İlk olarak bordox tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kayserispor-TRABZONSPOR(1-0)
Daraltma
X
-
tamam ama yani bizim iki oyuncu sakatlansinda oynayim düsünecek oyuncumuzu alib büyük transfer olarak gösterirler bide böyle laf atarlar ama ben biliyorum bunlarin cevabini nerede verecegimizi ah cumartesi ah gelde su gay ler tayfun haric günlerini görsünler"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
-
uşaklar bırakın onu bunuda maçın hakemi Cem PAPİLA imiş doğru mu?
Eğer doğruysa ben bu hakem kurulunun daha 1. maçtan......... Şimdiden gerildim. O adamın adını duyunca darlanıyorum, sahada birbuçuk saat onu kim çekecek. Allahım sabır versin.Daha yeni başladık ama...
Yorum
-
tayfun hariçİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam ama yani bizim iki oyuncu sakatlansinda oynayim düsünecek oyuncumuzu alib büyük transfer olarak gösterirler bide böyle laf atarlar ama ben biliyorum bunlarin cevabini nerede verecegimizi ah cumartesi ah gelde su gay ler tayfun haric günlerini görsünler
Yorum
-
arkadaş gelde papilaya küfretme şimdi, bu adamı Trabzonumun maçına verirsen ben bu adama bırak 90 dk yı 24 saat küfrederim.3 maç küfredersek 3 puan siliyorlarmış, bidahaki maça sıkarız biraz dururuz küfretmeden olur biter bu iş. Yok Cem papila 3 maçımıza verilecekse 30 puanımızı da silseler küfrün kralını etmezsem, ettirmezsem anam avradım olsun...
Yorum
-
Yahu bu kayserililer harbiden ne oldu iyice zıvanadan çıktılar. Birisi şunlara desin trabzonspor sizin denginiz deil. Sizin denginiz sakarya spor antalya spor sivas spor diye.Bunlara ne oldu şimdi.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
geçen yıl 3-5 maç kazanınca havaya girmişti. bizi türkiyede kimse yenemez falan diyolardı. hatta TRABZONSPORUMUZA da dil uzatmışlardı. geçen yıl onları sıralamada geçerek ölü bi TRABZONPORUN bile onlardan iyi olduğunu gösterdik... bu senede onları iki maçtada yenerek susturmamız lazım. formda olabilirler ama kadroların kalitesine bakıldığında maçı rahat kazanmamız lazım...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
kesinlikle kolay maç olmayacak ama en kötü ihtimalle beraberlik alıcamızı düşünüyorum geçen seneden çok farlıyız çok daha iyiyiz geçen seneki gibi tek amaç savunma değil bid egeçen seneki maçta 2 golü müthiş kalecimiz hediye etmişti diğerini erdinç penaltıdan
Yorum
-
Ha bunlara bak ya yok 44bin kişiye oynamışlar da şaka geliyor heralde 44bin sallamak bedava nasıl olsa.. Rahat maç olmaz ama Cumartesi göstermeliyiz ve göstereceğiz Trabzonspor'un büyüklüğünü...Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum