Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu aziz yıldırım denen zavallıyı sokakta görüp bir çift laf söylemek ya da yüzüne tükürmek istiyorum, çok hırs yaptım
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Helal olsun
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bu konuya hakim olan bir renkdasim durumu ozetleyebilir mi? Bir suredir davayi takip edemiyorum. Simdi davanin yeniden sonuclanmasini mi bekliyoruz? UEFA karar verecek mi? Bu gelismeler ne zaman olur? Simdiden tesekkur ederim.

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi
          ne demişki. ben bembeyaz bir sayfa görüyorum.
          dikkat et beyaz ışık omasın o

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu konuya hakim olan bir renkdasim durumu ozetleyebilir mi? Bir suredir davayi takip edemiyorum. Simdi davanin yeniden sonuclanmasini mi bekliyoruz? UEFA karar verecek mi? Bu gelismeler ne zaman olur? Simdiden tesekkur ederim.
            uefa gerekçeli kararını açıkladı, bizde temyize başvurduk onu bekliyoruz. yeniden yargılanamada dava 28 temmuza ertelendi.
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Özetle
              10 yıldır içinde bulunduğu ama 3 Temmuz ile birlikte Ak Parti'den istifa ettiğini,
              Teoride Hukukun üstünlüğü ile yola çıkanların pratikte Üstünlüğün Hukuku'nu uyduladığını,
              Kişiye özel yasayla Aziz Yıldırım'ın kurtarılmak istendiğini,
              Başbakan ile görüşme taleplerinin karşılık bulamadığını,
              Trabzonspor'un ötekileştirildiğini ve Trabzonsporluların kendini ülkede yabancılaşmış hissettiğini,
              Dindar Gençlik yetiştirmek istiyoruz diyen Ak Parti, ama bu coğrafyada şu an kindar bir gençlik yetişiyor.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dikkat et beyaz ışık omasın o
                yok kırmızı ışık bende görünmüyor işte flash eklentili bir resim falan mı koydun.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  uefa gerekçeli kararını açıkladı, bizde temyize başvurduk onu bekliyoruz. yeniden yargılanamada dava 28 temmuza ertelendi.
                  Tesekkurler

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yok kırmızı ışık bende görünmüyor işte flash eklentili bir resim falan mı koydun.
                    hani nazik olacaktık kardeş espri yapmaya çalıştım ne bu agresiflik

Yorum

• Bulgaristan'ın köklü kulüplerinden CSKA Sofya, yaşanan kriz sonucu 4.Lig'e düşürülerek profesyonel lisansı iptal edildi.

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynı soruyu ben de soruyorum, bir tane gizemli cevap dışında ama hala cevap alabilmiş değilim....
                        Yönetimden burayı okuyan yok mu ?

Bende günlerdir merak ediyorum Neden banlandığını bir sorun mu oldu. Bizimle neden paylaşılmıyor.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bir video vardı ve ben ona yorum yapmıştım,
                          hem video kaldırılmış,hem benim yorum,
                          faks başlığındaki yorumum da silinmiş,bişiler dönmüş ben yokken ama ney
                          En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 01.06.2015, 21:07.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yönetimden burayı okuyan yok mu ?

Bende günlerdir merak ediyorum Neden banlandığını bir sorun mu oldu. Bizimle neden paylaşılmıyor.
                            Yöneticiler özelden sorduğum konuyu cevapladılar. Kurallar b2 maddesi gereğince 3 gün ceza almış.
                            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• gece nöbeti

Yorum

• 4-6 nöbeti bende
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X