Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hala umudunuzu kaybetmemiş olmanıza sevindim, ben ne yazık ki umudumu kaybedeli çok oldu. Bu ülkeye olan inancımı kaybettim sırf bu yüzden nefret ediyorum bu ülkeden. Her türlü platformda tepkimi koyuyorum yaşamak bile istemiyorum bu ülkede.
    burdan değil zaten renkdaş. dışardan bekliyorum. umudum dışardan gavurdan bekliyoruz adaleti
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

Hala umudunuzu kaybetmemiş olmanıza sevindim, ben ne yazık ki umudumu kaybedeli çok oldu. Bu ülkeye olan inancımı kaybettim sırf bu yüzden nefret ediyorum bu ülkeden. Her türlü platformda tepkimi koyuyorum yaşamak bile istemiyorum bu ülkede.
      Umudumuzu kaybedersek bu iş biter.
      Hayat umuttan önce bitmeli
      Unutma, unutturma
      Bıkma, durma
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        burdan değil zaten renkdaş. dışardan bekliyorum. umudum dışardan gavurdan bekliyoruz adaleti
        Sizde çok iyi biliyorsunuz ki dışardan böyle bir karar gelse bile içerde uygulamazlar cezasına razı olurlar. Bundan okadar çok eminimki. Bu ülke böyle bir ülke.

Yorum

Sizde çok iyi biliyorsunuz ki dışardan böyle bir karar gelse bile içerde uygulamazlar cezasına razı olurlar. Bundan okadar çok eminimki. Bu ülke böyle bir ülke.
          dışardan öyle bir karar gelsin de varsın uygulamasınlar.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tv de aziz kabul etti.
            en son aklamayı yapan mahkeme de kabul etti. deliller sahte değil diye ama dinleme izinleri geçersiz dedi.
            o yüzden delil olmazmış ceza yargısında. olsun bize zaten ceza yargısı lazım değil sportif yargı lazım. o da yurt dışından gelecek maalesef
            Ceza yargısı lazım değil derken tazminat davaları için ceza yargılamasının önemli olduğu söyleniyor, ne olacak Trabzonspor un 5 yılda kayıp ettiği milyonlarca TL maddi kayıp, nerede manevi kayıplarımızın karşılanamayacak bedelleri, o zaman şike davasının ceza yargılamasıda bizim için önemlidir.

Yorum

• tayyip toprak olmadıktan sonra bu işten hiç bir şey çıkmaz.kim ne karar verirse versin.
              County of Essex

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tayyip toprak olmadıktan sonra bu işten hiç bir şey çıkmaz.kim ne karar verirse versin.
                Kupa onun iki dudağı arasında
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ceza yargısı lazım değil derken tazminat davaları için ceza yargılamasının önemli olduğu söyleniyor, ne olacak Trabzonspor un 5 yılda kayıp ettiği milyonlarca TL maddi kayıp, nerede manevi kayıplarımızın karşılanamayacak bedelleri, o zaman şike davasının ceza yargılamasıda bizim için önemlidir.
                  Türkiye'den bir umut beslemediğimiz için tazminatı da yurt dışında açacağız.
                  ayrıca ceza yargılaması ile ilgilenmemizin nedeni sadece tazminat ise bunun belirtmemiz lazım. ben 5 yıldır ceza davası ile fazla ilgilenmeyelim zaten ceza almayacaklar diyorum. ondan sonra da ceza yargılamasından beraat edince "bak şike yok"a getirecekler işi.

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tayyip toprak olmadıktan sonra bu işten hiç bir şey çıkmaz.kim ne karar verirse versin.
                    yerine gelecek adam Hz. Ömer mi olacak sanki? tabi ki hiç bir şey fark etmeyecek. hangi parti başkanı olsaydı lider aynısını yapacaktı.
                    En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 03.11.2016, 09:33.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hakan Orhan: Sadri Şener "hukukçularımız zayıf" demiş.Keşke "ben dahil TS Camiası olarak korktuk, mücadele edemedik,işin üzerine gidemedik" diyebilseydi
                      Tabi, kendisi Cem Papila rezaleti zamanındaki federasyon başkanı, aziz ve avanesinin toplamda yüzyılları bulan cezalarını 3-5 yıla indiren yasa tasarısının hazırlayıcısı Levent Bıçakçı gibi "güçlü" ve "adil" bir hukukçuyu TS avukatı yapmıştı. Hiçbir suçunun olmadığı, iddianameye "denge" olsun diye yargılandığı, ruhsatını yeni almış bir avukatın bile savunacağı ceza davasında 4 milyon TL avukat parası vermişti.

Ondan sonraki TS başkanlarını toplasan bir Sadri Şener etmez ama çok şaibeli işleri vardı Sadri Başkan'ın.
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Basketboldan anlaşılacağı üzere onun izdüşümü olarak futboldaki halimiz ortada.

Muharrem Usta'nın takımı yarışmacı anlayışa oturtacak '' kadro mühendisliğini '' yapamayacağını gördük.

Mesela Başakşehir gibi az kaynakla, doğru bir yapılanmanın nasıl kurulacağını öğrenebilir mi ?

Muhammet ve Güray ile birlikte 15 ME'luk bütçe ile herşeyi nasıl mahvederimin hikayesini yazdı.

Oysa Başakşehir bunun yarısı ile yaptığı harcama ile ligin rekabetçi takımlarından birisi oldu.

Trabzonspor'un yıllardan beri süregelen başarısızlığının nedeni ekonomik olduğu kadar '' futbol aklığının '' eksikliği oldu.

Bir türlü doğru futbolcu organizasyonunu, kaliteyi yükseltecek kadro yapamıyoruz.

Ağızlarına pelesenk olmuş bir laf var. Camia birlik olursa, başarı gelir.

Buna çok gülüyorum. Sen zayıf kadro yap, sistemsiz bir takım yarat. Sonra dönüp dış faktörlerden dem vur.

Bu kulübün şahlanması, ayağa kalkması için herşeyden önce '' iyi bir başkan, yönetime '' ihtiyaç var.

Gömleğin bir düğmesini yanlış bağlarsan, sırası ile domine etkisi yapar.

Bence artık tartışılması gereken şey bu takımı '' iş adamları mı yoksa profesyonel bir yapı mı '' yönetmeli.

Tıpkı Bayern'de Uli Houness gibi.

Yorum

• FİFA ve UEFA küme düşürme yaptırımı olmasına rağmen daha ileri gitmeyi göze alamadı.

Sadece UEFA kendi organizasyonuna almamakla yetindi.

FİFA X bir kulüp için sıfır tölerans tasarrufunu kullanırken, FB için kullanması ikiyüzlülük oldu.

Türkiye için ise Erdoğan'ın kararlılığı ile şike'nin örtbas edilmesi 2011 yılında neticelenmişti.

En sonunda 17-25 Aralık operasyonları aynı zincirin halkası denilerek Aziz'in de beraat etmesi sağlandı.

Gerçi bizim için mesele Aziz Yıldırım değil, FB'nin alacağı cezadır. Yani bizi kişiler değil, kulüp ilgilendirir.

Nihayetinde bir hırsız var ama deliller usulsüz ele geçirildiği sözkonusu edilerek suçsuz bulunan bir FB var.

Bu gerekçenin akıl ve vicdanlara sığmayacağı aşikar. Tarih de bunu elbette yazacak.

Yorum

• Hayırlı Cumalar.
                            Vicdanlarda da 2010-2011 Şampiyonuyuz. Buna eminim.
                            Bu dava asla unutulmayacak. Unutturulmayacak.
                            Hayırlı işler.
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Hayırlı Cumalar

Vicdanların sesini dinleseler zaten bunları yaşamazdık, bunlar hep şike ile yalandan şampiyon olup böyle nereye varacaklarını ne olacaklarını zannediyorlar gerçekten yazık....

2010 2011 Şampiyonu Trabzonspor.

Yorum

• Şu lanet camiadan o kadar nefret ediyorum ki, dün akşam MANU bunları yensin istedim.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X