Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS yönetimi bu davada samimi, kararlı, ısrarlı ve inatçı olduğunu kanıtlayıp FİFA'nın bu skandal kararını dünyaya duyurmalıdır.

2010-2011 Şampiyonluk davasından vazgeçen namerttir.

Zaman davaya şimdiye kadar olduğundan çok daha sarılma ve peşine düşme zamanıdır.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ozetle trabzonspor bu isin ustune danisikli dovus icinde degil de adam gibi giderse sadece icerde ki şikecileri degil fifadaki uzantilarini da temizleyerek dunya futbol camiasina adini altin harflerle yazdirir ha yok ben herseyi yaptim ama olmuyor iste fifanin karari demeye getirirse trabzonspor tarihinin gelmis gecmis en kotu baskani olan usta birde hain damgasi yiyerek bu camianin kalbinde unutulmaz bir yer bulur kendine!!! Bence fifa nabiz yokluyor (ki bunda kluple birlikde de hareket ediyor olabilir sasirmam) klupden gelecek tepkiye gore karar verecek ayaga kaldirirsak dunya futbol kamuoyunu direnemez fifa cunku tutar dallari yok talimatnameler ortada cas karari da orda duruyor..bu sekilde karar almaya giderse dunyada kimse şikenin onune gecemez cas fifa vs sadece kagit ustunde yaptirimi olmayan bir kurum olarak kalirlar fifa kendi binasinin dibine dinamit koymaz..hodri meydan usta ey mi yaman bey mi gorelim bakalim!!! Hakkini oldugu halde alamayan ahmaktir haindir serefsizdir...
      Olayın özeti bu. Zaten baştan beri tüm olayların özeti de bu. Trabzonspor kulübü çakala yatmaz da adam gibi bu davanın üzerine gitse TFF FİFA felan hepsi hikaye. Öyle acayip bir bir şeyin içindeyiz ki devletle uğraş içimizdekilerle uğraş... şu dava tüm bu olanlara rağmen kazanılırsa tarih yazmış oluruz.

Dün gece de yazdım biz de sadece bildiri yayınlayıp kenara çekilmemeliyiz. Yani sizi tarih affetmez falan filan inter milan... bu değil. Ne yapılmasına dair bir yazı en azından bit görüş ve yapılmadığı takdirde gerisini doldur işte. Ayrıca aktif olmalıyız. Yani sadece burada yazmak değil tüm sosyal platformlardan da yüklenmeliyiz...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ah ulan su klubun baskani ben olacam ki oyle bir cevap veririm ki fifaya yetkilerini hatirlatir nitelikde ornekleriyle talimatnamesinde ki yazilarla infantino ayagima kadar gelmezse ozur dilemezse ne derseniz deyin yuzde 100 hakliyiz icerden hainlik olmadikca fifa sadece sureci uzatir yeniden cas a giderek ( ki dogru yapilacak basvuru ve tazminat davasi tehditleriyle buna da cesaret edemez) kacinilmaz sonu erteleyemez..yegane guvencem hukuk kurulunun basinda bulunan kimseye amani olmayan adamdir bir hainlik sezdigi anda cikar takir takir anlatir herseyi ona gore basda usta olmak uzere herkes ayagini denk alsin bu dava trabzonsporun var olup olmama mucadelesidir..
        İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya hakkimizi alir rustumuzu yeniden ilan ederiz ya da hersey lehimizeyken hakli oldigumuz konuda bile hakkimizi alamayarak , ensesine vurulup agzindaki lokmasi alinan bir samar oglani olarak lige renk katmaya devam ederiz..durum bu kadar vahim..
        Aynen öyle abi ya sesimizi çıkartıcaz hakkımızı alacaz yada sonsuza kadar susacaz bu kadar basit dünde yazdım neden BMN olarak öncülük etmiyoruz bi mail kampanyası veya twitter organizasyonuyla bu kaçıncı yazışım ben birey olarak tepkimi koysam ne olur ulaşabileceğim kişiler sınırlı başta kulübün eğer o yapmıyorsa taraftar guruplarının öncülük etmesi gerekirken herkes sus pus oturuyor belkide bizim lehimizedir dünkü açıklama diye!!

Değil kardeşim bence değil istanbul medyası ayaklanmıyorsa dahada kıllanmamız lazım bilerek ses seda çıkmadan olayı kapatmak istiyolar şimdi sesimizi çıkarmazsak ileride çok büyük pişman olacağız.

Yorum

• Haklı olduğumuz bu davayı kazanarak unutulmayacak bir tarih yazmış olacağız.

Yeter ki başından beri inanalım ve yönetim tüm hukukçularıyla bir araya gelerek vurucu bitirişi yapsın.

SEN DİK DUR BAKALIM
          KARŞINDA NE FIFA DURABİLİR NE UEFA
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Maçlara çıkmayalım ligden çekilelim.

Yorum

• İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maçlara çıkmayalım ligden çekilelim.
              Bunu yapacak yürek kimsede yok.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ligden çekilme isi agustos 2011'de yapilacakti geçti o is.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• ligden çekilmek bizim ezik olduğumuzu gösterir bu çok saçma düşünce arkadaşlar. adamlar şikeyi yapiyor üstünü kapatmaya calisiyor biz niye ligden cekilecez?

arkadaşlar malesef konu türkiyede adaletin olmaması. mandalina çalan çocuk 10 yıl hapis yiyor, tacizden yargılanan adam serbest bırakılıyor.

bu düzün bize kupayı verir mi vermez. bunlara karşı en iyi cevabı sahada,tribünde ve sokakta vermeliydik. sokak kısmını 1-2 yürüyüş dışında hiç beceremedik.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ben çok eminim ki bu davada FIFA ve UEFA içindeki başkanlık ve güç savaşları bu kadar ciddi bir konuda yapılacak olan her hangi bir suistimali alır,bir sonraki seçimde başkanlık kazanma garantisi olarak en büyük koz olarak kullanır.

Emsal olacak bir karardan bahsediyoruz,FIFA'nın hak edence ceza vermemesi gibi bir lüksü yok,şikeden daha önce ceza alan takımlar kazan kaldırır,bundan sonra şike yapılmasına nasıl engel olacaklar sorusu bir numaralı soru olarak ortaya çıkar.

Bir şey var,biz bu kadar büyük bir davada hep yanlış yerlere enerjimizi tüketiyoruz,buna sebep olan da kusura bakmayın ama dar kafalı,küçük olsun benim olsuncu ve biraz da her işi siyasete(kendi görüşüne göre) kin kusmaya getiriyoruz.

Muharrem Usta tartışılan kişi olmuş,sanki öncesinde her hangi bir PR şirketi ile anlaşma yapılmış da Muharrem Usta bunu iptal etmiş gibi şimdi de acaba gerekli başvuru yapılır mı yapılmaz mı gibi soruyoruz,tartışılan kişi Muharrem Usta noktasına geliyorsa,bana göre bu karşı tarafın başarısı,gücümüzü güzel bölüyorlar.
                    En son sasone tarafından düzenlendi; 13.02.2018, 22:27.
                    • Memento mori

Yorum

• Burda kurallar geçmiyor
                      Şike yapanlar düşmüyor
                      Tüm umutlar tükeniyor
                      Geçmiyor günler geçmiyor
                      Gelmiyor kupa gelmiyor

Fifada çıktı yalancı
                      Her cevap zehir gibi acı
                      Şike anıtıda tutmadı
                      Geçmiyor günler geçmiyor
                      Gelmiyor kupa gelmiyor

Yorum

Burda kurallar geçmiyor
                        Şike yapanlar düşmüyor
                        Tüm umutlar tükeniyor
                        Geçmiyor günler geçmiyor
                        Gelmiyor kupa gelmiyor

Fifada çıktı yalancı
                        Her cevap zehir gibi acı
                        Şike anıtıda tutmadı
                        Geçmiyor günler geçmiyor
                        Gelmiyor kupa gelmiyor
                        FIFA’nın hâli seni eğlendirmiyor mu yahu? Koskoca FIFA tarafımızca köşeye sıkıştırılmış, çocuklar gibi “beni karıştırmayın bu işe” diyor. Karıştırsak mı, karıştırmasak mı, ne dersin?
                        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Burda kurallar geçmiyor
                          Şike yapanlar düşmüyor
                          Tüm umutlar tükeniyor
                          Geçmiyor günler geçmiyor
                          Gelmiyor kupa gelmiyor

Fifada çıktı yalancı
                          Her cevap zehir gibi acı
                          Şike anıtıda tutmadı
                          Geçmiyor günler geçmiyor
                          Gelmiyor kupa gelmiyor
                          şike anıtı seni neden bu kadar gerdi ki?

her mesajında yapılan şikeyi kalıcı bir eserle akıllara kazıyan anıtla ilgili hazımsızlığını yansıtıyorsun.
                          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Trabzonspor ile ilgili son gelişmeydi, haberdi vs. hiçbir şey takip etmediğimi farkettim. Anca forumda gördüğüm haberler işte.

Sadece Trabzonspor'un maçlarını izliyorum. Farketmedik ama kulüpten bayağı soğuduk gibi.

Kulüpte bir şeyler değişmediğini görünce, insanlar artık Trabzonspor ile uğraşmak istmemiyor sanırım. Işık görmüyor kimse.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunu yapacak yürek kimsede yok.
                              buna yürek degil ilk önce para lazim

üyeler bunu kabul eder, ama hisse sahipleri kaybettikleri her kurusun tazminatini alir.

bunu yapacak yürege sahip adami yarin seceriz.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Dostlar bmn olarak eylem.yapiyormuyuz kulübü harekete geçirmek icin

Bu senede heba oldu.
                                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X