Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ordan bizim lehimize bi karar asla çıkmaz ağbi
    Bence de
    7can61 kardeşime katılıyorum. Bu davada, bu ülkeden bize ekmek çıkmaz.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

1. Ender Kuyumcu ‏@kuyumcuender 2 sa.2 saat önce
      2. Madem fb şike yapmadı;1) UEFA neden ceza verdi?2) CAS neden cezayı onadı?3) İFM neden itirazı reddetti?4) Neden tazminat davası açmıyor?
      3. 118 retweet 96 beğenme

1. Ender Kuyumcu‏@kuyumcuender 5 dk.5 dakika önce
      2. Madem fb şike yapmadı?5) 6222 nolu kanun neden değişti?6) TFF ve kurullar neden değişti?7) CAS davası neden geri çekildi?
      3. 4 retweet 2 beğenme

1. Ender Kuyumcu‏@kuyumcuender 1 dk.1 dakika önce
      2. Madem fb şike yapmadı;8)Mahkemede tapelere neden itiraz etmedi?9)CAS'ta neden şike yapmadık demedi?10) Şekip&İlhan neden suçu kabul etti?
      3. 0 retweet 0 beğenme

Yorum

• Bugune kadar feto feto diye ortalikda dolanip durdular sozde yeniden yargilamayla bu pislikleri aklamaya calisan hakimlerde fetocu cikti ..yine ellerinde bir tutar dal kalmadi..cemaat once sana operasyon yapcak sonra aklmaya caliscak ne guzel memleket..şikecilerin isleri gucleri mantiksizlik ama bakiyorlarki kus beyinli taraftarlari ne versek yutuyorlar hala sagda solda yuzsuzce otuyorlar
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1. Ender Kuyumcu ‏@kuyumcuender 2 sa.2 saat önce
          2. Madem fb şike yapmadı;1) UEFA neden ceza verdi?2) CAS neden cezayı onadı?3) İFM neden itirazı reddetti?4) Neden tazminat davası açmıyor?
          3. 118 retweet 96 beğenme

1. Ender Kuyumcu‏@kuyumcuender 5 dk.5 dakika önce
          2. Madem fb şike yapmadı?5) 6222 nolu kanun neden değişti?6) TFF ve kurullar neden değişti?7) CAS davası neden geri çekildi?
          3. 4 retweet 2 beğenme

1. Ender Kuyumcu‏@kuyumcuender 1 dk.1 dakika önce
          2. Madem fb şike yapmadı;8)Mahkemede tapelere neden itiraz etmedi?9)CAS'ta neden şike yapmadık demedi?10) Şekip&İlhan neden suçu kabul etti?
          3. 0 retweet 0 beğenme
          Mükemmel sıralamış Ender kardeşim
          İyi ki varsınız Ender ve duyurukçu kardeşlerim
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• herkes kendi g.....n kurtarmakla mesgul.. yazik ulkeye
            u will need justice at the end..

Yorum

• Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Şike davasındaki avukatlarından Faik Işık, Trabzonspor'un 'Futbolda Şike Kumpası' davası kapsamında polis tarafından aranan...

bu ne peki şimdi? ne yapacaklarını şaşırdılar
              https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.fanatik.com.tr/2016/08/01...lgeler-1245424

bu ne peki şimdi? ne yapacaklarını şaşırdılar
                Acı ama gerçek bu haber doğru kardeşlerim bunu zaten ta 2011 2012 de herkes eleştirmişti bukadar para bu adam niye verildi diye.

Şunuda ekleyim bu zaten bilinen birşeydi yani burdan neyin algısı çıkarılmak isteniyor çok enteresan şuan fb yönetimi ve taraftarı güzel bir algı operasyonu yürütüyor bu dava artık ya leğimize yada aleğimize tarafsız yargılar tarafından netleştirilmeli ve sonuçlanmalı artık iş uzadıkca hırpalanıyoruz
                En son emrex61 tarafından düzenlendi; 01.08.2016, 19:42.

Yorum

• Sadri Şener belki şike süreci ile ilgili tek doğru demeci bugün vermiş. Aman bir daha Trabzonspor başkanlığını hayal bile etmesin....
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kul hakkı yememek kim bunlar kim
                    Bunlarda önce vicdan sonra da Allah korkusu olsa böyle davranırlar mı?

Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok
                    Ne elbiseler gördüm içinde insan yok (şikebahçelilere ithaf ediyorum)

Hz. Mevlana
                    Bunlarda Allah korkusu olsa zaten böyle davranmazlardı. Müslüman bir insan günah işleyebilir ve hata yapabilir, neden günah işleyip ve hata

yapabilir? Çünkü kainatta yani bütün alemde tek hata yapmayan güç ve kudret varsa o da Yüce Allah'tır.

Bu zamana ben hiç hata yapmadım diyen insan zaten en başta yalan söylüyordur.Bunları şunun için söylüyorum Müslüman insan üç şeyi hiç

bir zaman yapmaz 1.Yüce Allah'a şirk koşmaz. 2. Kul hakkı yemez. 3. Yalan söylemez insanları kandırmaz.

Bunlarda Allah korkusu yok ama Yüce Allah zaman ve müddet verir azablarını arttırmak için ondan sonra gerçek iflas ve korkuyu yaşarlar...

Yorum

• Aziz Yıldırım'dan taptaze inciler:

FETÖ örgütü 2011'de fenevbahçeyi ele geçirmeye kalktı.
                      Fenevbahce ele geçirilemez tek kaledir.
                      Bu gurur tüm fenevbahçelilerindir.

Anlat azize anlat.
                      2011'de şike teşvik yok, he mi?
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• TRT zaten haberleri çoktan başladı yapmaya dün konuşan biri vardı FETÖ aziz yıldırımı bitirmek istedi trabzonsporuda kullandıgını söyluyor ya bu konu gerçekten devlet tarafından iyi veya kötü noktalanmalı artık uzadıkca kutuplaşmalar ve piskolojik sorunlar yaratıyor sinirlerimize kontrol edemiyoruz artık.

Yorum

• İlk olarak TrabzonVictory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunlarda Allah korkusu olsa zaten böyle davranmazlardı. Müslüman bir insan günah işleyebilir ve hata yapabilir, neden günah işleyip ve hata

yapabilir? Çünkü kainatta yani bütün alemde tek hata yapmayan güç ve kudret varsa o da Yüce Allah'tır.

Bu zamana ben hiç hata yapmadım diyen insan zaten en başta yalan söylüyordur.Bunları şunun için söylüyorum Müslüman insan üç şeyi hiç

bir zaman yapmaz 1.Yüce Allah'a şirk koşmaz. 2. Kul hakkı yemez. 3. Yalan söylemez insanları kandırmaz.

Bunlarda Allah korkusu yok ama Yüce Allah zaman ve müddet verir azablarını arttırmak için ondan sonra gerçek iflas ve korkuyu yaşarlar...
                          Yüreğine sağlık
                          Ne güzel ifade etmişsin
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Eski TS Başkanı Sadri ŞENER:

Trabzonspor'u yasa dışı işlere bulaştırmak için her yolu deniyorlar. Suçluların cezasını zamanında vermezseniz mağdurlar böyle suçlanır. Trabzonspor bu davanın mağduruydu korkarım ki böyle giderse suçlusu ilan edilecek. Trabzonspor yönetimi sanırım F.Bahçe avukatı Sn. Faik Işık'a hakettiği cevabı verecektir”dedi

HABER 61
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• hadi anladık aziz buldu kaymak gibi ortamı nerdeyse peygamberliğini ilan edecek. önce hükümet tarafından, sonra gladyo tarafından, en son da fetö tarafından ele geçirilmeye evrilen söylemlerini ona bu yalaka medyada hatırlatacak kimse yok. onu da anladık.

fakat eski genelkurmay başkanının az önce canlı yayında azizi ve taraftarlarını dik duruşları ve mücadelelerinden ötürü bu sürecin en kahraman kişileri olarak ilan etmesini aklım mantığım almıyor. iho ağzıyla konuşmak istemiyorum ama bir dönem askeriyenin en tepesindeki adam kendi kurumundan kaçan bir adamı nasıl yüceltir? öğretmen olursun, mühendis olursun, doktor olursun bir şekilde anlarım da sen askersin be adam. kendi mesleğine de mi hiç saygın yok? azizin askeriye ile hangi ilişkiler sonucu servetine ne kadar servet kattığı da bir muamma. şu adamı milli kahraman ilan edecekler. delirmemek elde değil...
                              There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hadi anladık aziz buldu kaymak gibi ortamı nerdeyse peygamberliğini ilan edecek. önce hükümet tarafından, sonra gladyo tarafından, en son da fetö tarafından ele geçirilmeye evrilen söylemlerini ona bu yalaka medyada hatırlatacak kimse yok. onu da anladık.

fakat eski genelkurmay başkanının az önce canlı yayında azizi ve taraftarlarını dik duruşları ve mücadelelerinden ötürü bu sürecin en kahraman kişileri olarak ilan etmesini aklım mantığım almıyor. iho ağzıyla konuşmak istemiyorum ama bir dönem askeriyenin en tepesindeki adam kendi kurumundan kaçan bir adamı nasıl yüceltir? öğretmen olursun, mühendis olursun, doktor olursun bir şekilde anlarım da sen askersin be adam. kendi mesleğine de mi hiç saygın yok? azizin askeriye ile hangi ilişkiler sonucu servetine ne kadar servet kattığı da bir muamma. şu adamı milli kahraman ilan edecekler. delirmemek elde değil...
                                İzledim ben de az önce
                                Nutkum tutuldu
                                Sözün bittiği yer
                                Bu Aziz adeta herkesi afyonlamış
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...