ben sadece onlarin yüzünden yazmadim benim diyelim avusturyada tutugum takim rapid wien eski kaptanini geri aldi bura icin büyük star ve tabiiki oyuncu 3-4 antrenman yapip ilk maca cikti ve 35. dk.da sakatlandi 5 ay oyniyamiyacak böyle bisey basimiza gelmemesin diye oynamasini sadece zor duruma düsersegik isterim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kayserispor-TRABZONSPOR(1-0)
Daraltma
X
-
Hazirlik kamp doneminde tam kadro ile calisamadik arada sakatliklarda oldu kisacasi kayseri ve apoel maclarinda sans faktorunun yanimizda olmasi lazim ilk haftalari az kayipla atlatabilirsek takim hem formunu hemde havasini yakalar takimimiz henuz tam hazir degil ama diyer takimlarda ayni donemden geciyor
Yorum
-
Hayden U$aklar hau Kayseri'nin dersini verin, gecen yildan hesaplar kalmisti.
Artik bu hesaplari görme zamani geldi...TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Yorum
-
ya bu adamlar yüzsüz ötesi hakketen forumlarında artık biz Trabzonu geçtik filan demeye başlamışlar hey Allahım ya. yani bakınca forumlarına barcelonanınmı yoksa sidikli kayserininmi forumuna baktım şaşırdım. inşallah sahada bu heriflere gereken cevabı en güzel şekilde verir takımımız. bizle başedebilcek bi kadroları yok, defanslarında sabitov gibi bi kazma, jonson gibi insan azmanı var. takımdan kovaladığımız tayfunla, ragıpta cabası.
Yorum
-
Yahu bitsin bu hasret artık. Dayanamıyacam daha fazla yaw. Trabzonumu izlemek istiyorum. Maçın sonucu ne olursa olsun desteğim devam edecek. Trabzonsporumu izleyim de yeter bana. Krize girdim(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Insallah ilk 11 de baslar ama marcelinho oyundan alindiginda cildiran bi futbolcu,bikeresinde herthanin teknik direktörüne etmedigini birakmadi 66. dakikada oyundan alindigi icin...İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiçimden bi his marcelinho'nun 11'de başlayacagını söylüyor(istiyo da olabilir)
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Boşver öyle sansınlar, Bu sene onlar bize lazım. 3 eziklerden çalacakları her puan bizim işimize gelir. Tabi biz puan bırakmazsak...İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu adamlar yüzsüz ötesi hakketen forumlarında artık biz Trabzonu geçtik filan demeye başlamışlar hey Allahım ya. yani bakınca forumlarına barcelonanınmı yoksa sidikli kayserininmi forumuna baktım şaşırdım. inşallah sahada bu heriflere gereken cevabı en güzel şekilde verir takımımız. bizle başedebilcek bi kadroları yok, defanslarında sabitov gibi bi kazma, jonson gibi insan azmanı var. takımdan kovaladığımız tayfunla, ragıpta cabası..Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
....................................................jeferson........................................
fatih ak..................................çağdaş - stephanow..........................cello
.....................................................hüseyin.........................................
yattara....................................şimek - ömer rıza.........................gökdeniz
.....................................................umut.............................................
YEDEKLER : Tolga, ufuk, ferhat, murat, hasan, marse, cem, musa, ersen
Yedekler ile birlikte kaç kişi kadroda olabiliyor bilgisi olan var mı bence en güzel kadro bu kayseri maçına bu kadro ile çıkarsak sevinirim lazhoroni bi bak kadroya güzel değil mi ?BIRAKIN YAKAMIZI DA ŞAMPİYON OLALIM...
Yorum
-
Arkadaşlar ben sabır çekmeye başladım bu kayseri iyice havaya girdi kendini ne sanıyor bunlar kaç senedir 1. lig delere. Yahu bu geçtiğimiz sezondan önceki sezon yusuf çeken hangi takımdı. Yahu ligi ne zaman bizim üstümüzde bitirmişler bunlar harbiden uçmuş. Aldım elime tesbihi ya sabır çekiyorum. Yarabbim sen bizim futbolculara güç verde yensinler şu kayseriye. Bu arada biz trabzonsporlular bir tükürsek tükürüğümüzde boğulur bunlar. Bunu nerden mi anlamaları gerekiyor. Bu siteye baksınlar. Ne kadar taraftarımız olabileceğini tahmin ederler herhalde. Trabzonsporumuzun dolu taraftar sitesi var bunların bir tane sitesi var orayıda dolduramamışlar yazık.
Bu arada her ne kadar türkiye liginde bu tarz bir mücadeleye girsek te. Ben yine Trabzonsporluğumu belli ederek. Kayseriye avrupa maçlarında başarı dilerim.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Sezonun ilk maçları önemlidir.
Son yıllarda ilk maçlardan genelde galibiyetle ayrıldık..
Yine öyle olacak inşallah...
Kayserispor'a UEFA'da başarılar diliyorum ama boşuna havaya girmesinler, büyük takım olmak öyle kolay değil. Bunların bi fahri başkanları var, Kayseri Büyükşehir Belediye'sinin başkanı, Özhaseki mi nedir. İkide bir 4.lükte kalıcı olacağız filan diyor. Bu Kayserispor ligde ne zaman 4. olmuş ki? Geçen seneki puan tablosunu yanlış göstermişler herhalde dal..maya.....
Yorum
-
Trabzonspor onların absidir.
Kayserisporluların heyecanını anlıyorum.İlk kez avrupada olacaklar,kadrolarını da korudular.
Başarılı olsunlar isterim ama bu başarı Trabzonspor'a saldırarak veya küçümsyerek gelmez.Bunu iyice öğrenmeliler.
Asla bir Anadolu takımı taraftarı ile tartışmaya girmem.Onlar kabul etse de etmese de Trabzonspor onların abisidir.Her sezon böyle sene başında gaza gelirler sene sonunda yanlış yaptıklarını anlarlar ve susarlar.
Sene başı olur böyle şeyler.Lig ilerledikçe hatalarını anlarlar.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum