Yargıtaydaki Şike davasıda Trabzonspor için çok önemli zira tazminat alınabilmesi için ceza davası esas kabul ediliyormuş diye bir şey duydum, bu konuda bilgisi olan var mı.
Aramızda hukuktan anlayan birileri varsa aydınlatırsa seviniriz bu konuyu
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
şimdide ortalıkta "o tapeler sahte o konuşmalar gerçek değil" diyen fenerliler türemeye başladı
adamların kendisi tapelerdeki konuşmaları kabul ediyor bunlar hala neleri iddia ediyor
tv de aziz kabul etti.
en son aklamayı yapan mahkeme de kabul etti. deliller sahte değil diye ama dinleme izinleri geçersiz dedi.
o yüzden delil olmazmış ceza yargısında. olsun bize zaten ceza yargısı lazım değil sportif yargı lazım. o da yurt dışından gelecek maalesef
Sabır + Sabır + Sabır = 8,9,10,... İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
tv de aziz kabul etti.
en son aklamayı yapan mahkeme de kabul etti. deliller sahte değil diye ama dinleme izinleri geçersiz dedi.
o yüzden delil olmazmış ceza yargısında. olsun bize zaten ceza yargısı lazım değil sportif yargı lazım. o da yurt dışından gelecek maalesef
Hala umudunuzu kaybetmemiş olmanıza sevindim, ben ne yazık ki umudumu kaybedeli çok oldu. Bu ülkeye olan inancımı kaybettim sırf bu yüzden nefret ediyorum bu ülkeden. Her türlü platformda tepkimi koyuyorum yaşamak bile istemiyorum bu ülkede.
Yorum