Hala umudunuzu kaybetmemiş olmanıza sevindim, ben ne yazık ki umudumu kaybedeli çok oldu. Bu ülkeye olan inancımı kaybettim sırf bu yüzden nefret ediyorum bu ülkeden. Her türlü platformda tepkimi koyuyorum yaşamak bile istemiyorum bu ülkede.
burdan değil zaten renkdaş. dışardan bekliyorum. umudum dışardan gavurdan bekliyoruz adaleti
Sabır + Sabır + Sabır = 8,9,10,... İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Hala umudunuzu kaybetmemiş olmanıza sevindim, ben ne yazık ki umudumu kaybedeli çok oldu. Bu ülkeye olan inancımı kaybettim sırf bu yüzden nefret ediyorum bu ülkeden. Her türlü platformda tepkimi koyuyorum yaşamak bile istemiyorum bu ülkede.
Umudumuzu kaybedersek bu iş biter.
Hayat umuttan önce bitmeli
Unutma, unutturma
Bıkma, durma
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
burdan değil zaten renkdaş. dışardan bekliyorum. umudum dışardan gavurdan bekliyoruz adaleti
Sizde çok iyi biliyorsunuz ki dışardan böyle bir karar gelse bile içerde uygulamazlar cezasına razı olurlar. Bundan okadar çok eminimki. Bu ülke böyle bir ülke.
Sizde çok iyi biliyorsunuz ki dışardan böyle bir karar gelse bile içerde uygulamazlar cezasına razı olurlar. Bundan okadar çok eminimki. Bu ülke böyle bir ülke.
dışardan öyle bir karar gelsin de varsın uygulamasınlar.
Sabır + Sabır + Sabır = 8,9,10,... İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
tv de aziz kabul etti.
en son aklamayı yapan mahkeme de kabul etti. deliller sahte değil diye ama dinleme izinleri geçersiz dedi.
o yüzden delil olmazmış ceza yargısında. olsun bize zaten ceza yargısı lazım değil sportif yargı lazım. o da yurt dışından gelecek maalesef
Ceza yargısı lazım değil derken tazminat davaları için ceza yargılamasının önemli olduğu söyleniyor, ne olacak Trabzonspor un 5 yılda kayıp ettiği milyonlarca TL maddi kayıp, nerede manevi kayıplarımızın karşılanamayacak bedelleri, o zaman şike davasının ceza yargılamasıda bizim için önemlidir.
Ceza yargısı lazım değil derken tazminat davaları için ceza yargılamasının önemli olduğu söyleniyor, ne olacak Trabzonspor un 5 yılda kayıp ettiği milyonlarca TL maddi kayıp, nerede manevi kayıplarımızın karşılanamayacak bedelleri, o zaman şike davasının ceza yargılamasıda bizim için önemlidir.
Türkiye'den bir umut beslemediğimiz için tazminatı da yurt dışında açacağız.
ayrıca ceza yargılaması ile ilgilenmemizin nedeni sadece tazminat ise bunun belirtmemiz lazım. ben 5 yıldır ceza davası ile fazla ilgilenmeyelim zaten ceza almayacaklar diyorum. ondan sonra da ceza yargılamasından beraat edince "bak şike yok"a getirecekler işi.
Hakan Orhan: Sadri Şener "hukukçularımız zayıf" demiş.Keşke "ben dahil TS Camiası olarak korktuk, mücadele edemedik,işin üzerine gidemedik" diyebilseydi
Tabi, kendisi Cem Papila rezaleti zamanındaki federasyon başkanı, aziz ve avanesinin toplamda yüzyılları bulan cezalarını 3-5 yıla indiren yasa tasarısının hazırlayıcısı Levent Bıçakçı gibi "güçlü" ve "adil" bir hukukçuyu TS avukatı yapmıştı. Hiçbir suçunun olmadığı, iddianameye "denge" olsun diye yargılandığı, ruhsatını yeni almış bir avukatın bile savunacağı ceza davasında 4 milyon TL avukat parası vermişti.
Ondan sonraki TS başkanlarını toplasan bir Sadri Şener etmez ama çok şaibeli işleri vardı Sadri Başkan'ın.
Vicdanların sesini dinleseler zaten bunları yaşamazdık, bunlar hep şike ile yalandan şampiyon olup böyle nereye varacaklarını ne olacaklarını zannediyorlar gerçekten yazık....
Yorum