İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoutube'a baktım, azizin konuşmasının tam metnini koyayım diye, taraftarlarımız o videoyu bolca paylaşmışlar ama ne hikmetse hepsinde de konuşmanın baş tarafı yok. Namaza yaklaşmayın fıkrasında olduğu gibi, tam yaptıysan fenerbahçe için yaptım kısmından başlıyor ve şikenin itirâfı gibi gösterilmiş.
Birinde bile konuşmanın baş tarafı yok. İbretlik.RTE o zaman dahiyane bir fikirle kişilerle kurumları ayırmayı icat etti ki feneri kurtulsun Aziz de bedelini ödesin dostlar alışverişte görünsün hesabı. Aziz çakal, yer mi
O zaman ki kurullarında yaptı işte o konuşmayı. Ben yaptıysam fenerbahçe için yaptım, kendim için mi yaptım, öyle şey olur mu dedi. Artık can havliyle bir nevi ya herro ya merroydu
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekfur abi onun başı kı.ı şuRTE o zaman dahiyane bir fikirle kişilerle kurumları ayırmayı icat etti ki feneri kurtulsun Aziz de bedelini ödesin dostlar alışverişte görünsün hesabı. Aziz çakal, yer mi
O zaman ki kurullarında yaptı işte o konuşmayı. Ben yaptıysam fenerbahçe için yaptım, kendim için mi yaptım, öyle şey olur mu dedi. Artık can havliyle bir nevi ya herro ya merroydu
Sözleri çarpıtmanın, olmamışı olmuş gibi göstermenin ahlâki yönü bir var ama bu bir tarafa, benim merâk ettiğim ve aslâ anlayamadığım şu: Bu kadar çok ve net delil varken sanki yeterli delil yokmuş ya da çok az delil varmış gibi taraftar neden başka deliller de icat etmeye çalışıyor. İşte bunu anlayamıyorum.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Ben Tekfur abinin yazdıklarından anladığım Trabzonspor'un ve taraftarının işin adli kısmından uzak durup işin sportif yargı kısmını konuşması. Çünkü adli yargı kısmı (burada tam denk söylemler olmasa da) bizim aleyhimize kullanılabilecek durumdayken sportif yargı kısmında herkesin eller yukarı yaptığı. Bilmiyorum doğru mu anladım.
Kalp kırmaktan ziyade hele hele bu konuda ortak paydalarda buluşmak, birbirimizi anlamaya çalışmak daha doğru benceHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet aynen yazdığın gibi. Ama gel gör ki yaptıysam kelimesi bizimkilerin gözüne yaptım olarak görünüyor.
Sözleri çarpıtmanın, olmamışı olmuş gibi göstermenin ahlâki yönü bir var ama bu bir tarafa, benim merâk ettiğim ve aslâ anlayamadığım şu: Bu kadar çok ve net delil varken sanki yeterli delil yokmuş ya da çok az delil varmış gibi taraftar neden başka deliller de icat etmeye çalışıyor. İşte bunu anlayamıyorum.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Tekfur abinin yazdıklarından anladığım Trabzonspor'un ve taraftarının işin adli kısmından uzak durup işin sportif yargı kısmını konuşması. Çünkü adli yargı kısmı (burada tam denk söylemler olmasa da) bizim aleyhimize kullanılabilecek durumdayken sportif yargı kısmında herkesin eller yukarı yaptığı. Bilmiyorum doğru mu anladım.
Kalp kırmaktan ziyade hele hele bu konuda ortak paydalarda buluşmak, birbirimizi anlamaya çalışmak daha doğru bence
Siz ey imana ermiş olanlar! İnsaf ile hakikate şahitlik yaparak Allaha bağlılığınızda sıkı durun; ve herhangi bir kimseye karşı nefretiniz, sizi adaletten sapma günahına itmesin. Adil olun: bu, Allaha karşı sorumluluk bilinci duymaya en yakın olan (davranış)tır. Ve Allaha karşı sorumluluğunuzun bilincinde olun: şüphe yok ki Allah bütün yaptıklarınızdan haberdardır. Maide 87
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediğim tam olarak şu:
Siz ey imana ermiş olanlar! İnsaf ile hakikate şahitlik yaparak Allaha bağlılığınızda sıkı durun; ve herhangi bir kimseye karşı nefretiniz, sizi adaletten sapma günahına itmesin. Adil olun: bu, Allaha karşı sorumluluk bilinci duymaya en yakın olan (davranış)tır. Ve Allaha karşı sorumluluğunuzun bilincinde olun: şüphe yok ki Allah bütün yaptıklarınızdan haberdardır. Maide 8
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıkıntı şurada, biz kumpas yok dedikçe söylediklerimizin manipule edilmesini kolaylaştırıyoruz...Kumpas iddiası mahkemece reddedilmiş zaten.
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son My tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 19:39.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi sportif yargı kısmına odaklanalım demene katılıyorum ama milletle ters düştüğün kısım şu
Bunu demesen kimse bir şey demeyecek zaten sana. Bize de adalet daKumpas iddiası mahkemece reddedilmiş zaten.
Tam da bizim tartışmanın üzerine
Mahkeme kararına gelince, öncelikle bu kararın tarihi ne? Tutuklanan fetöcü hâkimin verdiği karar mı?7
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElbette bize de adâlet Murat, derdimiz ne. Bunun için elini taşın altına koyup TFF için savcılığa suç duyurusunda bulunan 80 küsur kişiden biri de benim.
Mahkeme kararına gelince, öncelikle bu kararın tarihi ne? Tutuklanan fetöcü hâkimin verdiği karar mı?
23 haziran 2014'müş. Ama mahkeme başkanının adını bulamadım.En son My tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 20:18.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış hatırlamıyorsam haziran 2014'tü. 13. ACM. Ama hakimini bilen çıkar mı bilemiyorum.
23 haziran 2014'müş. Ama mahkeme başkanının adını bulamadım.2014 Yılında mahkeme hâkimi illâ ki fetöcüdür demeye gerek var mı. Gerek var mı? Ciddi soruyorum
Atilla Dilâver'in konuşmasını seyredemedim, yayın bitti diyor. Ama Atilla Dilâver hakkındaki kanaatim olumlu değil.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 20:40.7
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe diyeyim Murat2014 Yılında mahkeme hâkimi illâ ki fetöcüdür demeye gerek var mı. Gerek var mı? Ciddi soruyorum
Atilla Dilâver'in konuşmasını seyredemedim, yayın bitti diyor. Ama Atilla Dilâver hakkındaki kanaatim olumlu değil.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Adamın biri katliam yapmış, hem de birçok kez. Bu resmen kabul edilen delillerle ispatlanmış,, yani bu suç işlenmiş, kesin, her kesim ve her görüşten insan bu yapılanın suç olduğunu biliyor ve kabul ediyor fakat bazıları hala bunun suç olduğuna kim karar vermiş diye ona bakmaya çalışıyor, milletin odak ayarlarını bozmak için uğraş veriyor. Neyin altında buzağı arıyordunuz işte bu komedi!Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın biri katliam yapmış, hem de birçok kez. Bu resmen kabul edilen delillerle ispatlanmış,, yani bu suç işlenmiş, kesin, her kesim ve her görüşten insan bu yapılanın suç olduğunu biliyor ve kabul ediyor fakat bazıları hala bunun suç olduğuna kim karar vermiş diye ona bakmaya çalışıyor, milletin odak ayarlarını bozmak için uğraş veriyor. Neyin altında buzağı arıyordunuz işte bu komedi!
Senin odak ayarın kolayca bozuluyorsa bunun suçunu bende arama. Şike net, kimsenin odak ayarının bozulmasına gerek yok. Sen de bozma odak ayarını.
Her şeyi geç burada defâlarca yazıldı paylaşıldı, şikebahçeyi aklayan hakim fetöcü çıktı, tutuklandı diye. O zaman da dedin mi milletin odak ayarını bozmayın diye?En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 21:06.7
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzan kardeşim ben şikebahçenin defâlarca şike yaptığını, yaptığı şikeler dışında teşvikler verdiğini, şikeye teşebbüsler yaptığını kabûl eden biriyim. Kupanın Trabzonspor'un hakkı olduğunu, Şikeye karışan takımların düşürülmeleri gerektiğini düşünen ve inanan biriyim.
Senin odak ayarın kolayca bozuluyorsa bunun suçunu bende arama. Şike net, kimsenin odak ayarının bozulmasına gerek yok. Sen de bozma odak ayarını.
Her şeyi geç burada defâlarca yazıldı paylaşıldı, şikebahçeyi aklayan hakim fetöcü çıktı, tutuklandı diye. O zaman da dedin mi milletin odak ayarını bozmayın diye?
Kimin ne karar verdiği artık umurumda değil çünkü polis de savcı da hâkim de o cenaha teslim edilmiş, ben gerçeğin peşindeyim, adaletin ve olması gerekenin yanındayım, doğrusu neyse o. İşine geldiği taraftan bakmaya gerek yok. Her kararın kimin verdiğine bakacaksak ve asıl önemli olan buysa bütün hapishaneler boşaltılmalı ya Bu saçmalık değil mi?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum