Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerbahçenin sahada kayırılmasına alışır olduk.

Futbol tarihini kendileri için yeniden yazdırdılar şeref yoksunları..

Kurallar bile kendileri yazacak utanmasalar.

Mahmut Uslu'nun akli dengesinin yerinde olmadığını düşünüyorum. Hem 2010-11 Sezonunda alanen şike yap, sonra gel en ufak bir şeyde kemküm et, adalet diye yakın.

Fırat Aydınus'un hatası evlere şenlik, Görmemiş miş. Yav he he. Ulan maç kaç dk durdu, Noluyo bu maçta diye meraklanmaz mı insan. Aptal yerine koymaya çalışıyorsunuz ama yemezler.

Mahmutcuğum çıkmış demişki hakemler hızımızı kesiyor. Yav he he.
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Türkiye'de futbolun temizlenmesini istiyorsanız Türkiye'de herşeyin değişmesini sağlamak zorundayız.
      Son 15 senede Türkiye o kadar yozlaştı ki!!! Tüm manevi değerlerimizi yitirme noktasındayız.
      Ben en son İstanbul ziyaretimde, bir otelden çıkarken dışarıdan içeri girmeye çalışan bir hanımefendiye yol verdiğim için arkamdaki adam (?) tarafından "karıya yol vermenin sırası mı kardeşim, işimiz gücümüz var" diye eleştirildim.
      Tüm bunların değişmesi durumunda Türkiye'de kupamızı alırız... Yoksa sadece biz burada konuşmaya devam ederiz...
      sürekli bunu söylüyorum son 10 yılda bütün değerlerimiz alt üst oldu çok büyük erozyon yaşıyoruz toplum olarak ama pek farkında değiliz bunun şuan ülkede çoğu kişi birbine düşman sonu iyi bitmez bu filmin.

şuan yönetenler adalet, hukuk veya doğrunun peşinde değil hepsi iktidar için savaşıyor adeta nasıl olursa olsun güç bende olsun diyorlar oysa japon mühendis yaptığı köprünün halatı kopunca inhitar ediyor bu yüzden onurlarıyla yaşıyorlar bizdekiler ise paralarıyla.

şike sürecide o iktidar hırsının güç bende aptallığının ve paranın nefes aldırdığı kravatlıların orta oyunudur
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• bu ülkede ahlak, dürüstlük, hoşgörü, sevgi, saygı, itidallik, tevazu kısacası insani değerler kalmadı

arkadaşın dediği gibi bunları tekrar kazanmadan kupamızı da vermezler.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          10-15 günden bahsediliyordu. Yani bu hafta içine tekabül ediyor. Bombadan ziyade gündemin yeniden şike olacağı söyleniyordu.

Atilla Dilaver @AtillaDilaver · 12 Mar
          Şikeciler için sürprizlerimiz var. Yakında yine futbol gündeminin 1. sırasında şike olacak.

bitmedi gitti 4 yıldır bu tarih beklemeleri
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• 1000 yıl da geçse 82 puanla alınteriyle kazandığımız şampiyonluğun kupasını geri vereceksin aziz yıldırım denen şerefsiz

Utanmaz arlanmaz İstanbul köpeği medya

Kukla kurum olan Tffenerasyonu

Bunların cezasını Mevlam zamanı geldiğinde fazlasıyla sizlere soracak.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Bun ülkede gündem şikebahçe üzerine kurulu

Fırat AYDINUS denen adam dün o kadar gaflet içindeydi ki, nasıl feneri kollarım derdindeydi.

Dünkü kadıköydeki tiyatro şikenin 2010 yılından beri devam ettiğinin açık göstergesiydi.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Yılmak yok
                Durmak yok
                Susmak yok
                O kupa gelene kadar
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Sallıyor Atilla Dilaver, ben inanmıyorum, bir seneden beri aynı şeyler.

Yorum

• olsy tek aydinusun görüp görmemesi degil. diger 5 hakem ne ise yariyor ? onlar nasil gör(E)medi? bunlarida gündeme getirmek lazim.

ha bide utanmadan birileri cikip akp, basbakan veya cumhurbaskani adaletsizlik yapmaz diyorlar.

benim icin tüm partiler aynidir. öyle diyenler karisini anasini da satar diyorum

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Ama ne şampiyonluktu be. Yalnız öyle heyecan yaşamayalı çok oldu. Bu yaz şikeciler düşse seneye de şampiyon olsak, 2 kupa 40 milyon tl + şampiyonlar ligi + stat ismi. Süper olur.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ama ne şampiyonluktu be. Yalnız öyle heyecan yaşamayalı çok oldu. Bu yaz şikeciler düşse seneye de şampiyon olsak, 2 kupa 40 milyon tl + şampiyonlar ligi + stat ismi. Süper olur.
                        İHO da bu parayı bir güzel kullanır ki sorma......Gerçi borcun çeyreğine yetmiyor zaten....
                        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İHO da bu parayı bir güzel kullanır ki sorma......Gerçi borcun çeyreğine yetmiyor zaten....

hocam ne güzel yazmışım, İHO'yu yazıp hevesimizi kaçırdın neyse ki Mayıs'ta kongre var

Yorum

• Şu şikecilerdeki kafadan ben de istiyorum. Twitter'da okudukça gülmekten alamıyorum kendimi.

Gs maçında Veysel Sarı şike yaptı diyorlar. Aynı hafta şikenin baş aktörlerinden Emenike sahayı terk ediyor forma çıkarıyor kart dahi görmüyo. Gs 2-0 dan maç çeviriyor devre arası şike var diyorlar. 3-0 dan 4-3 olan antep maçı daha dün gibi. Gs bunlara şikeci diyor Ankaragücü maçı orda kabak gibi. Şikecilerin davasi mahkemede sürüyor tarihteki en aleni şikeyi yapan adamlar bu hafta şikenin yılmaz savunucusu oluyor. Ne kafa var ya

En güzelini sona sakladım
                            Baskanlari "Pavali k...r der futbolculari siz kimsiniz der gibi el kol ile sahayi terk eder .Tapelerde başkan kendi kulübüne küfür eder.En sevdikleri td kovulur sebepsiz yere efsane saydıkları adam kovulur. Şikeyi bile bile önce inkar eder sonra marifetmis gibi kabul eder. Kumpas denince kumpas hükümet yaptı deyince hükümet. Aziz bulmuş yolunu valla
                            En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 24.03.2015, 01:17.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Günaydın.

Hayırlı işler, umutlu günler diliyorum.

Şike dolu bir lig haftasını geride bıraktık.

İğrençlikler, ahlaksızlıklar diz boyuydu.

Bu ülkede futbol sevgisini, tutkusunu bitirenlerin ruh halini merak ediyorum doğrusu?

1980'li yıllarda 4 büyük takım birbirlerinin maçlarında rakip takım taraftarları da gelir ve dostane maçlar izlenirdi.

Geldiğimiz noktada futbolu yöneten vicdansızlar şikebahçe denilen takım yüzünden futbolun için ettiler.
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Bence adı süper lig olan 1.ligden fenerbahçe denilen takımı çıkarsınlar
                                Diğer 17 takım ligde yer alsın.
                                Fenere de her yıl temsili şampiyonluk kupası versinler, örneğin 2019-2020 sezonu süper lig onursal şampiyonu gibi
                                En azında gerilmeden, kızmadan, keyifle bir lig izleriz.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X