Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayserispor-TRABZONSPOR(1-0)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haberler

Kayserispor’la 21. randevu
    Takımımız Turkcell Super Ligi'nin ilk haftasında deplasmanda Kayserispor’la 21. randevusuna çıkacak.

1974-75 Sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ekibimizin 2-0 üstünlüğüyle başlayan rekabette, bugüne kadar oynanan 20 karşılaşmada, 15 galibiyetimiz, 2 yenilgimiz bulunuyor.

Taraflar arasındaki 3 müsabaka da berabere sonuçlanırken, Trabzonspor'un 42 golüne, Kayserispor 20 golle cevap verdi.

helal gayseriye 2 kere tarihlerinde yendiler bizi
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• oha yaaa.. kayseriye napmışız böleee. ben bi maç hatırlıyım 5-4 mü 6-5 mi neydi... deplasmanda yenmiştik. ne komikti yaaaaa.
      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• bunlar demek bizi 2 kere yenmeyle büyük takim oldular biz 15 kere yenerek onlarin kadar olamadik
        ne diyebilirim artik ihh ihh gayseri ihh ihh

Ünal Karaman

Yorum

• yeneceğiz..ve bu adamları susturacağız bu kadar basit

Yorum

• demekki yanlışlıkla 15 defa yenen bunlar olsaydı vayvayvay. daha susmazlardı. la adamlar süperlig tariflerinde 2 defa yenmişler hala cak cak ötüyolar be. böyle tipler ben görmedim.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• oda 30 yilda 2 kere yani er 15 yilda bizi pastirmacilar 1 kere yeniyor iyi 14 yillari daha kaldi sabir etsinler birazcik

Ünal Karaman

Yorum

• ''İlk maçlar zordur'' diye bir psikoloji vardır ama sezonun açılış maçlarında çok yüksek bir galibiyet %'si olan bir Trabzonspor'da var.Diğer yandan geçen seneye bakıldığında son maçlarını hesaba katmazsak sahasında çok başarılı sonuçlar elde eden, iç saha istatistikleri müspet bir Kayserispor var ve bu Kayserispor İnter Toto maçları vesilesiyle sezonu da erken açtı, ziyadesiyle erken form tuttu, geçen yıl ki kadrosundan da kayıp vermedi.Biz ise transferlerin geç yapılmasından ve üst seviyede hazırlık maçı oynayamamamızdan dolayı oyuncular arasındaki uyumun nasıl olacağı hakkında ve oyun sistemimizin tam olarak oturup oturmadığı hakkında bilgi sahibi değiliz.

Tüm bu verilerin toplamını değerlendirdiğimizde sıkışık bir oyun, sıkıntılı bir 90 dakika, belkide sonuç anlamında istemediğimiz bir skorla karşılabiliriz.Ligin ilk maçında iyi futboldan ziyade sonuç daha önemli diye düşünüyorum ve inşallah bu maçtan 3 puanla ayrılırız diye ümit ediyorum.

Yorum

• İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ''İlk maçlar zordur'' diye bir psikoloji vardır ama sezonun açılış maçlarında çok yüksek bir galibiyet %'si olan bir Trabzonspor'da var.Diğer yandan geçen seneye bakıldığında son maçlarını hesaba katmazsak sahasında çok başarılı sonuçlar elde eden, iç saha istatistikleri müspet bir Kayserispor var ve bu Kayserispor İnter Toto maçları vesilesiyle sezonu da erken açtı, ziyadesiyle erken form tuttu, geçen yıl ki kadrosundan da kayıp vermedi.Biz ise transferlerin geç yapılmasından ve üst seviyede hazırlık maçı oynayamamamızdan dolayı oyuncular arasındaki uyumun nasıl olacağı hakkında ve oyun sistemimizin tam olarak oturup oturmadığı hakkında bilgi sahibi değiliz.

Tüm bu verilerin toplamını değerlendirdiğimizde sıkışık bir oyun, sıkıntılı bir 90 dakika, belkide sonuç anlamında istemediğimiz bir skorla karşılabiliriz.Ligin ilk maçında iyi futboldan ziyade sonuç daha önemli diye düşünüyorum ve inşallah bu maçtan 3 puanla ayrılırız diye ümit ediyorum.
                  korkma renkdas iyi transfer olarak tayfunu alan bi takimi yenecegiz hic hazirlik dönemi bile gecirmemic olsaydik bile

Ünal Karaman

Yorum

• yok yok bizim adımız yeter ıhh ıhh lara. geçen sene berbat durumdaydık o sayede yenmişlerdi. düşünki bizi sivas manisa bile yenmişti.. ama busene herşey farklı. ıhh ııh lar düşünsün
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trabzonlu Marcelinho hazır kıta
                      04 Ağustos 2006 16:22

Trabzonspor'un Hertha Berlin'den yeni transfer Brezilyalı Marcelinho, "Ben hazırım. Yarınki karşılaşmada görev verilirse oynarım." dedi.

Trabzonspor, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı için bugün özel uçakla Kayseri'ye gitti. Yeni transfer Marcelinho, "Ben hazırım. Yarınki karşılaşmada görev verilirse oynarım." dedi.

19 futbolcunun bulunduğu kafilede başkan Nuri Albayrak, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Şevket Arz, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yeni ve eski yöneticiler de yer aldı. Teknik direktör Sebastiao Lazaroni, yeni transfer Ersen Martin ile sakatlığı süren Erdinç'i kadroya almadı.

GÖKDENİZ İFADEDEN KAFİLEYE

Kafile havalimanına geldiğinde Gökdeniz'in otobüste olmadığı dikkati çekti. Gökdeniz, Başkan Nuri Albayrak ve yöneticiler de dahil olmak üzere herkes uçağa bindikten sonra son anda havalimanına gelip koşarak uçağa girdi. Hiçbir açıklama yapmayan Gökdeniz'in Akçaabat Sebatspor'un eski başkanı Veli Sezgin'in vurulma olayıyla ilgili olarak Trabzon Adliyesi'nde ifade vermeye çağrıldığı için geç kaldığı öğrenildi.

Kulüp yetkililerinin, "Ayakkabısını kulüpte unuttu. Onu almaya gitti" açıklamasına rağmen Gökdeniz'in elinde ayakkabı çantasının bulunmadığı gözlendi.

MARCELİNHO: HAZIRIM

Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan yeni transfer Marcelinho, "Ben hazırım. Yarınki karşılaşmada görev verilirse oynarım. Tabi ki karar antrenörümün. Tek amacımız 3 puanla dönmek" dedi.

Fatih Tekke'nin ayrılmasından sonra kaptanlığa getirilen Hüseyin ise, "Büyük bir kulüpte kaptanlık yapmak herkese nasip olmaz. Sorumluluk çok büyük. İnşallah camiamızın desteğiyle bu görevin üstesinden geleceğim. Sezonun ilk maçı. Zorlu bir maç. İnşallah iyi bir başlangıç yaparız. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Gineli oyuncu Yattara da son 2 maçtır Kayserispor'a gol attığını belirtti, "Umarım yarın da bu geleneği sürdürürüm" dedi.

Ünal Karaman

Yorum

• UEFA finalini gayseri ile oynayalım ne dersiniz?
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• mükemmel olur...
                          Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                          Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• kocaelinden maça giden yok muu yawwwwww

Yorum

• biraz fazla uçtunuz ıhh ıhh lar kim final kim. onlar daha Türkiyede final oynayamamışlar. ıhıhspor
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Kayseri uefa'ya yükselmesi bile lüks ne kupası seneye intertoto da göremezler.
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X