Şikecilerin ihtiyar köpeği Atilla Gökçe kendini tutamamış yine havlamış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Kimse sana özgürlüğünü vermez. Kimse sana eşitliği, adaleti ve başka hiçbir şeyi vermez. Eğer gerçekten adamsan, bunları kendin alırsın!" (Malcom X)
Bir yıl kadar önce yazmıştım bunu, hala aynı görüşteyim ama ne yazık ki Trabzon halkının %60'ı adamlığı değil kuklalığı seçti.Geri kalan %40'ın büyük bölümü de o kuklacıyla masaya oturanlara destek verdi yani hem iktidara hemde Trabzonspora muhalif kadronun kuklası oldular.
3 tip kukla ve 3 tane büyük kuklacı var bu ülkede birisi Dini kullanıyor diğeri Milliyetçiliği ötekisi de Atatürkçülüğü,bütün hezeyanlarını ve adaletsizliklerini bu 3 yapının arkasına sığınarak bertaraf ediyorlar.
Trabzonspor bu 3 kuklacı tarafından adaletsizliğe mahkum edilmiş,yarınları ve sevinçleri çalınmış kimin umurum da ? Birisi bu adamlar Atatürkçü yemişim Trabzonu ben oyumu onlara veririm diyor.Ötekisi Türkçülük,milliyetçilik benim için her şeyin önünde diyerek görmezden geliyor diğerlerini söylemeye gerek yok zaten birilerinin kılı olacak kadar itaatkarlar.
İdeolojiler ile Trabzonspor sevdası her çakışma da mağlup oluyor bu zihniyetle de olmaya devam eder ya adaleti kendi elinizle alırsınız, yahut ezilmeye,yok olmaya mahkum edilirsiniz bunun başka bir örneği tarih sahnesin de yoktur..
Dünya da ki tüm evrensel hukuk normları Anarşi ve isyan sayesin de ortaya çıkmıştır bir başka deyişle günümüz de insan haklarını koruyucu,adalet sağlayıcı her yasa bir dönemler ezilen,katledilen,hakları hiçe sayılan insan toplulukların'ın devlete,krala,imparatora vs isyan edip anarşiyi başlatarak onları devirmesi yahut bezdirmesi sayesin de çıkmıştır..
Buna doğal hukuk denir. Anayasa'nın da üstünde olan tek hukuk normu doğal hukuktur bir başka deyişle Anarşi ve İsyan hukuğudur.Hakları çalınan insanlar her zaman devlete başkaldırma hakkına sahiptir.
Şike sürecin de sona yaklaşıyoruz önümüzde Temyiz,Cas ardından da FIFA'ya başvuru olacak eğer istediğimiz adalet sağlanmazsa ne yapılması planlanıyor ? Büyük İstanbul yürüyüşüyle gövde gösterisi mi yapılacak ? Kusura bakılmasın ama bu hiç bir işe yaramaz eğer adalet isteniyorsa isyan şart yoksa avucumuzu yalarız.
Ama ben olacakları söyleyeyim eğer istenilen kararlar çıkmazsa kuru,kuruya bir protesto yürüyüşü yapılır arkasın dan bir kaç kınama açıklaması yayınlanır sonra bütün herşeyi hazmedip hiç yaşanmamış gibi hayata devam edilir siyasetçiler yine kefenlerle karşılanır..
Bizlere müstehak aslında ülkenin eğitim ve kültür seviyesi bunu hakediyor.keyif adamı ..
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNapalım arkadaşım dağa mı çıkalım ? Elin gavuru verdi o kadar cezayı.. İlk başta da dediğim gibi ha fenerlisin ha bu iş bitti diye ahkam kesersin.. Fifa başvurmamızı beklemeden yaparmış, sen davayı açma ama bu karıyı boşa bana de..
Şu başlığa girmeyin Allah aşkına..
Bana fenerli diyene kadar bu dava için bir fenerlinin yaptığını yapabildin mi ona bak
İstediğim başlığada girerim yasaksa raporla ceza versinler.
Yorum
-
Biz bu ülkede tabiri caizse Fransız'ız. Biz itin, köpeğin, hırsızın, yolsuzun ekmeğine taş koyduk. Biz Anadolu'da ihtilal yaparak çarkın akışını terse çevirdik. 1996 yılına bir kez daha ihtilale kalkıştık engellediler, 2004 ve 2005 yılında engellediler 2011 yılında resmen şike yaparak şampiyonluğumuzu çaldılar. Biz ne yaptık. Koocaman bir hiç. Oturduk bol bol yazdık. Bizi kandıranlara inanıp onların bir gün bizleri yollara düşürmesini bekledik. Trabzonspor sayesinde şan-şöhret-para-makam-koltuk kazanan, sözde Trabzonlu ve Trabzonsporlu içimizdeki İrlandalılar ise sus-pus olup olanları sadece seyrettiler. Yazıklar olsun, sadece trübündeki cefakar taraftar hariç bu camia içine girmiş her şahısa yazıklar olsun...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
bir şehir ne kadar erdemli insanlardan oluşursa yönetimde yer bulması yönetime katkısı adalet ölçüsü olur
şuan şehrin son dönemlerde yetiştirdiği insanlar biat eden el etek öpen insanlar
layık bu, bir bakan bile yok mecliste
son yüz yılın en zayıf bürokratik dönemi trabzon şehri olarak
erzurum, rize , kayseri, malatya, adıyaman trabzon'dan çok çok önde@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bu ülkede tabiri caizse Fransız'ız. Biz itin, köpeğin, hırsızın, yolsuzun ekmeğine taş koyduk. Biz Anadolu'da ihtilal yaparak çarkın akışını terse çevirdik. 1996 yılına bir kez daha ihtilale kalkıştık engellediler, 2004 ve 2005 yılında engellediler 2011 yılında resmen şike yaparak şampiyonluğumuzu çaldılar. Biz ne yaptık. Koocaman bir hiç. Oturduk bol bol yazdık. Bizi kandıranlara inanıp onların bir gün bizleri yollara düşürmesini bekledik. Trabzonspor sayesinde şan-şöhret-para-makam-koltuk kazanan, sözde Trabzonlu ve Trabzonsporlu içimizdeki İrlandalılar ise sus-pus olup olanları sadece seyrettiler. Yazıklar olsun, sadece trübündeki cefakar taraftar hariç bu camia içine girmiş her şahısa yazıklar olsun...
Yorum
-
İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleduygun yalanlanmış
GS başkanı
Kamuoyunun bilmesi gereken husus, haberde yer aldığı üzere 50 Milyon Dolar ile ilgili, Aziz Yıldırım olarak benim hiç kimse ve hiçbir grupla herhangi bir diyaloğum olmamıştır.
FB başkanı
GS başkanı ... oldu@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Sanayisi olmayan, göç veren, üniversitesi bile öğrencilerden aldıkları gereksiz ücretler ile ün yapmış bir şehir var önümüzde. 21. Yüzyıl dünyasında hala ataerkil düzenin hüküm sürdüğü Trabzonda kültür değişimi olmadığı sürece ne spor ilerler ne sanat. Milliyetçiliği parti standlarına saldırmak olarak algılanıyor bu şehirde. Trabzonun sorunu yöneticiler değil halktır. Trabzonun tarihine, geçmiş medeniyetine yakışmayan halk nasıl oluştu? Neden insanların yüzde doksanı Trabzonluları itici görüyor? Önümüzde birçok sorun var şehir olarak, sorun tamamen biziz. Ne iktidar ne muhalefet ne baştaki ikiyüzlü adamlar. Sorun tamamen onları yetiştiren Trabzon da.
Şike süreci başladı herşey lehimize ilerlerken ve platini 'en ufak bir şüphe görürsek bile düşecek' olarak bahsettiği fenerbahçe ne olduda birden haklı konuma geldi? Platini turkiyeye geldiğinde Tayyip ile buluşması tesadüf mü? Değil tabiki. Para tatlıdır ve fifa zaten futbol piyasasındaki paranın kontrolü ve aktarılacağı yerleri belirlemek için kuruldu. Böyle bir durumda Trabzonsporun çok iyi organize olup olayı kontrolü altına alması gerekiyordu. Kişiler ve kurumlar ayrılmalı dendiğinde yönetimden ne tarz tepkiler geldi? Ben birşey hatırlamıyorum. Ondan sonra 3.sınıf mafya bozması liseli kurtlar vadisi hayranı ergenler triplerinde Hacıosmanoğlu geldi. Trabzon insanı yeterli birikim ve kültür duzeyinde olsa bu adam Trabzonspor a taraftar bile olamazdı. Sorun yine biziz. Ne yaptı hacıosmanoğlu? Bizim insanımızın sevdiği tarzda o kupayı alacağız sokağa bilmem kaç bin kişi çıkarırız geyikleriyle herşeyi eline yüzüne bulaştırdı. Sonuç şuan bu.
Tek çıkar yolu gorduğum şey tayyip erdoğan. Şu zamanlarda oldukça dengesiz ve ne yapacağı belli olmuyor. Elinde fernerbahçeyi duşurebilecek kozlar mevcut. Olmasa bile istedimi duşurur o ayrı ancak. Neyse sonuç olarak Fenerbahçe yönetimi ve tayyip arasında çıkabilecek her gerginlik bizim işimize gelir. Bu fifanın işi değil olay tamamen siyasi boyutlara gelmiş durumda. Gs başkanı çıkıyor cemaat vs açıklamalar yapıyor. Bu iddia kabul edilirse olacak olan şu, fenerbahçe tamamen suçsuz duruma düşecek ve 20 milyon taraftarı olan takımın taraftarları tayyipin düşmanı olan cemaate düşman olacak. Çok yönlü düşünmek lazım. Bana kalırsa sokayım kupasına ligden çekilsek tek laf etmem ama kupa illa isteniyorsa tayyipe yalakalık yapmak çözüm değil. Çözüm ikili oynamak. Bu şekilde davranılırsa 2010-2011 kupasını alamayız ancak hediye olarak önümüzdeki sezon şampiyonluk alınabilir.
Kısaca akıllı bir başkanımız olduğunu düşünürsek onumuzde ayrım olacak, ya düzene göre gidip yukarıdan gelen talimatla şampiyon olacağız, yada kazım koyuncunun Trabzonspor u olacağız.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanayisi olmayan, göç veren, üniversitesi bile öğrencilerden aldıkları gereksiz ücretler ile ün yapmış bir şehir var önümüzde. 21. Yüzyıl dünyasında hala ataerkil düzenin hüküm sürdüğü Trabzonda kültür değişimi olmadığı sürece ne spor ilerler ne sanat. Milliyetçiliği parti standlarına saldırmak olarak algılanıyor bu şehirde. Trabzonun sorunu yöneticiler değil halktır. Trabzonun tarihine, geçmiş medeniyetine yakışmayan halk nasıl oluştu? Neden insanların yüzde doksanı Trabzonluları itici görüyor? Önümüzde birçok sorun var şehir olarak, sorun tamamen biziz. Ne iktidar ne muhalefet ne baştaki ikiyüzlü adamlar. Sorun tamamen onları yetiştiren Trabzon da.
Şike süreci başladı herşey lehimize ilerlerken ve platini 'en ufak bir şüphe görürsek bile düşecek' olarak bahsettiği fenerbahçe ne olduda birden haklı konuma geldi? Platini turkiyeye geldiğinde Tayyip ile buluşması tesadüf mü? Değil tabiki. Para tatlıdır ve fifa zaten futbol piyasasındaki paranın kontrolü ve aktarılacağı yerleri belirlemek için kuruldu. Böyle bir durumda Trabzonsporun çok iyi organize olup olayı kontrolü altına alması gerekiyordu. Kişiler ve kurumlar ayrılmalı dendiğinde yönetimden ne tarz tepkiler geldi? Ben birşey hatırlamıyorum. Ondan sonra 3.sınıf mafya bozması liseli kurtlar vadisi hayranı ergenler triplerinde Hacıosmanoğlu geldi. Trabzon insanı yeterli birikim ve kültür duzeyinde olsa bu adam Trabzonspor a taraftar bile olamazdı. Sorun yine biziz. Ne yaptı hacıosmanoğlu? Bizim insanımızın sevdiği tarzda o kupayı alacağız sokağa bilmem kaç bin kişi çıkarırız geyikleriyle herşeyi eline yüzüne bulaştırdı. Sonuç şuan bu.
Tek çıkar yolu gorduğum şey tayyip erdoğan. Şu zamanlarda oldukça dengesiz ve ne yapacağı belli olmuyor. Elinde fernerbahçeyi duşurebilecek kozlar mevcut. Olmasa bile istedimi duşurur o ayrı ancak. Neyse sonuç olarak Fenerbahçe yönetimi ve tayyip arasında çıkabilecek her gerginlik bizim işimize gelir. Bu fifanın işi değil olay tamamen siyasi boyutlara gelmiş durumda. Gs başkanı çıkıyor cemaat vs açıklamalar yapıyor. Bu iddia kabul edilirse olacak olan şu, fenerbahçe tamamen suçsuz duruma düşecek ve 20 milyon taraftarı olan takımın taraftarları tayyipin düşmanı olan cemaate düşman olacak. Çok yönlü düşünmek lazım. Bana kalırsa sokayım kupasına ligden çekilsek tek laf etmem ama kupa illa isteniyorsa tayyipe yalakalık yapmak çözüm değil. Çözüm ikili oynamak. Bu şekilde davranılırsa 2010-2011 kupasını alamayız ancak hediye olarak önümüzdeki sezon şampiyonluk alınabilir.
Kısaca akıllı bir başkanımız olduğunu düşünürsek onumuzde ayrım olacak, ya düzene göre gidip yukarıdan gelen talimatla şampiyon olacağız, yada kazım koyuncunun Trabzonspor u olacağız.
Avrupa ülkelerinin halklari kusursuz sayilmaz belki, ama tüm temel islevleri güvenceye alinmis, islerligi olan kurumlarin hizmet gördügü toplumlardir.
Sagligi koruma altindadir, üniversitesi bilgisini artirmasi icin nerdeyse makinelesmis bir ortam sunar, secim zamani gidip oyunu verdikten sonra
iradesinin carpitilacagindan kokmadan gerisin geri isinin basina döner.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülespor yargisi kararini verdi. sike sabittir. isterse yeniden yargilamada sucsuz bulunsunlar karari degistiremezler.
Yorum
-
İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülespor yargısından kastın uefa-cas mı?
bu ara daha önce hükümet sikebahceyi ele gecirmek istiyordu. bugün itibari ilr cemaat istiyor oldu.
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte bu saydıkların tam olarak pollyanna.
Yıllar olmuş kişilerle ilgili karar verilmeyeli. hala bir umut bekliyorsun. yetkim yok diyen uefa kişilere de ceza vermeye yetkim yok der olur biter.
Yıllar olmuş uefa fifa seni sallamayalı.
fifa bir şey yapma niyetinde olsa zaten senin başvurmanı beklemez.
Ama asıl pollyannalık camia olarak hiçbir şey yapmadan elin gavurundan medet umarak bu iş daha bitmedi demek.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum