştır)
            Arkadasım Yeni stat Yapılcakya insallah o zmn artık kaliteli bir 11 görürüz o statta, bu sezondan ümidimi kestim ben
            Verdiklerin ve Vermediklerin İçin Şükürler Olsun allah,ım

KRALımız olmadan trabzonspor düşünemiyorum way halimize artık wayyy :(
            Henry shevchenko Ronaldo bi yana Fatih Tekke ( Kralımız Bi yana )
            Baskanımız ve yöneticiler Ne akla kulluk ettiler anlamadım :(

Yorum

• @honeylip
              diyelim ki sene başında çok hazırlanamadan acilen bir sınava girdin okulda, çaktın hazır değildin çünki, sorular da çok zordu, ulan be n bu sene kesin sınıfta kaldım dediğin oldu mu? sizi anlamak mümkün değil, ben diyorum ki, ilk dönemi en fazla 6 puan geride kapatalım, ikinci dönem bu takım şampiyon olur, bu inancı paylaşmayanlar negatif elektriklerini yansıtmasın takım üzerine, şampiyonluk felan fazla sizin gibi insanlara, sadi hoca zamanını hatırlayan vardır 3te 3 le başlamıştık hem de yıllar sonra ilk maç bjk'yi dışarda yenerek ne oldu o sezon, şampiyon mu olduk? ben şu Trabzonspor'da yönetimin ne yapmak istediğini anlarım topçunun anlarım, td'nin anlarım da taraftarın ne yapmak istediğini anlamış değilim hala...
              bir lafa bakarım laf mı diye,
              bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• Marcelinho'yu beğendim, sonraki maçlar için umut verdi. Ama takımda ciddi esiklikler var, özellikle defans bölgesi felaket.

Geçen sezona göre artı hiçbir şeyi yok Trabzon'un.
                Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Corleone

ya abi sen şimdi bu takımda ışık gördüysen ne mutlu sana kayseri kolay lokma deil tmm onu biliyoz ama sen kralı sat sonra git ahı gitmiş wahı kalmıs bir marcelinho al birde pendikspor dan cem demiri al ohhhhhh sonra yıldız alldım de bize hey anam heyyyyyyy olmaz olmaz olmaz abicim bu trabzonsporumuz bu ligde iş yapamaz ..! Ben kısaca şunu soylemek istiyorum Kralsız bir Ts nın basarısını göz önüne getiremiyorum
                  insallah hersey yazdıgımın tersi olur da warsın ben yalancı olayım ..!

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Marcelinho'yu beğendim, sonraki maçlar için umut verdi. Ama takımda ciddi esiklikler var, özellikle defans bölgesi felaket.

Geçen sezona göre artı hiçbir şeyi yok Trabzon'un.
                    tek maçla nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz..geçen seneki takımdan çok artısı var bu takımın..marcelinhonun kaçırdığı pozisyon gol olsaydı yorumlar 180 derece dönücekti...herkes koşuyor...mücadele ediyor...1-0 yenildik diye takımı ruhsuz yapanlar var..inanılır gibi değil..eminim bizim yerimizde fener de bjk de gs de olsa hepsinin sonu aynı olucaktı...karşımızda çok hazır bir takım vardı..bunu neden gözardı ediyorsunuz...tek maça bakıp tüm sene nin boyle geçiceği yorumunu yapmak nasıl bir mantıktır...bende iddia ediyorum bu takım 3 hafta sonra oynadığı futbolla herkesin ağzını açık bırakıcak...

Yorum

• yeni bir sezon ve ilk mac! yenildik ama ezilmedik desem olmayacak cünkü kayserinin kacirdiklari bizim kaciridklarimizdan daha fazlaydi! topa onlar daha fazla sahip oldu ve daha istekli ve uyumlu olan da onlardi ama hicbir sekilde fakir edebiyati yapmanin alemi yok hele bir macla takimi onun büyüklügünü sorgulayanlara karsi hic tahammülüm yok! bu takim bir macla büyük olmadigi gibi bir macla da asla kücülmeyecek!bunu kimilerinin kafasi almiyorsa da ögretecegiz!
                      fatih sorunsali gittikten sonra da devam ediyorsa fatihin bize katkisindan cok zararinin oldugunu da anlamaliyiz artik! kim cemden fatihin yaptiklarini bekleyebilir! biz fatihin bu takimda ilk oynamaya basladigi zamanlarida biliriz!

macTA DIKKATIMI CEKEN IKI SEY VARDI ÖNCELIKLE1 DAHA DOGRUSU IKI OYUNCU! MURAT OCAK VE UFUKHAN BU COCUKLAR BU TAKIMA DAHA HAZIR DEGIL ! ufukhan gecen yil soyledigim bir seyi hala yapiyor! yer tutmasini bilmiyor ve oyuncular yanindan gecip gidiyor ve bir bek icin cok yavas! murat ocak ise savunma yönü zayif bir sol bek oyuncusu profili cizdi dün! lee yi cok arayacagiz anlasilan biz bu yil eger yeni bir transfer yapilmazsa!
                      marchelino dün sahanin heryerinde topla bulusmaya calisti! top neredeyse o da oradaydi ancak ne huseyin efendi ne ufukhan ne de digerleri ona topu o bostayken aktarabilecek akilliligi gösterebildi! ha bu arada ufukhanin yattara oyuna girdikten sonra inatla ona topu o hep baski altindayken atma sevdasini da anlayabilmis degilim! neyse ilk yari marchelinionun kaciridgi iki pozisyon var ki onlar bizim acimizdan macin dönüm noktasiydi! onlarin attigi gol güzle olmaisna güzeldi de sadece bir goldü iste. kaciridklarina bakinca onlarin aslinda icimden gecen cok baska birsey. biz dün öyle bir tkaima yenildik ki oyunculari daha topa kaleciyle karsikarsiyayken nasil vurulacagini bilmiyor! sanirim kaptanlariydi iki ez topa öyle vurdu ki jeffersonla karsi karsiyalarda bizim mahallede macta öyle topa vurdugumuzda abilerimiz bizi oyundan atar ve bir iki hafta da onlarla oynayamazdik! yani birinci ligde oynayan takimin mahalle takimina giremeyecek kadar kötü oyunculari. simdi biz bunlara mi yenildik diyecegiz ama birazda serde delikanlilik var diyemiyoruz bir kulp ariyoruz!
                      hocanin musa tercihi oyle siritti ki! musa da hocaya yalvaran gözlerle bakti ama hocayla dilleri degil göz lisanlari da farkli bu arkadasin.
                      ilk yarida ben takimi begendim. özellikle gokdenizin marcenin ve symkonun cabalari kaydadeger seylerdi benim icin! kimse cem icin simdiden konusmasin! bence cem ali guzeldan ve m. yilmazdan daha iyi oyuncu ve bunu da zamanla gosterecek.
                      dun defansin aksamasinin tek sebebi kanatlarin cok kötü olmasiydi ve hoca da ben simdi kanatla degistirir yattarayi umutu disarda birakirsam bu seyirci beni geleck hafta kizartmadan yer diye düsünmüs olacak ki onlara sabretti ve bence iyi de yapti!

ömer rizanin oyuna alinmasi sadece kulubede baska forvetzin olmayisindan kaynaklandi herhalde! yoksa ertugrul hoca isi bartip ücüncü stoperide oyuna aldi macin sonlarinda ki ondan önceki oyuncu tercihleride defansif ozellikler tasiyordu! haaa! komsunun tavugu bize kaz görünür ya simdi ertugrul hocayi takdir ederek basliyor herkez yazisina! ben ertugrul hocanin ne kisiligini ne de futbolculuk zamaninda futbolculugunu sevdim hep bir iki yüzlülük ve banallik vardir onun islerinde!
                      oyunun son bölümünde onlar kapandi cünkü trabzonspor saldiracak diye düsündüler ancak bizim usta ayaklar topu bir türlü onlarin sahasinda tutamadilar! olmadi ama canlari sagolsun.
                      umut bulut iyi topcu bu cocuga sahip cikmak zorundayiz...

olaylara hep kötü yönünden bakarsak daha lig baslamadan ki bana göre hala baslamamistir unumuzu eler elegimizi de duvara asariz ve sanirim bunu hicbirimiz istemiyoruz...

gelecek hafta avni aker bize ikinci bir baslangic yapma sansini verecektir...
                      En son guera tarafından düzenlendi; 06.08.2006, 12:16.

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tek maçla nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz..geçen seneki takımdan çok artısı var bu takımın..marcelinhonun kaçırdığı pozisyon gol olsaydı yorumlar 180 derece dönücekti...herkes koşuyor...mücadele ediyor...1-0 yenildik diye takımı ruhsuz yapanlar var..inanılır gibi değil..eminim bizim yerimizde fener de bjk de gs de olsa hepsinin sonu aynı olucaktı...karşımızda çok hazır bir takım vardı..bunu neden gözardı ediyorsunuz...tek maça bakıp tüm sene nin boyle geçiceği yorumunu yapmak nasıl bir mantıktır...bende iddia ediyorum bu takım 3 hafta sonra oynadığı futbolla herkesin ağzını açık bırakıcak...
                        Ne gibi bir artısı var acaba, söylerseniz biz de öğreniriz...

Ayrıca Kayseri denilen takım kimdir de alınan mağlubiyeti normal karşılıyorsunuz...
                        Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İnsallah Nihat abi Sen haklı cıkarsın bende öyle düşünürgibiydim ama biraz mantık bakarsak bu trabzonumuzun forvet hattı bitik die bilirim ya halen çok sinirliyim halen öfkeliyim fatih tekkeyi sattıgı yerine cem ve marcelinho yu aldıgına

Yorum

• yaw arkadaşlar bu ne hal, hemen karalar bağlamayın, dün ligin en hazır takımıyla en hazır olmayan takımı oynadı.. marcelinho takımla sadece bir kez idmana çıktı henüz gökdeniz kim zimek kim karıştırıyordur amma yinede fena diildi adam, cem ilk defa bi süper lig maçına hemde trabzonspor forması altında çıkıyor elbet adamın ayakaları titreyecek dün boş kaleye bile kaçırsa şaşırmazdım ben, hele bi alışsın görürsünüz ama tabiki onbirde başlaması büyük hataydı,tamam büyük kaptan olsa bu sezon uefa kupası dahil kupa komaz toplardık, açık ara şampiyonduk yani kesinlikle böyle bitmezdi dünkü maç ama bizi yalnız bıraktı, onsuz belki uefa kupasını alamayız ama süperligden umutluyum ben. o gitti ama umut' umuz var artık bu adam aynen büyük kaptan gibi trabzonspora damga vuracak, hatta birkaç yıl sonra bizi bırakma umut diye forumlar açacaz (ahanda buraya yazıyom). dünkü maça gelince tüm olumsuzluklara rağmen iyi oynarken olmayacak bi gol yedik bizde atbilirdik ama şans kayseriden yanaymış.. lütfen umudumuzu kaybetmeyelim kayseri kimmiş hazır bi tarbzon olsun bi yattara yeter onlara yazımın sonunda şunu demeden yapamıyacam ahhh kaptan ahhhh...
                            yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• maçla ilgile değil ama takımla ilgili 6 yabancı kontenjanının bulunduğu bi yerde trabzonspor gibi bi takımın herhangi bi yabancısını yedek bırakması gibi bişey olamaz yattara bu maçta sakattı diyelim sakat olmadığı her maçta oynamalı eğer bu adamın takıma yarardan çok zarar veriyosa gönderilmeli (bence bu kadar yetenekli bi adamın bi şekilde takıma kazandırılması lazım)2. bi nokta trabzonspor gibi bi takımın ne kadar yetenekli olursa (hazırlık maçlarında ne kadar gol atarsa atsın 4 yerine 8 atsın farketmez) olsun bilmem kaçıncı ligden gelen süper ligde hiç oynamamış bi adamı böyle bi maçta ilk 11e koymaya hakkı yoktur bu takımda umut diye bi adam var bu adam geçen sene ligde 16 gol atmış yeterince süper lig tecrübesine sahiptir forvetteki 1 adam umuttur sonra ersen cem ise rahat giden maçlarda sonradan girer bişey yapar yapamaz böyle yaparak hem takıma hemde ceme yazık oluyo
                              son olarak herşey daha yeni başladı bu maçı kaybettik diye yandık bittik diye bişey yok eleştirilmesi gereken hoca değil kesinlikle yönetimdir transferler neden kampa yetiştirilmedi ve hala bitirilmedi hoca ilk geldiğinde fatihin gitmeyeceğini söyledi fatih gitti (gitmeliydi buna kimse bişey diyemez )yerine kim geldi kimse gelmedi (ersen martin fatihin bi sezonda attığı golü ancak 3 sezonda atabilir)yine hoca yaklaşık 1 ay önce isimleri bildirmedimi bildirdi her toplantıda geciktik boşuna mı diyo bu adam adam brezilyaya giden yönetici olduğunu sanan kişilik hala nerde kaldı uefadan elenmemizi mi bekliyo
                              hocada sorun olduğunu düşünmüyorum söylediklerinin çoğu yerine gelmedi tek sorun var o da ne yaptığını ve ne yapacağını bilmeyen yönetimdir birirleri çıkıp bütün yanlışları düzeltmelidir

Yorum

• jakobieem

abi insallah senin dediğin gibi olur hersey zmnla görcez bakalım .S

Bende şunu dicem abi Ah başkan ah ah yönetim ah
                                En son honeylip tarafından düzenlendi; 06.08.2006, 12:28.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X