Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aykut'un "Anlaşılan hız sınırı aşılmış ama radar sadece bize tutulmuş" lafı var Youtube'da. O bile bir şeyler anlatıyor
    Birşeyler anlatmasını bırak tam kabûl ediş sözü. Hız sınırı aşılmış diyor.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Youtube'a baktım, azizin konuşmasının tam metnini koyayım diye, taraftarlarımız o videoyu bolca paylaşmışlar ama ne hikmetse hepsinde de konuşmanın baş tarafı yok. Namaza yaklaşmayın fıkrasında olduğu gibi, tam yaptıysan fenerbahçe için yaptım kısmından başlıyor ve şikenin itirâfı gibi gösterilmiş.

Birinde bile konuşmanın baş tarafı yok. İbretlik.
      Tekfur abi onun başı kı.ı şu RTE o zaman dahiyane bir fikirle kişilerle kurumları ayırmayı icat etti ki feneri kurtulsun Aziz de bedelini ödesin dostlar alışverişte görünsün hesabı. Aziz çakal, yer mi O zaman ki kurullarında yaptı işte o konuşmayı. Ben yaptıysam fenerbahçe için yaptım, kendim için mi yaptım, öyle şey olur mu dedi. Artık can havliyle bir nevi ya herro ya merroydu
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tekfur abi onun başı kı.ı şu RTE o zaman dahiyane bir fikirle kişilerle kurumları ayırmayı icat etti ki feneri kurtulsun Aziz de bedelini ödesin dostlar alışverişte görünsün hesabı. Aziz çakal, yer mi O zaman ki kurullarında yaptı işte o konuşmayı. Ben yaptıysam fenerbahçe için yaptım, kendim için mi yaptım, öyle şey olur mu dedi. Artık can havliyle bir nevi ya herro ya merroydu
        Evet aynen yazdığın gibi. Ama gel gör ki yaptıysam kelimesi bizimkilerin gözüne yaptım olarak görünüyor.

Sözleri çarpıtmanın, olmamışı olmuş gibi göstermenin ahlâki yönü bir var ama bu bir tarafa, benim merâk ettiğim ve aslâ anlayamadığım şu: Bu kadar çok ve net delil varken sanki yeterli delil yokmuş ya da çok az delil varmış gibi taraftar neden başka deliller de icat etmeye çalışıyor. İşte bunu anlayamıyorum.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Ben Tekfur abinin yazdıklarından anladığım Trabzonspor'un ve taraftarının işin adli kısmından uzak durup işin sportif yargı kısmını konuşması. Çünkü adli yargı kısmı (burada tam denk söylemler olmasa da) bizim aleyhimize kullanılabilecek durumdayken sportif yargı kısmında herkesin eller yukarı yaptığı. Bilmiyorum doğru mu anladım.

Kalp kırmaktan ziyade hele hele bu konuda ortak paydalarda buluşmak, birbirimizi anlamaya çalışmak daha doğru bence
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Atilla Dilaver yaşananları ve süreci anlatıyor:

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Evet aynen yazdığın gibi. Ama gel gör ki yaptıysam kelimesi bizimkilerin gözüne yaptım olarak görünüyor.

Sözleri çarpıtmanın, olmamışı olmuş gibi göstermenin ahlâki yönü bir var ama bu bir tarafa, benim merâk ettiğim ve aslâ anlayamadığım şu: Bu kadar çok ve net delil varken sanki yeterli delil yokmuş ya da çok az delil varmış gibi taraftar neden başka deliller de icat etmeye çalışıyor. İşte bunu anlayamıyorum.
              Abi milletin de suçu yok. Olayı o kadar çorba yaptılar ki artık süreci sağlıklı takip etmek te zorlaştı. Forumun haricinde bu bilgilere kaç kişi sahiptir. Ben sürekli etrafımdaki insanların sürecn nasıl işlediğini, ne durumda olduğunu anlatıp upload etmeye çalışıyorum dilimin döndüğünce. Yine diyorum. İşin adli kısımları artık işin içinden çıkılmaz bir duruma geldi. Ortada hjukuki bir garebet var bunun neresinden tutsak elimizde kalıyor zaten. O yüzden seninle hemfikir olduğum husus bizler işin bu kısmına fazla takılmadan sportif yargılama kısmından ilerlememiz ki buna karşı diyebilecekleri hiç bir şey yok. En fazla o yalan bu dolan diyorlar onu da zaten kendi ağızlarından çürütüyorsun.
              Murat

Yorum

Ben Tekfur abinin yazdıklarından anladığım Trabzonspor'un ve taraftarının işin adli kısmından uzak durup işin sportif yargı kısmını konuşması. Çünkü adli yargı kısmı (burada tam denk söylemler olmasa da) bizim aleyhimize kullanılabilecek durumdayken sportif yargı kısmında herkesin eller yukarı yaptığı. Bilmiyorum doğru mu anladım.

Kalp kırmaktan ziyade hele hele bu konuda ortak paydalarda buluşmak, birbirimizi anlamaya çalışmak daha doğru bence
                Dediğim tam olarak şu:
                Siz ey imana ermiş olanlar! İnsaf ile hakikate şahitlik yaparak Allaha bağlılığınızda sıkı durun; ve herhangi bir kimseye karşı nefretiniz, sizi adaletten sapma günahına itmesin. Adil olun: bu, Allaha karşı sorumluluk bilinci duymaya en yakın olan (davranış)tır. Ve Allaha karşı sorumluluğunuzun bilincinde olun: şüphe yok ki Allah bütün yaptıklarınızdan haberdardır. Maide 8
                7

Yorum

Dediğim tam olarak şu:
                  Siz ey imana ermiş olanlar! İnsaf ile hakikate şahitlik yaparak Allaha bağlılığınızda sıkı durun; ve herhangi bir kimseye karşı nefretiniz, sizi adaletten sapma günahına itmesin. Adil olun: bu, Allaha karşı sorumluluk bilinci duymaya en yakın olan (davranış)tır. Ve Allaha karşı sorumluluğunuzun bilincinde olun: şüphe yok ki Allah bütün yaptıklarınızdan haberdardır. Maide 8
                  Abi sportif yargı kısmına odaklanalım demene katılıyorum ama milletle ters düştüğün kısım şu
                  İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sıkıntı şurada, biz kumpas yok dedikçe söylediklerimizin manipule edilmesini kolaylaştırıyoruz...
                  Bunu demesen kimse bir şey demeyecek zaten sana. Bize de adalet da Kumpas iddiası mahkemece reddedilmiş zaten.

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Atilla Dilaver yaşananları ve süreci anlatıyor:

https://www.pscp.tv/w/1BdGYRMgbVAJX
                  Tam da bizim tartışmanın üzerine
                  En son My tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 19:39.
                  Murat

Yorum

Abi sportif yargı kısmına odaklanalım demene katılıyorum ama milletle ters düştüğün kısım şu
                    Bunu demesen kimse bir şey demeyecek zaten sana. Bize de adalet da Kumpas iddiası mahkemece reddedilmiş zaten.

Tam da bizim tartışmanın üzerine
                    Elbette bize de adâlet Murat, derdimiz ne. Bunun için elini taşın altına koyup TFF için savcılığa suç duyurusunda bulunan 80 küsur kişiden biri de benim.

Mahkeme kararına gelince, öncelikle bu kararın tarihi ne? Tutuklanan fetöcü hâkimin verdiği karar mı?
                    7

Yorum

Elbette bize de adâlet Murat, derdimiz ne. Bunun için elini taşın altına koyup TFF için savcılığa suç duyurusunda bulunan 80 küsur kişiden biri de benim.

Mahkeme kararına gelince, öncelikle bu kararın tarihi ne? Tutuklanan fetöcü hâkimin verdiği karar mı?
                      Yanlış hatırlamıyorsam haziran 2014'tü. 13. ACM. Ama hakimini bilen çıkar mı bilemiyorum.

23 haziran 2014'müş. Ama mahkeme başkanının adını bulamadım.
                      En son My tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 20:18.
                      Murat

Yorum

Yanlış hatırlamıyorsam haziran 2014'tü. 13. ACM. Ama hakimini bilen çıkar mı bilemiyorum.

23 haziran 2014'müş. Ama mahkeme başkanının adını bulamadım.
                        Ne diyeyim Murat 2014 Yılında mahkeme hâkimi illâ ki fetöcüdür demeye gerek var mı. Gerek var mı? Ciddi soruyorum

Atilla Dilâver'in konuşmasını seyredemedim, yayın bitti diyor. Ama Atilla Dilâver hakkındaki kanaatim olumlu değil.
                        En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 20:40.
                        7

Yorum

Ne diyeyim Murat 2014 Yılında mahkeme hâkimi illâ ki fetöcüdür demeye gerek var mı. Gerek var mı? Ciddi soruyorum

Atilla Dilâver'in konuşmasını seyredemedim, yayın bitti diyor. Ama Atilla Dilâver hakkındaki kanaatim olumlu değil.
                          Tıkla abi sen o bitti dese de yayın baştan açılıyor.
                          Murat

Yorum

• Adamın biri katliam yapmış, hem de birçok kez. Bu resmen kabul edilen delillerle ispatlanmış,, yani bu suç işlenmiş, kesin, her kesim ve her görüşten insan bu yapılanın suç olduğunu biliyor ve kabul ediyor fakat bazıları hala bunun suç olduğuna kim karar vermiş diye ona bakmaya çalışıyor, milletin odak ayarlarını bozmak için uğraş veriyor. Neyin altında buzağı arıyordunuz işte bu komedi!
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adamın biri katliam yapmış, hem de birçok kez. Bu resmen kabul edilen delillerle ispatlanmış,, yani bu suç işlenmiş, kesin, her kesim ve her görüşten insan bu yapılanın suç olduğunu biliyor ve kabul ediyor fakat bazıları hala bunun suç olduğuna kim karar vermiş diye ona bakmaya çalışıyor, milletin odak ayarlarını bozmak için uğraş veriyor. Neyin altında buzağı arıyordunuz işte bu komedi!
                              Ozan kardeşim ben şikebahçenin defâlarca şike yaptığını, yaptığı şikeler dışında teşvikler verdiğini, şikeye teşebbüsler yaptığını kabûl eden biriyim. Kupanın Trabzonspor'un hakkı olduğunu, Şikeye karışan takımların düşürülmeleri gerektiğini düşünen ve inanan biriyim.

Senin odak ayarın kolayca bozuluyorsa bunun suçunu bende arama. Şike net, kimsenin odak ayarının bozulmasına gerek yok. Sen de bozma odak ayarını.

Her şeyi geç burada defâlarca yazıldı paylaşıldı, şikebahçeyi aklayan hakim fetöcü çıktı, tutuklandı diye. O zaman da dedin mi milletin odak ayarını bozmayın diye?
                              En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 21:06.
                              7

Yorum

Ozan kardeşim ben şikebahçenin defâlarca şike yaptığını, yaptığı şikeler dışında teşvikler verdiğini, şikeye teşebbüsler yaptığını kabûl eden biriyim. Kupanın Trabzonspor'un hakkı olduğunu, Şikeye karışan takımların düşürülmeleri gerektiğini düşünen ve inanan biriyim.

Senin odak ayarın kolayca bozuluyorsa bunun suçunu bende arama. Şike net, kimsenin odak ayarının bozulmasına gerek yok. Sen de bozma odak ayarını.

Her şeyi geç burada defâlarca yazıldı paylaşıldı, şikebahçeyi aklayan hakim fetöcü çıktı, tutuklandı diye. O zaman da dedin mi milletin odak ayarını bozmayın diye?
                                Evet yeniden yargılama yapanlar ve şikecileri aklamaya çalışanlar da fetocu çıktı onu neden söylemiyorsunuz peki? Tek bir kararı fetocu hakim veya savcı vermiş gibi neden tek taraftan bakıp şikeciler gibi savunma yapıyorsunuz?

Kimin ne karar verdiği artık umurumda değil çünkü polis de savcı da hâkim de o cenaha teslim edilmiş, ben gerçeğin peşindeyim, adaletin ve olması gerekenin yanındayım, doğrusu neyse o. İşine geldiği taraftan bakmaya gerek yok. Her kararın kimin verdiğine bakacaksak ve asıl önemli olan buysa bütün hapishaneler boşaltılmalı ya Bu saçmalık değil mi?
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X