Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç kimse aziz'e fenere felan kızmasın. Bu olayların sorumluları kesinlikle ve kesinlikle bunlardır. Bunlara laf diyemeden azize fenere küfür edenlerin samimiyetine inanmıyorum.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• evet gelsin akpsporlu çakma Trabzonsporlular, haydi bakalim....

Haciosman baskan da iyi yapmisti hakemi rehin tutarak, o hakem döven çocuk da çok iyi yapmisti, bunlari o zaman da böyle demistim hiç fikrim degismedi hattâ daha da fazlasini istiyorum,,, serefsiz pislikler....
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu Muharrem İnce'den umudu olan var mı?

Varsa uyarayım. O da RTE gibi ülkenin çıkarı uğruna FB'yi kurtaracak kadar FB'lidir.

Bunu aklınızın bir köşesinde bulundurun. Geçmişte FB ile ilgili attığı tweet mide bulandırıyor.

Yorum

• muharrem'den medet umanin zâten.... meral de ayni zurna... gs2-0tayyip yazmasini biliyor, bjk fb karsilasmasi sonra çit yok, erdogan'in açiklamalari sonrasi da çit yok....
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Arkadaşlar geçtim Türkiye'yi, Dünya'da bile Fener'e ceza verecek Göt yok.

Yorum

• yok abi ya adam şikeden cezaevine girdi çıktı tekrar şike yapiyor
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu Muharrem İnce'den umudu olan var mı?

Varsa uyarayım. O da RTE gibi ülkenin çıkarı uğruna FB'yi kurtaracak kadar FB'lidir.

Bunu aklınızın bir köşesinde bulundurun. Geçmişte FB ile ilgili attığı tweet mide bulandırıyor.
                O tweeti yazabilirmisiniz. Eli yüzü düzgün adam diyordum buda mı gol değil
                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O tweeti yazabilirmisiniz. Eli yüzü düzgün adam diyordum buda mı gol değil
                  Muharrem İNCE‏Onaylanmış hesap @vekilince

Dün akşamdan beri yazan dostlar, ben Fenerbahçeliyim ve kongre üyesiyim. Fenerbahçe'ye haksızlık yapıldığını düşünenlerdenim!

13:56 - 21 Ara 2013

Yorum

• 6 Mayıs 2018 işbu tarihli fenerin sahada 14 kişi Bursa'nın ise 9 kişi oynadığı skandal bir maç izledik...Sow-Fırat-Yardımcısı kel+11 ile beraber sahaya toplam 14 kişi yayılan fener 9 kişilik Bursa'yı ıkına ıkına yendi...Bu Fırat denen hakem müsveddesinin hakemliğini bitirip suratına tükürmek lazım desek yetmez...Böyle kepaze bir hakemin olduğu artniyetli bir yönetimi uzun zamandır izlemedim...Fazla saha dışı konuşan hakem eleştiren biri değilim ama şu maçta hakemden bahsetmemek için salak sığır olmak lazım...Aykut'a baktım ne diyecek diye bir şey dememiş...ARSIZLIK PİŞKİNLİK bekliyordum hakem asıl bizi yaktı der diye düşündüm ama dememiş Aykut'un da vicdanı varmış ve susmuş...

Bu Sow denen adam girdiği iki pozisyonda da topa kafayla hareket edeceğine rövasata pozisyonu alarak şikeyi açıkça bütün millete izletti yetmedi girdiği yüzde yüz net pozisyonu da kasten heba etti...Sahada iki top var oyun oynatılıp gol attırılıyor...

Sabaha kadar yazmamız lazım maçı 90 dk izleyen fenerli olmayan 9 10 yaş grubu çocuklar bile bu arsızlığı tespit etmiştir...

Bütün bunların hesabının sorulacağı gün gelecektir sabredin beyler bu arsızların kafalarına basacağımız gün gelecek hiç moralinizi bozmayın...
                    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• bu fırat denen pic, şikecilerin bir numaralı askeri, bugünkü gibi yurtdışında bir mac yönetsin, birdaha o yesil sahalara hakem diye cıkamaz

Yorum

• Eski tas eski hamama doğru gitmekteyiz, FIFA’dan başka yol yok.
                        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Aykut hakemin hataları sahaya yansımadı zaten gelip gelecektik demiş

Yorum

• Tarihin en büyük şikesini cezasız bırakırsan, o şikecileri hala futbolun içinde tutarsan, yine şike yaparlar gayet basit.

Huylu huyundan vazgeçmez!

Bu zamanda acaba niye tuşlu telefon kullanıyor bu suç makinesi, örgüt lideri, şikeci herif? Acaba bu sene kaç farklı hat değiştirmiştir?

Gerçi artık ihtiyaç duymuyordur, delil olmaktan çıkardılar dinlemeleri!

Yazık ne iğrenç bi ülkeyiz ya!

5C0B330F-7080-4400-81AF-2E4A64D0331A.jpg
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bu hafta oynanan maçlarda görülen şikenin devam ettiği açık
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Arkadaşlar!
                                Siyasetin futbolla iç içe geçmesine ses etmediniz de Ak Parti'sinden CHP'sine, MHP'sinden HDP'sine tüm partilerin, adamların başkanını korumalarına mı ses ediyorsunuz?
                                Siyaset nedir? Açınız ve tanımı neymiş okuyunuz! Ondan sonra kendinize "Kime göre, neye göre siyaset / demokrasi / adalet / özgürlük vs..." diye sorunuz!
                                Siyaset partileri elbette bu adamların başkanını koruyacak. Çoğunluk onlar çünkü... Zengin iş adamları ha keza... Açık açık yazayım: Senin 5 milyon oyun varsa, bu adamların 10 milyon oyu var. Siyaset tabii ki çoğunluğu tercih edecek. Onlar da kendi sakallarına bakıyorlar ne de olsa.
                                Şayet bir tepki verecekseniz, bu ortamın oluşmasına müsaade edenlere tepki veriniz. Sonuç almanız açısından daha iyi olur.
                                Ha, benim şehrim mi? O zaten seçimini yaptı ve ruhunu taşa sattı. Adının Şenol Güneş Kompleksi ("Kompleks" kelimesine dikkatinizi çekerim. Müthiş bir kelime oyunu var) konulmasına da müsaade etti. Dolayısı ile artık çok zor bu yoldan dönülmesi. Bedel ödeme vakti de geçti.
                                Bu konuda hâlâ inancı olanlara hayırlı işler. Ben gerçekleri dile getirmeye devam edeceğim.
                                Fanki tonki zonki...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X