Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TFF nin çaycısı > uefa genel sekreteri derken şaka yaptığımı düşünüp gülüyorlardı bu başlıkta ama ben gayet ciddiydim aslında. ve yine söylüyorum, UEFA küçük bir dernektir, TFF karşısında hiçbir yaptırım gücü O LA MAZ.

11 aralık ta yine uefa disiplin bilmem nesi toplanacak diyor avukatımız, TOP NE ZAMAN UEFA DAN ÇIKACAKTA BİZ FİFA YA CAS A GİDİP ''BÜYÜK OYNAYACAĞIZ'' BEN BU SORUNUN CEVABINI BEKLİYORUM AYLARDIR, YILLARDIR...
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uefa senin dediklerini nenem de diyor.
      Sizi Allah'a havale ediyorum.
      10.köyden de kovulduk!
      Ha gayret!
      Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik artik kara gorundu ..uefa sureci 11 aralikda tamamlaniyor top fifada bu is 2015de bitcek bu kesin ve lehimize bitcek heryonden gucluyuz umutsuzluga yer yok..2015de haklarimizi kanirta kanirta alcagiz yeterki fifaya resmi basvurumuzu yapalim biran once allah nasip ederse ben burda olcam ve bunlari hatirlatcam sana..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ey TS yönetimi!

Daha ne duruyorsunuz, gerekeni yapın, UEFA denen şaibeli kurumu FIFA ve/veya CAS'a dava edin.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Uefa nın ben ta 7 ceddini...
          Ulan takımların borçlarına bile karışıp avrupa dan koyuyorsun, şikeye gelince 3 maymunu oynuyor onun bunun çocukları
          Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
          -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Uefa nın ben ta 7 ceddini...
            Ulan takımların borçlarına bile karışıp avrupa dan koyuyorsun, şikeye gelince 3 maymunu oynuyor onun bunun çocukları
            Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
            -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tweitter dan açıklama yerine resmi siyteden konu ile ilgili daha detaylı bir açıklama yapsa hukuk kurulu nedir bu twitter dan çektiğimiz arkadaşya...
              Aynen . Şu Atilla Dilaver hakkında endişelerim var. Kendisini bir otorite gibi göstermeye çalışıyor.
              Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
              Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TFF nin çaycısı > uefa genel sekreteri derken şaka yaptığımı düşünüp gülüyorlardı bu başlıkta ama ben gayet ciddiydim aslında. ve yine söylüyorum, UEFA küçük bir dernektir, TFF karşısında hiçbir yaptırım gücü O LA MAZ.

11 aralık ta yine uefa disiplin bilmem nesi toplanacak diyor avukatımız, TOP NE ZAMAN UEFA DAN ÇIKACAKTA BİZ FİFA YA CAS A GİDİP ''BÜYÜK OYNAYACAĞIZ'' BEN BU SORUNUN CEVABINI BEKLİYORUM AYLARDIR, YILLARDIR...
                Oyuna gelmemesi lazim hukuk kurulunun dedigim gibi artik uefa olayini kapatip hay hay deyip topu fifaya atmak lazim..oyalanmaya gerek yok..

Yorum

• Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 1 dk.1 dakika önce
                  13- TRABZONSPOR'UN TEMİZ OLDUĞUNU TESPİTE YARDIMCI OLAN; HUKUK KURULUNDAKİ ARKADAŞLARIM VE İSVİÇRE'DEKİ AV. DOSTLARA ŞÜKRANLARIMLA.

Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 3 dk.3 dakika önce
                  12- TRABZONSPOR HEM ADLİ YARGIDA HEM DE DİSİPLİN YARGISINDAN, ALNININ AKIYLA ÇIKMIŞTIR.
                  Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                  Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynen . Şu Atilla Dilaver hakkında endişelerim var. Kendisini bir otorite gibi göstermeye çalışıyor.
                    Trabzonspor sevgisinden şüphem yok, çokta uğraşıyor bu işler için Allah razı olsun ama şu sosyal medya olayını fazla abarttı kulüp resmi sitesinden yapacağı açıklamaları twitter dan yapıyor...
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu karar ile UEFA yerel lige karışamam dedi
                      Yani ben söylerim TFF yaparsa yapar yapmazsa ben karışamam demiş oldu

Ayrıca yine UEFA ise Trabzonspor temizdir şike yapmamıştır
                      Bu da şikecilere kapak olsun demiştir .. Olayın kısa özü bu

Bundan sonra bizim bu lige müdahale açısından olayı baska bir kuruma taşımamız şart oldu .
                      Evet şikebahçenin bize attığı pislik de boş çıktı.

Biz zaten temizdik.

UEFA artık topu 11 Aralık'ta FIFA'ya atacak gibi. KOÇ grubu, YAPI KREDİ gibi kurumlardan rüşvet kokuları geliyor burnuma.

TS yönetimi ve hukukçuları son 1 ayı iyi takip etmeli, şb'ye ve şike yapan tüm kişilere göz açtırmamalı.

2015'de kupamızı alacağımızı umuyorum.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 1 dk.1 dakika önce
                        13- TRABZONSPOR'UN TEMİZ OLDUĞUNU TESPİTE YARDIMCI OLAN; HUKUK KURULUNDAKİ ARKADAŞLARIM VE İSVİÇRE'DEKİ AV. DOSTLARA ŞÜKRANLARIMLA.

Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 3 dk.3 dakika önce
                        12- TRABZONSPOR HEM ADLİ YARGIDA HEM DE DİSİPLİN YARGISINDAN, ALNININ AKIYLA ÇIKMIŞTIR.
                        Bundan sonra yapcaklarindan haber versinler ..fifaya basvuru nezaman..

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bundan sonra yapcaklarindan haber versinler ..fifaya basvuru nezaman..
                          sanırım 11 aralıktaki toplantıdan sonra netleşecek herşey...
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Anlaşılan konu ancak CAS önünde halledilebilir.

Fifa'nın Uefa'dan farklı davranacağını sanmıyorum.

Şunu unutmayalım,uefa ve ya fifa önündeki bir davada eğer devlet desteğiniz yoksa ancak bu kadar ilerleyebilirsiniz.

Uefa'yı geri adım attırabilecek tek şey CAS korkusudur.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sanırım 11 aralıktaki toplantıdan sonra netleşecek herşey...
                              Insallah bir an once basvuru yaparlarda 2015de bu is biter ..uyanik olmaliyiz uefaya karar yanlis falan dersek olayi uzatiriz bizmi kurtarcaz uefayi sallasinlar gitsin..fifaya basvuru yaptigimiz an bitmis demektir bu is ..horonu kuralim yakalim mermileri o an..

Yorum

• Uefa'nın bu karar bizim Fifa yolumuzu açtı oradan eğer olumsuz cevap gelirse Cas oradan da olumsuz cevap gelirse İFM yolu açılır.

Benim umutlarım tekrar yeşerdi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X