İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kayserispor-TRABZONSPOR(1-0)
Daraltma
X
-
may daha pisi pisi mi ne diyip bizden küstürdügü oyuncu benim acayip hosuma gidiyordu ama iste may in sayesinde kayip ettigimiz yeteneklerden biriİlk olarak temmuz12 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMiss Misse kim yahu ben bu adamı hiç hatırlamıyorum. Yaşlanıyormuyum ne ?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Misse Miseyi sporting lizbondan almıştık, Rada vugrinecle beraber gelmişti. aldığımızda 7 ay top oynamamıştı. hatta Trabzonsporun ilk zenci futbolcusuydu. otta sahada oynuyordu gerçi çok fazla da oynamadı. Bochum maçında deplasmanda son dakka gol atmış, hepimizi yerinden fırlatmış ama ofsait nedeniyle gol sayılmamıştı
Yorum
-
levette kim bicakcimi?İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyiki bir gol kralı oldu hadi at bakalım bu sezonda golleri.Levent gitti Kayseri bitti.Kümeye please."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ne Cok Küücük Görelim Nede Cok Büyük. Geçen Seneden Gördük ki Kötü Oynadıkmı Her Takıma Yenilebiliyoruz.Hiçbişey Kayseriye Bağlı Değil Hersey Bize Bağlı.. Onların Avantajı Gökanın Bilmem Kimin oLması Değil Takımlarının Hazır oLması.. 7 Senedir Ligin İlk Macı Kaybetmiyoruz. Yani İyi Başlıyoruz. SOn 2 Senedirde Kayseriyi İlk Hafta Yeniyoruz. uMarım Yine Öle oLur.. Ama Bu Mac Berabere Bitecek Gibi.
Yorum
-
Doss Santos Maarceeeelinhooo OOOOOOOOOooooooo Doss santos Marcelinnhoooo OOOOooooo
OoOOoOoOoOoOoOOOoOooo OOlleeeeeyyy OOleeeey OOleeeey
İbraahiiiim Yaaattaraaa OOOOOOOOOOoooooo İbraahiim Yyaataaraa OOOOoo
OOoOooOoOoOoOooOoOO Oolleeeeeeyyy Oleeeey Ooleeeyy
Şimkowyaak şimkowyaaak , Mİrooslaaw Şimkowyakk Şimkowyaaak Şimkowyaak Mirpslaw Şimkowyaak
OOooooOOoOooOOOOoOooooOoOOoOo OlleeeeeyyOleeeeyOOoleeeyy
Diğerleri yarın
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
bu maçı alacaz içimde en ufak bir şüphe yok.
kayserinin kadrosu bize göre çok kısıtlı, hafta içi bizim gibi uefa maçları var ve sadece bir tane 11'i var. Bu nedenle bu kadroyu akılı bi teknik adam idareli kullanır. ben 1 veya 2 farkla maçı alırız diyorum. malum bizimde haftaiçi maçımız var deli gibi saldırcağımızı zanetmiyorum.BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
ÜLKERE HAYIR
Yorum
-
melrok sana katılıyorum hocam şu an bizim kadromuzdan 2 tane 11 çıkıyor ve bu iki 11 de 1. likte mücadele edebilecek kapasitede. Bu 11 lerden biri zirveyi zorlar diğeri ise ilk 3 zorlar durumda. Allah ın izniyle galip ayrılacağız. Hade hayırlısı(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum