Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu ülkede her sey ol ama adam olma diyorlar. ama kazanan biz olacagiz
    bu
    ülkede
    dürüst, ahlaklı, mert, vicdanlı, namuslu, çalışkan olan değil
    sahtekar, ahlaksız, namert, namussuz ve hırsızlar
    değerli maalesef

ama merak etme kardeşim
    Trabzonspor efsanesi sevdalıları bu düzeni yıkacak.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• 20.03.2011 günü saat:21.01’de İlhan Ekşioğlu’nun Faruk Yaşar’ı aradığı görüşme(tape:1994);

Faruk: “Kaleci sakatlandı maç gitti usta, gördün mü .. yediği golü gördün mü kalecinin yediği golü o gol yenir mi ya,..kurtarılacak toptu ya ulan nasıl kazandı …be”,

İlhan: “Böyle devam edecek”,

Faruk: “Evet bu var ya son 2 haftaya kadar gelecek galiba bu böyle”,

İlhan: “Bana da öyle geliyor”, …

İlhan: “YA ŞİMDİ BAKTIM YİNE ARAMIŞ BANA VIDI VIDI YAPACAK ABİ HİÇ AÇMIYORUM TELEFONU,…YA BAKTIM ABİ GOLÜN AYNI DAKİKASINDA ARAMA HE DİYECEK BU SATTI KALECİ SATTI MAÇI DİYECEK ANLADIĞIM KADARIYLA ONUN İÇİN ARAR”,

Faruk: “YEDEKLERİ DE Mİ ŞEY YAPACAĞIZ”,

İlhan:“ Yani bilmiyor musun onu ya, ya bir de öyle bir konuşuyor ki sanki benim ha”,

Gençlerbirliği-Trabzonspor müsabakasının 82. dakikasında kaleci Serdar Kulbilge sakatlanmış ve yerini yedek kaleci Ramazan Köse’ye bırakmıştır. Müsabakanın son dakikasında Trabzonsporlu Alan Carlos Gomes Da Costa’nın şutunu kurtaramadığı için Trabzonspor’un 2-1 galip gelmesi üzerine Aziz Yıldırım telefon ile İlhan Ekşioğlu’nu aramakta ancak İlhan telefona bakmamaktadır. İlhan, Aziz Yıldırım’ın kendisini, teşvik girişiminin istenilen sonucu vermemesine sinirlendiği için aradığını bildiğinden bu durumu Faruk Yaşar’a “YİNE ARAMIŞ BANA VIDI VIDI YAPACAK” sözleriyle aktarmaktadır. Faruk Yaşar’ın ise, teşvik anlaşmasından haberdar olduğu “YEDEKLERİ DE Mİ ŞEY YAPACAĞIZ” sözünden anlaşılmaktadır. Zira Serdar Kulbilge’nin sakatlanacağı ihtimali düşünülmediğinden yedek kaleciye yönelik bir teşvik girişimde bulunulmamıştır

BENIM EN SEVDIGIM TAPE BU....

ITIRAFIN DIBI
      Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Tarihe geçmek ister misin ? " dedik ...

"Tarihi ben yazarım" dedi ...
        Yani?

Konu hakkında bilginiz varsa lütfen paylaşın, böyle gizemli mesajlarınızla lütfen bizi meşgul etmeyin....
        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          20.03.2011 günü saat:21.01’de İlhan Ekşioğlu’nun Faruk Yaşar’ı aradığı görüşme(tape:1994);

Faruk: “Kaleci sakatlandı maç gitti usta, gördün mü .. yediği golü gördün mü kalecinin yediği golü o gol yenir mi ya,..kurtarılacak toptu ya ulan nasıl kazandı …be”,

İlhan: “Böyle devam edecek”,

Faruk: “Evet bu var ya son 2 haftaya kadar gelecek galiba bu böyle”,

İlhan: “Bana da öyle geliyor”, …

İlhan: “YA ŞİMDİ BAKTIM YİNE ARAMIŞ BANA VIDI VIDI YAPACAK ABİ HİÇ AÇMIYORUM TELEFONU,…YA BAKTIM ABİ GOLÜN AYNI DAKİKASINDA ARAMA HE DİYECEK BU SATTI KALECİ SATTI MAÇI DİYECEK ANLADIĞIM KADARIYLA ONUN İÇİN ARAR”,

Faruk: “YEDEKLERİ DE Mİ ŞEY YAPACAĞIZ”,

İlhan:“ Yani bilmiyor musun onu ya, ya bir de öyle bir konuşuyor ki sanki benim ha”,

Gençlerbirliği-Trabzonspor müsabakasının 82. dakikasında kaleci Serdar Kulbilge sakatlanmış ve yerini yedek kaleci Ramazan Köse’ye bırakmıştır. Müsabakanın son dakikasında Trabzonsporlu Alan Carlos Gomes Da Costa’nın şutunu kurtaramadığı için Trabzonspor’un 2-1 galip gelmesi üzerine Aziz Yıldırım telefon ile İlhan Ekşioğlu’nu aramakta ancak İlhan telefona bakmamaktadır. İlhan, Aziz Yıldırım’ın kendisini, teşvik girişiminin istenilen sonucu vermemesine sinirlendiği için aradığını bildiğinden bu durumu Faruk Yaşar’a “YİNE ARAMIŞ BANA VIDI VIDI YAPACAK” sözleriyle aktarmaktadır. Faruk Yaşar’ın ise, teşvik anlaşmasından haberdar olduğu “YEDEKLERİ DE Mİ ŞEY YAPACAĞIZ” sözünden anlaşılmaktadır. Zira Serdar Kulbilge’nin sakatlanacağı ihtimali düşünülmediğinden yedek kaleciye yönelik bir teşvik girişimde bulunulmamıştır

BENIM EN SEVDIGIM TAPE BU....

ITIRAFIN DIBI
          Şerefsiz tff ne dedi?

Şike oldu ama sahaya yansımadı dedi.

Kahpeler, arsızlar, o kupa hakkımız söke söke alırız.
          Er geç biz kazanacağız.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Diktatör Azize yeniden başkan seçildi.

Türk futbolunun başbelası

Diyor ki, mahkemeden aklandığımda başkanlığı bırakacağım (sanki emin, ya da algı operasyonu yaratıyor), bıraktığımda Ali KOÇ gelsin dedi.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• ilker neden banlandı ?
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• adam fb yi lağım çukuruna çevirdi yine fark atarak başkan seçildi
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  adam fb yi lağım çukuruna çevirdi yine fark atarak başkan seçildi
                  kendisi de lağım faresi
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Af ve mağfiret müjdecisi Berat kandiliniz mübarek olsun kardeşlerim.

Yüce Allah sevinçlerimizi ve emeklerimizi çalanların vicdanını tıklasın bu gece inşallah
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ilker neden banlandı ?
                      Aynı soruyu ben de soruyorum, bir tane gizemli cevap dışında ama hala cevap alabilmiş değilim....

Yorum

adam fb yi lağım çukuruna çevirdi yine fark atarak başkan seçildi
                        Valla ülkemizde böyle şeyler çok normal.

Adamın biri de bu hırsıza kol kanat gerdi, hapisten kurtarmak için kanunlar değiştirdi, hala büyük kısmımız gidip ona oy veriyor.......

Yorum

• 7 Haziran akşamı Trabzon şehrinde azize denen emek hırsızını koruyanlara ne kadar destek çıkacak bakalım?

Öncekileri düşündükçe sinirleniyorum.

Sevdamız Trabzonspor ise cevabı sandıkta vermeliyiz.

ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİNİZ.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

Küsmek demeyelim şuna sizin gibi çok sevdiğim insanlar var neden küseyim sadece lafımın arkasında durmak istedim
                            tamam şaban kalabilirsin bir emir erinin yeri kumandanın yanıdır. kal kal

Yorum

• tüm müslüman aleminin ve renkdaşlarımın berat kandili mübarak olsun

Yorum

• efsane
                                efsane
                                ne efsanesi
                                ......
                                fenerbahçesi

bu tezahüratı üreten yaratıcı taraftarlarımıza hayranım.

Evde sık sık söylüyorum hafif bağırarak (ne de olsa apartmandayız ve üstümde şikebahçeli bir arkadaş oturuyor)

Ayrıca bu tezahürat çoğu 2. lig ve 3. lig maçlarında da rakip takımlara karşı söyleniyor.

Nasıl 61. dakika kutlamalarını bizler yarattıysak bunu da her yere yaydık, harikasınız
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X