Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Cangele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    13. ACM yeniden yargilama hakkinda kararini verdi, fakat bir mahkeme üye hakiminin nöbet izinli oldugu icin karar bugün aciklanmadi. Pazartesi karar aciklanmasi bekleniyor.

Radyospor
    eğer haber öyleyse teorimi atıyorum ortada şimdi.

Karar yy olduğu için pazartesine bırakıldı. Çünkü fb borsaları işlem gördüğü için pazartesi vurgun yapsın istemişlerdir. Son bi kıyak daha geçmek istemiştir devlet fbye.

Teorim güzel oldu ama
    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Özellikle şike sürecinden bu yana; Fenerbahçe yönetiminin gerek devlet mekanizması, gerek kitle iletişim araçları, gerekse Türk spor kamuoyu üzerinde üretmeye çalıştığı baskı ve terör ortamı , sportif rekabet alanına ciddi bir kirlilik ve yozlaşma olarak yansımaktadır.
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Tüm kamuoyunun bilgisi olduğu üzere; Anayasa Mahkemesi'nin, Balyoz Davası ile ilgili verdiği hak ihlali kararının ardından, dava kapsamındaki 237 hükümlünün infazları durdurularak, yeniden yargılanmak üzere tahliyelerine karar verilmiştir.

Her şeyden önce, yıllar sonra özgürlüklerine kavuşan emekli ve muvazzaf Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının, komutanlarımızın, askerlerimizin ve onların değerli ailelerinin mutluluklarını, sevinçlerini yürekten paylaşıyoruz.

Anayasa Mahkemesi'nin bu tarihi kararının, ülkemizin geleceği için bir milat olduğu inancı ile yargılamanın yenilenmesi sürecinin adil bir kararla sonuçlanacağı umuduyla; özgürlüklerine kavuşan 237 askerimize, yıllardır uzak kaldıkları ailelerine, çocuklarına ve tüm Türk Milletine, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

fenerbajçe spor kulubü
        Bu karar sevinçle ortak olanlardanım gizli tanıkların pkk'nın 2 ci adamı olduğu bir davada Kuvvet Komutanlarının hüküm giymesi çok acı vericiydi. ''Bu memleket için can verende, can alanda bizim için kutsaldır'' diyorum...
        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Milli Takıma 8 yıl men diye sağda solda okudum da geldim, kaynak falan yok. öyle birşey işte. bir kuyuya atılan taşı çıkarmaya çalıştığımı düşünün. bu arada, mantıklı bir bahanesi var o taşın aslında taş olmadığını daha değerli birşey olduğunu düşünüyorum(yani olacak olan bu ve bunu göze alabilecek Ülke ahlakına sahibiz-ben 5 diyordum ama 8 de iyidir. dünya kupasına tam katılacaktık bak sen uefanın düşündüğüne. çok üzülürüm çokkk!!)
          En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 20.06.2014, 20:46.

Yorum

• Bu Konuyu 117 Aktif Üye Görüntülüyor 117 (51 Üye ve 66 Misafir)

Tabi ki bu görüntüleyen sayısı buraya ait değil, umutları, sevinçleri, hayalleri ve hayatları çalınan insanlar yeniden bir heyecan bir sevinç peşine düşmüş ve belli ki ders almamış.
            geçmişinden ders almayan geleceğe nasıl güvenli bakar ki? barcelonayı getirsen Şampiyon olamayacağın, yapmayacakları bir lig için yukarıda ki sayı gerçekleri inkardan öte birşey değil.
            Not : yukarıdaki rakamlar 22:30 itibari ile Transfer dosyası konusuna aitti.
            burasını sormayın, bende yazmayacağım zaten.
            Not 2: hayat devam etmeli elbette, ama oradaki beyin fırtınası, oradaki umut, oradaki hayaller burada eylem olarak bile ortaya çıkmıyor ona üzülüyorum sadece, kaç kişi efkarlandı mesela ben çok efkarlandım, uefa'nın kulaığını çınlatıp geliyorum )
            En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 20.06.2014, 22:35.

Yorum

• alıntı

Celal Aras Basketbol Forumu
              ÜLKER gurubuna gonulden tesekkurler
              1 / 2
              [EmRaH] - 20.06.2014 18:13

Ilk gunden bugune dek verdikleri sonsuz destek ve her zaman arkamizda durduklari icin‚
              Verdikleri her turlu maddi ve manevi destek ile en zor gunlerimizde de ayakta kalabilmemizi sagladiklari icin‚
              hayal bile etmesi zor oyuncu ve teknik adamlar ile devasa bir salon yapimindaki emekleri icin‚
              kisaca kendilerine baska takim taraftarlarinca gelebilecek ve gelmekte olan herturlu elestiri‚ tepki‚ boykot gibi tehditlere ragmen buyuk FENERBAHCE markasi ile birlikte mucadele vererek isimlerini gonlumuze kazidiklari icin

basta Murat ÜLKER ve basketboldan sorumlu yoneticimiz Ahmet Özokur olmak uzere‚

bu birliktelikte emegi gecen herkese candan ve gonulden TESEKKUR EDIYORUM.
              samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• alıntı

[EmRaH] - 20.06.2014 22:00

icimizde bazi sebeplerle mesafeli olan renkdaslarimiz da olmus olabilir‚ onlari da anlayisla karsilamak gerekiyor‚ ancak suan icin soylenebilecek bir baska sey‚ ozellikle 3 Temmuz sonrasinda olusan buhranda bizi‚ onca yipratma haberlere ragmen yalniz birakmamis‚ hergecen gun maddi ve manevi destegini surdurmeye devam etmis‚ ve bugunlerde ozellikle basketbol subemizin ayakta kalmasina‚ yine futbol‚ futbol A2 ve altyapi takimlarimiza olmus oldugu sponsorluk destegi ile de bir nebze nefes almamizi saglamis bu guruba ve bu birlikteligi saglayan ve devam ettiren sayin baskanimiza ve diger yonetim kurulu uyelerimize de ayrica tesekkur etmek gerekiyor..

e z i k camianin‚ urunlerini boykot ediyoruz gibi saftirik aciklamalarina karsi olarak (forma reklamlarinda ULKER yaziyor halen!) bizim de elimizden geldigince ULKER urunlerini alarak kendimizce bir destek olmamiz gerekiyor diye dusunuyorum
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• FenerLiMüco - 20.06.2014 21:02

Teşekkürler ÜLKER .Bende kesinlikle alışveriş yaparken ÜLKER olmasına özen gösteririm

bizde başka birşeye özen göstersek angut forumdan bunlar

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu Konuyu 117 Aktif Üye Görüntülüyor 117 (51 Üye ve 66 Misafir)

Tabi ki bu görüntüleyen sayısı buraya ait değil, umutları, sevinçleri, hayalleri ve hayatları çalınan insanlar yeniden bir heyecan bir sevinç peşine düşmüş ve belli ki ders almamış.
                    geçmişinden ders almayan geleceğe nasıl güvenli bakar ki? barcelonayı getirsen Şampiyon olamayacağın, yapmayacakları bir lig için yukarıda ki sayı gerçekleri inkardan öte birşey değil.
                    Not 2: hayat devam etmeli elbette, ama oradaki beyin fırtınası, oradaki umut, oradaki hayaller burada eylem olarak bile ortaya çıkmıyor ona üzülüyorum sadece, kaç kişi efkarlandı mesela ben çok efkarlandım, uefa'nın kulaığını çınlatıp geliyorum )
                    Arasıra girip kıyamet kopsa haberiniz yok diyorum ordaki ahaliye.

Hatta transfer hayallerini yıktığım da oluyor

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu Konuyu 117 Aktif Üye Görüntülüyor 117 (51 Üye ve 66 Misafir)

Hassasiyetini anlıyorum ama sana katılmıyorum.

Şöyle bir algı oluştu forumda uzun zamandır:Şike süreci henüz sonlanmamışken,insanların transfer başlığında ne işi var?Neden sürekli Şike Davası başlığında değiller?

E peki ben de şunu sorayım o zaman?Sürekli bu başlıkta kalıp ne yapacak insanlar,ne yazacak?

Ha,bunu da transfer başlığında vakit geçirmeyen biri olarak yazıyorum ayrıca.

Sonuçta şike davasıyla,süreciyle alakalı bir gelişme olunca başlık yeteri kadar yoğun oluyor zaten.E onun dışında sürekli burada geyik muhabbeti yapmanın alemi ne?

Konunun unutulmasından endişe ediliyor,niye unutulsun canım,öyle şey olur mu?

Katılmıyorum....
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İnadına61 abiyi (isminizi bilmiyorum kusura bakmayın) anlıyorum ben.
                        Herkes burda olsundan ziyade, bu düzende kurulacak bir kadro ne işimize yarar düşüncesi üzüyor insanı. İstiyoruz ki temiz bir ligde hayaller kuralım.
                        Ama futbol seven insanlarız.
                        Canımız çıksa sportif başarı yine de mutlu ediyor bizi. Çok uç bir örnek verirsek, cenazede maç soran bir taraftar gurubuyuz.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnadına61 abiyi (isminizi bilmiyorum kusura bakmayın) anlıyorum ben.
                          Herkes burda olsundan ziyade, bu düzende kurulacak bir kadro ne işimize yarar düşüncesi üzüyor insanı. İstiyoruz ki temiz bir ligde hayaller kuralım.
                          Ama futbol seven insanlarız.
                          Canımız çıksa sportif başarı yine de mutlu ediyor bizi. Çok uç bir örnek verirsek, cenazede maç soran bir taraftar gurubuyuz.
                          Sibel buna aynen katılıyorum.3 Temmuz'dan beri öyle eski futbol havamda değilim.Orası kesin.Kadron süper olsa ne olur?Çok doğru....

Lanet olsun bizi soğutanlara.....
                          En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 20.06.2014, 23:35.
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• bi davada yargıtay son nokta değilmi, daha hala nasıl yeniden yargılanma ihtimali olabiliyor bunu anlayamıyorum ben
                            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Kesin şikecilere yeniden yargılama kararı çıkacak. Ortalığı bayram yerine çevirecekler..sonra 17 temmuzda bir tokat daha gelecek avruapadan
                              anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sibel buna aynen katılıyorum.3 Temmuz'dan beri öyle eski futbol havamda değilim.Orası kesin.Kadron süper olsa ne olur?Çok doğru....

Lanet olsun bizi soğutanlara.....
                                Devran dönecek diye beklemekten başka çaremiz yok.
                                Bu ülkede hiçbir çaremiz yok.

İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bi davada yargıtay son nokta değilmi, daha hala nasıl yeniden yargılanma ihtimali olabiliyor bunu anlayamıyorum ben
                                Cevabı çok kolay, burası Türkiye...

Hepimizin canı yansa da, bu böyle.
                                En son Sibel tarafından düzenlendi; 20.06.2014, 23:38.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X