Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Farklı kaynaklardan cas la ilgili açıklamalar geliyor ortalık karışacak diyor. Bunlardan en dikkat çeken Mustafa çulcu, eski MHK Başkanı. Belli ki haber gelmiş.

fenerden şampiyonluğu alıp o sezonu yok saymak yine Trabzonspor'un hakkını yemektir. Böyle bi karar çıkacağını sanmıyorum. Şu an bi takım şike yaparsa ne olacak, şampiyon yok mu sayılacak.

Aziz Yıldırım hatırlarsanız geçenlerde Fenerbahçe sokağa dökülür açıklaması var, herkes hakem kararlarını kastettiğini sandı ama Cas üzerinden hükümete verilen mesaj olma ihtimali yüksek ve Yine ligler tatil edilsin isteği de cas ile ilgili.

bakalım ne olacak ama görünen o ki ufukta yaklaşan bi cisim var ve biz çok eğleneceğiz.
    Adamlar senelerdir hakkimizi yemiyormu, bu kez yemesinler?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• yalnız içerdeki mahkemede tokatladı bunları sessiz sessiz o yüzden medyanın gıkı çıkmadı ara karardan sonra.

bazı parçaları birleştirince özellikle son söylemleri sona yaklaştığımızın işareti yani bizim için olumlu. inşallah eşi benzeri görülmemiş evrenin gelmiş geçmiş en ağır en kapsamlı cezası verilir. bu ülkenin sömürülmüş adaleti, yüzsüz medyası, kaypak siyaseti bunu dibine kadar hakediyor ve menfeat peşinde koşan ülke insanı.
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Türkiye'de fenerin sikesi onansa ve kupa onlardan alinsa bile, tff yine kupayi bize vermez 10/11 sezonunu askiya alir, oynanmamis sayar...
        (bkz. Italya 04/05 sezonu)
        şikecilerin gazını almak için bunu mutlak yapacaklardır. ondan sonrada biz yeniden cas aihm felan ugraşırız.
        dopingli çıkan atlet yerine ikinci almıyormu altın madalyayı. yok saymak ne demek heleki biz tertemizken
        2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şikecilerin gazını almak için bunu mutlak yapacaklardır. ondan sonrada biz yeniden cas aihm felan ugraşırız.
          dopingli çıkan atlet yerine ikinci almıyormu altın madalyayı. yok saymak ne demek heleki biz tertemizken
          Bizi de isin icine cekmeye calisacaklar gibime geliyor, "tesvike tesebbüs ettiniz, o da sike sayilir" derler, kupayi vermez bu köpekler...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Ya yok iyi düşünün CAS olumlu karar versin ülke icini bosverin

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Böyle bir şey okudum müthiş heyecanlandım. Nedir bunun aslı?

UEFA, TFF yetkilileriyle yapılan toplantı sonrasında Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ligden düşürülmesini istedi.

Yorum

• Hep beraber toplandık gavurdan adalet bekliyoruz. Hey gidi güzel Türkiye'm.
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Bülent Uygun " Fenerbahçe için 8 ay hapis yattım. " ..Bunu bugün oynanacak şikebahçe maçı öncesi söylüyor...Rezilsiniz,ahlaksızsınız..

Yorum

• cas dan uefa ya, uefa dan da tff ye kararlar sizmisa benziyor

bir bize sizamadilar

hadi cas´ma artik, gerekceli karari yapistir su ana sayfana
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bu arada nevzat baskanda güzel gol atti

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Beklenti içine girmeyin derim...

Nevzat Aydın her zamanki gibi... Kapağı ıskalamamış...
                        En son Nihat Günay tarafından düzenlendi; 26.02.2017, 19:47.
                        Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• yine birisi sallamış ........uefanın cas'ın işi gücü yok millete haber uçuracak....defalarca çıktı aynı tarz haberler hepside sallamasyon olarak kaldı..
                          County of Essex

Yorum

• Heyecanlanalimmi ne yapalım ?

Yorum

• Uefa henüz kişilere yönelik yaptırımlarını açıklamadı bu şike olayında. Salı, çarşamba muhabbeti bu cezalara yönelik olabilir mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uefa henüz kişilere yönelik yaptırımlarını açıklamadı bu şike olayında. Salı, çarşamba muhabbeti bu cezalara yönelik olabilir mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                Neden aciklamadi acaba
                                Kişiler hakkındaki hüküm için 6 yıl beklenir mı
                                Madem 2 yıl almadın Avrupa kupalarına o zaman şikeci kişileri futboldan men etseydin ya?
                                Var bu işte bu sıkıntı ama hayırlısı
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X