İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
-
En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 04.05.2018, 10:18.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
Fenerbahçe, Yargıtay kararından sonra UEFA’ya 4 sezon için toplam 141 milyon euro’luk tazminat davası açacak.
yüzüne tükürmeyeceğin adam(!)
yargıtay bi onaylasın da görürsünüz diyor,
tabi bu da ''konuşursam Türkiye sallanır'' ın devamı bi laf ta yine de bakıyorsun ülkenin Adalet sistemine ve onun koruduklarının konuşmalarına bırak kızmayı üzülmeyi utanıyorsun.
@bariskaratas
Barışım senin mesajı görmemişim kusura bakma,
az önce okudum gerildim de paylaşıyım demiştim.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 04.05.2018, 10:25.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.hurriyet.com.tr/sporarena...emede-40825443
yüzüne tükürmeyeceğin adam(!)
yargıtay bi onaylasın da görürsünüz diyor,
tabi bu da ''konuşursam Türkiye sallanır'' ın devamı bi laf ta yine de bakıyorsun ülkenin Adalet sistemine ve onun koruduklarının konuşmalarına bırak kızmayı üzülmeyi utanıyorsun.
@bariskaratas
Barışım senin mesajı görmemişim kusura bakma,
az önce okudum gerildim de paylaşıyım demiştim.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bir Trabzonspor taraftarı olarak fenerin bu davayı açmasını canı gönülden, tüm kalbimle istiyorum. Biraz sözünün eri bir camia ise bu davayı açarlar.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
UEFA'ya tazminat olayı da önce namusumuz denilen sonra geri çekilen CAS dâvâsı gibi.
Türkiye'de haklarında şikeye teşebbüs hükmü verilmişken neyin tazminatını isteyecekler.
Algı oluşturma çabasından ibâret.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
bu sene başak ve bjknin önünü dolaylı baskı yapılıp
fener ve gs ın birinci veya ikinciliğe oynaması için ayar çekmişlerdir şahsi görüşüm öyle hissediyorum son haftalarda bana göre bir işler dönüyor
bize neler yapıldı bunun yanında hiç bir şey tabi :"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O işten bir şey çıkmaz.
Zararları artar girişirlerse bu konuya
UEFA daha da düzer bunları, hem suçlusun hem güçlü diye2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Mehmet Dalman ve Hüsnü Civelek'i anıyoruz
5 Mayıs 1996 tarihinde oynanan Fenerbahçe maçı sonrası hayatına son veren taraftarlarımız Mehmet Dalman ve Hüsnü Civelek’i saygıyla anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.
Trabzonspor KulübüHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Şike işini el birliği ile sulandırdılar. Onursuzluk, ahlaksızlık, namussuzluk sıradanlaştı.
Allah katkısı olan her bir canlının belasını versin.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Siyasetse siyaset, zerre umrumda değil, siz bunlara oy verdikçe, bunlar kendi takımlarını böyle kollamaya daha çok devam eder! Bu iş artık sadece sahada oynanmıyor Türkiye'de.
Adamlar resmen göz göre göre herkesle dalga geçip o rezil Türkiye Kupası maçını tekrardan kendileri oynattılar!
Ligde mi şike yaptırtmayacaklar?
Devam edin siz.
Yorum
-
Şike yapanlar ceza almadığı sürece Türkiye liglerinde oynanan her maç, geçen her sezon şaibeli olmayı sürdürecektir ve Trabzonspor'un başarılı olma şansı sistemin izin vermesine bağlıdır.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum