Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah belalarini versin!

Yorum

• Hakan Kulaçoğlu‏ @HakanKulacoglu 11:29 - 3 Tem 2018
      Hak yerini nasıl bulacak? Biraz tarif eder misiniz? @Trabzonspor

Bu kirli sistemin içinde kalma arzusu ve ısrarıyla mı?

Şikeyi aklamak için atanan kukla federasyon başkanına, altyapıya yardım (!) rüşveti karşılığında oy veren yöneticilerle mi?

Şikeyi aklamak için atanan federasyon başkanının ayağına lisans kaygısıyla giderek 61 numaralı forma hediye edenlerle mi?

Kupasına el koyanlara kaşkol takıp sandık şov yapanlarla mı?

Siyaset atamalı yönetimlerle mi?

Nasıl yapacaksınız? Anlatın da herkes bilsin. Ya da taraftarı, camiayı kandırmayı bırakıp keyfinize bakın.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Şike meseleleri, ayrıntılar...

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Kupanın bize verilmesi için en elverişli kojonktür bundan sonrakı zamandır.

Cumhurbaşkanlığı sistemine geçildikten sonra artık eli kolu rahat Erdoğan asla oy kaygısı yaşamadan adalete inanıyorsa bu işi yapar.

Erdoğan ayrıca seçim sonuçlarına çok önem veren bir insandır. Bu bakımdan emin olun eğer sadece bir seçimde Trabzondan yüzde 30 un altında oy alsaydı bu iş tamamdı.

Artı ben şike meselesindeki tutumundan dolayı fenerbahçelilerin Erdoğandan hoşnut olduğunu sanmıyorum.

Tam tersine sportif süreç aleyhlerinde sonuçlandığına göre fena şeklilde kızgınlıkları var.

Yorum

• İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kupanın bize verilmesi için en elverişli kojonktür bundan sonrakı zamandır.

Cumhurbaşkanlığı sistemine geçildikten sonra artık eli kolu rahat Erdoğan asla oy kaygısı yaşamadan adalete inanıyorsa bu işi yapar.

Erdoğan ayrıca seçim sonuçlarına çok önem veren bir insandır. Bu bakımdan emin olun eğer sadece bir seçimde Trabzondan yüzde 30 un altında oy alsaydı bu iş tamamdı.

Artı ben şike meselesindeki tutumundan dolayı fenerbahçelilerin Erdoğandan hoşnut olduğunu sanmıyorum.

Tam tersine sportif süreç aleyhlerinde sonuçlandığına göre fena şeklilde kızgınlıkları var.
              Kardeşim nereden bilginde Asya diğer yazıyor. Bilmiyorum neredesin, ne kadardır bu ülkeden uzaksın ama değil 4 bakan 14 bakan da Trabzonlu olsa fanatik fenerli Tayyip Erdoğan o kupayı sürüm sürüm sürünür de yine fenerbahçeciğinin müzesinden kendi rızasıyla çıkarılmasına müsade etmez Mevzu oy felan da değil. Oy mevzusu muhalefet partileri için biraz geçerli.

Ayrıca şike sürecinden dolayı fb'liler Erdoğan'ın nesinden memnun değiller anlamadım. Aralarında politik sebeplerden dolayı Erdoğan ağzıyla kuş tutsa yaranamayacağı bir kesim var da siteleri ayrı forumları ayrı başkanları, yöneticileri vs. her biri ayrı ayrı her fırsatta RTE'ye dua edip teşekkür ediyor

Boşu boşuna hayal kurmayın diye yazıyorum bunları. Yurt içinden sittin sene adalet beklemeyin. Buna Trabzonlu siyasetçi, bürokrat, iş insanı, sanatçı falan filan herpsini de dahil edin. Bu iş çözülecekse tek umut noktası FİFA ve CAS. Buralardan olumlu sonuç alsak dahi savaş devam edecek.
              Murat

Yorum

• İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kupanın bize verilmesi için en elverişli kojonktür bundan sonrakı zamandır.

İyi de Sn.Cumhurbaşkanı oy kaygısıyla böyle hareket etmedi ki veya etmiyor ki.Fanatik fenerli olduğundan böyle hareket ediyor. Yardımcıları, bakanları, müsteşarları çevresindeki herkes Trabzonlu, fanatik Trabzonsporlu olsun yine sonuç değişmez.
                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• 2001'de Gaziantepspor şampiyonluk maçında ilk 45 dakikayı Kadıköy'de 0-3 önde bitirmiş ikinci 45 dakikada 4-3 yenilerek şampiyonluğu kaybetmişti...Aziz fenerin hocası Denizli için "söyleyin ona takımı kendisinin şampiyon yaptığını zannetmesin." demişti...Çok sonraları o dönemin Antep başkanı Celal Doğan'ın şikecilerin kongre üyesi olduğunu öğrendim...Hatta kendisini 1-0 yenildiğimiz 2013 Ankara kupa finalinde şikecilerin kafilesinde havaalanında bizzat gördüm...Sözün özü adam fenerli...O maçın devre arası koridorlarında çok şey olduğu döndüğü kesin..

Bütün bu doneleri alt alta sıraladığımızda 4-3 biten o maç baştan aşağı şikelidir...Serhat Akın o sezonu kastediyorsa söyledikleri yüzde yüz doğru...Bu Aziz denen adamın başarı için derece için yemeyeceği nane yoktur...
                    En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 11.07.2018, 00:07.
                    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2001'de Gaziantepspor şampiyonluk maçında ilk 45 dakikayı Kadıköy'de 0-3 önde bitirmiş ikinci 45 dakikada 4-3 yenilerek şampiyonluğu kaybetmişti...Aziz fenerin hocası Denizli için "söyleyin ona takımı kendisinin şampiyon yaptığını zannetmesin." demişti...Çok sonraları o dönemin Antep başkanı Celal Doğan'ın şikecilerin kongre üyesi olduğunu öğrendim...Hatta kendisini 1-0 yenildiğimiz 2013 Ankara kupa finalinde şikecilerin kafilesinde havaalanında bizzat gördüm...Sözün özü adam fenerli...O maçın devre arası koridorlarında çok şey olduğu döndüğü kesin..

Bütün bu doneleri alt alta sıraladığımızda 4-3 biten o maç baştan aşağı şikelidir...Serhat Akın o sezonu kastediyorsa söyledikleri yüzde yüz doğru...Bu Aziz denen adamın başarı için derece için yemeyeceği nane yoktur...
                      O mac 2.yari defansda yapilan bariz hatalari kimin yaptigina ve sezon sonunda şikecilerin hangi futbolculari transfer ettigine bakarsaniz resim tamamlanir..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yakında bu başlığa sürekli yazan arkadaşlar hakkında yasal işlem başlatılırsa şaşırmıcam
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• 2010 Ve 2011 Şampiyonu Trabzonspor.

2011 Şampiyonluk Kupası gelecek sonuna kadar mücadeleye devam, artık şike yapan kulübun müzesinden kupa alınmalı ve şike yapan kulüb cezalandırılmalı...

Yorum

• Herkese merhaba,
                            uzun zamandan sonra yazıyorum. son donemde ne olduguna dair fikrim yok acikcasi. futboldan o kadar soğumuşum ki dünya kupasını bile izlemedim.
                            bu ülkedeki adalet sistemine inanmam zaten. sike davasını açanların, ufurukten bir sebeple dinlemeye basladiklari olayı doğrular. evet azizi yıkmak istiyorlardı. ancak o tapelerdeki hersey doğruydu. biz de bunu alıp kullanmayı denedik. ama gel gor ki senin hukukun guguk olduğu ulkende, tokmağı elinde tutan üst düzey siyaset dünyası, fanatik fenerli olunca bir sekilde korudular. ( ki fenevasyonun aldigi karar bile sike girişiminin oldugunu dogrular nitelikte). CAS bu cikciklere kapak yaptı zaten. simdi fifaya gittik sanırım. ancak oradan da baglayici bir karar beklemiyorum. yine muallak birşeyler çıkar. o da geç çıkar. sonuçta o kupa gelmeyecek! ama biz duracak miyiz? HAYIR! sonuna kadar devam. aslında en guzeli ligden çekilmekte idi ama bunu bile beceremedik, çıkar catismasi nedeni ile!
                            çok kizginim çok!
                            En son oguzhanssan tarafından düzenlendi; 17.07.2018, 23:29.
                            Ağaca yaslanma kurur, insana yaslanma ölür

Yorum

• Hadi ya o kadar çok şike yapacaksın ve teşvik primi vereceksin ondan sonra şike yaptığını itiraf edeceksin sonra bırak ligden düşmeyi kupayı bile vermeyeceğim diyeceksin, yok öyle bir dünya yok öyle bir adalet...

61111788 haykırdık bir kez daha söyleyelim haykıralım Trabzonspor'un hakkı olan 2010 ve 2011 Şampiyonluk Kupası GELECEK!!!!

Yorum

• 1075 mesaj atmisim bu basliga. Hesapladim, tami tamina 43 forum sayfasi yapiyormus. Bu pislige bulasan kim varsa 43 kusak sülalesi gün yüzü görmesin, fitil fitil burunlarindan gelsin Allahsizlarin!
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X