Hala bir hukuk kurulu ile anlaşmış olmamamız enteresan..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Trabzonsporda İHO gibi Davayı satanlar Trabzsonsporu satanlar olduğu müddetçe Trabzonspor daha Çok Hakkı yenen mağdur olan takım olacaktır.
İHO Trabzonsporun davasına ihanet etmiştir.
Kimse Şike mücadelesinde İHO gibiler olduğu müddetçe Birşeyler elde edebileceğimizi zannetmesin
Yapılacak o kadar çok şey varki ama onu yapacak adam YokSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Mübarek Ramazan ayımızı zehir etti bu İHO.İlk olarak CAFER ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporda İHO gibi Davayı satanlar Trabzsonsporu satanlar olduğu müddetçe Trabzonspor daha Çok Hakkı yenen mağdur olan takım olacaktır.
İHO Trabzonsporun davasına ihanet etmiştir.
Kimse Şike mücadelesinde İHO gibiler olduğu müddetçe Birşeyler elde edebileceğimizi zannetmesin
Yapılacak o kadar çok şey varki ama onu yapacak adam Yok
HEP DEDİĞİNİN TERSİNİ YAPTI.
Aralık'ta bir daha gelmemek üzere gitmeli!2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Kaç yıldır Boşu boşuna tartışıyoruz
İçimizdeki Hain Şikecileri temizlemeden Şike mücadelesi yapılmaz
zaten Şuan Şike mücadelesi yapan bir yönetimde Yok
Geçmiş zamanlarda yazdık çizdik ne yapılması gerektiğini tartıştık ama İçimizde kendi ellerimizle seçtiğimiz Kişilerin Bu davaya ihanet edbileceği aklımızdan bile geçmedi
Kendi seçtiğimiz adamların Şike davasını satacağı aklımızdan bile geçmedi
Seçilmeden ve seçildikten hemen sonra
FB ŞİKE AZİZ diyen İHO
ŞİMDİ bunları ağzına bile almıyor
Aziz Yuldırım Trabzonspora başkan olsa Bu kadar hainlik yapamazdı
Bu kadar açık ve netSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Onaylanır, İtiraz edilir, İtiraz kabul edilip dava tekrar görülür. bu dava da tahmini iki yıl sürer, o saatten sonra kabul edilse ne olur olmasa ne olur, Ülke içinde defalarca onaylanmış defalarca şerefsizlik yapılmış bir dava, yurt dışında her yerde onaylanmış bir dava.İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaldi 2 gün
Bu işi sadece fifa çözer.
Yorum
-
Bu iş çözülseydi 4 yıldır çözülürdü.
Ama yine de 8 Temmuz için ümitli olmak istiyorum.
Suç belli (emek hırsızlığı), suçlular belli (AY ve uzantıları), cezalar belli (UEFA DİSİPLİN KURULU, CAS, İFM) ama zararlı çıkan, üzülen, hayal kırıklığına uğrayan, tarih bekleme manyağı yapılan bizleriz.
İçimizdeki hain İHO da suçlularla ortak hareket ederek yaramızı daha da azdırmıştır.
Bu ülkede kimse adaletten, dürüstlükten, ahlaktan, şereften, emekten bahsetmesin.
PARASI FAZLA OLAN İÇİN BUNLAR NE Kİ?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Yahu kapı gibi CAS kararımız var. FIFA'ya bunu taşımalıyız.İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnaylanır, İtiraz edilir, İtiraz kabul edilip dava tekrar görülür. bu dava da tahmini iki yıl sürer, o saatten sonra kabul edilse ne olur olmasa ne olur, Ülke içinde defalarca onaylanmış defalarca şerefsizlik yapılmış bir dava, yurt dışında her yerde onaylanmış bir dava.
Bu işi sadece fifa çözer.
ŞİKE DAVASI NAMUS DAVAMIZDIR. 1 AYDA KUPAYI GETİRECEĞİM DİYEN YALANCI SAHTEKARLAR OLMASAYDI ÇOKTAN FIFA İPİ ÇEKERDİ.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Şike davası bütün kurullarda kesinliği kazanmış fakat cezai yaptırımı tamamlanmamış bir konu.Bizim sabrımızı zamana bırakıp yıldırabilirler.Lakin sürecin sonu gelmeden terketmek yok.Daha önceki uefa cezaları tedbir yönündendi.Uefa şahıslar hakkında kararını verdikten sonra bizim uefa kapısı fifa ya açılır.Ben şahsen bu davanın takipcisi olmayan yöneticilere kızıyorum.Sonuçta bir şey çıkmazsa sizin futbolunuzunda oyununuzunda fifanızında....diye güzellemeler yapar köşeme çekilirim.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
'Allah benim ömrümden alsın beyfendiye versin' diyen bir başkan, kupamızı alıp-almak için mücadele edip beyfendnin üzülmesini ister mi hiç..
Çok kötü oyuna getirdi bizi iho, 2,5 yılımız heba oldu vesselam !!!▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu kapı gibi CAS kararımız var. FIFA'ya bunu taşımalıyız.
ŞİKE DAVASI NAMUS DAVAMIZDIR. 1 AYDA KUPAYI GETİRECEĞİM DİYEN YALANCI SAHTEKARLAR OLMASAYDI ÇOKTAN FIFA İPİ ÇEKERDİ.
Dediğin ve dediğimiz gibi bu işi sadece fifa çözer.
Kulüp gerçekten eriyip gidiyor, çocuk hasta oldu, bizler kenara çekilmeyi tercih ettik.
Burada suçlu; Hukuk kurulu, taraftar, sen, ben. mücadeleden yıldırmak zaten ilk amaçlarıydı. bizler kenardan seyrediyoruz gelecekte ben demiştim diyeceğiz.
Suç bizde daha önce neler yapıldı da yönetimlerden, hocalardan, oyunculardan kurtulundu, şimdi neden yapılmıyor, galiba bir kaç kişi dışında(taraftarın geneli hariç) herkes memnun.
Çıkar yüzünden takıma zarar veriyor camia, taraftar olarak daha fazla maçlara gitmeliyiz, daha fazla ürün almalıyız, hesap sandıkta sorulacaksa orada en ağırı sorulmalı, yok öncesi olabiliyorsa, bir yöntem varsa onu yapsınlar/yapalım.
bugün şotanın sözleri tam benim düşüncelerim gibi. TS'dan başka neyimiz var ki; kurda, kargaya emanet edip kenardan izliyoruz.
Yarının çocukları şike davasına sahip çıktığımız için belki yapacak birşeyleri yoktu diyecek ama bugünler için neden sustunuz diyecekler, İho'ya karşı bir ön yargım yok ama son zamanlardan iyice bitirdi kendini.
Yorum

Yorum