İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAS'a göre teşvik serbest herhalde...
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleee uzman sizsiniz o halde bi 20 kilo eski çay yolayında içek dedenizin nenenizin sevabınabu yaz köye gidersem inşallah bir kaç kilo güzel çay hediye paketi yaparım sana.
Yorum
-
Hukukcumuzun dik durusundan dolayi kendisini tebrik ediyorum gercekten delikanli adam. BMN ailesi olarak hukukcumuzla irtibata gecip bu aniti birlikte hayatta gecirsek ?
@AtillaDilaver
1-Trabzon'daki belediyeler bir türlü şike anıtını yapmadı,yapamadı.
Mayıs sonuna kadar bekleyelim.
Belediyeler yapmazsa biz yapacağız.
2- Mayıs ayı sonuna kadar Trabzon Merkez Belediyeleri somut bir adım atmazsa;-gerekirse- bütün masraflarını kendim karşılamak kaydıyla
3- şike anıtını yapacağız.
Bunun için Trabzon Havaalanı civarında yol üstünde ya da yoldan görülebilecek yerde 10 m2 arsaya ihtiyaç var.
4- Dediğim gibi hiç kimse bu projeye sahip çıkmasa bile bütün masraflarını(arsa bedeli de dahil) ben karşılayacağım.
Şike anıtı için verdiğim kararın TS Kulübü ya da başka kimseyle her hangi bir bağlantısı yoktur.
Kişiseldir ve herkese açıktır.
Yorum
-
CAS’ın Gerekçeli Kararı ile ilgili Kulübümüze CAS tarafından ulaşan resmi bir yazı bulunmamaktadır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
sikebahce bize ulasan bir sey yok diyor tahir kum haber yapiyor.cas gerekceli karari bir tek tahire gondermis anlasilan.bu iste bir is var
Yorum
-
İlk olarak fatih öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolsa tükan senin vallaha kolu komşuya dağıttık hediye niyetinebu yaz köye gidersem inşallah bir kaç kilo güzel çay hediye paketi yaparım sana.
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAS’ın Gerekçeli Kararı ile ilgili Kulübümüze CAS tarafından ulaşan resmi bir yazı bulunmamaktadır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
sikebahce bize ulasan bir sey yok diyor tahir kum haber yapiyor.cas gerekceli karari bir tek tahire gondermis anlasilan.bu iste bir is varMessi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleköye de gitmezsin gibi gözüküyor
Spor X editörü Tahir Kum sağlam bilgi edinmeden haber yapıp yaş tahtaya basmaz.
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİMAN EDENLER VE SALİH AMELLERDE BULUNANLAR -Kİ BİZ HİÇ KİMSEYE GÜÇ YETİREMEYECEĞİNDEN FAZLASINI YÜKLEMEYİZ- ONLAR DA CENNETİN HALKIDIRLAR. ONDA SONSUZ OLARAK KALACAKLARDIR.
(ARAF SURESİ, 42)
İMAN EDİP SALİH AMELLERDE BULUNANLAR; ONLARI, İÇİNDE EBEDİ KALICILAR OLARAK, ALTINDAN IRMAKLAR AKAN CENNETİN YÜKSEK KÖŞKLERİNE MUHAKKAK YERLEŞTİRECEĞİZ. (SALİH) AMELLERDE BULUNANLARIN ECRİ NE GÜZELDİR.
(ANKEBUT SURESİ, 58)
ki burdan da anlaşılacağı gibi sonsuzdur ahiret hayatı
Ebedî: Sonsuza kadar değil, sonsuzluk başlayana kadar, yâni yaratılmış bir mefhum olan "zaman" ortadan kaldırılana kadar.
Bildiğin gibi sonsuz olan sâdece Allah'tır. Bekâ sıfatı Allah'a âittir. Maalesef bâzı tefsirciler Adem'in cennetten kovulmasına yol açan sonsuzluk isteğini içlerinde taşımaya, sâdece Allah'a âit olan bekâ sıfatına ortak(!) olmaya çalışmaya - Kur'an'daki apaçık uyarıya rağmen - devâm ediyorlar.
İblis boş durmuyor, çalışıyor.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 30.04.2014, 15:46.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz, bu birrrr.
4 maç çok az olsa da her bir maç için bir alt lig düşmesi gerek bu İKİ.
bjk de şike yaptığına göre bir alt ligde onlara yapıştır ÜÇÇÇÇ.
Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandığı an sivasda alt lige düşecek o yüzden lig sonunda Avrupa kupalarına katılamayacakları şekilde bir puanla ligi bitirecekler bu DÖRT.
Sivas da kümeye düşecek BEŞ.
Uefa yine tarih verecek ALTI.
O tarih gelmeden TFf istifa edecek YEDİ.
Uefa karar veremediniz ülke olarak men ediyorum 3-4 takımı küfeye yolladım diyecek SEKİZ.
Büyük ihtimalle bu sene Avrupa kupalarında hiç bir takım olmayacak Dokuz.
Hayırlı evlat YD ve MAA tazminatlar yüzünden fakir kalacak ON.
Allahın izniyle beklentilerim aylardır böyle.
Yorum
-
İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAteş olmayan yerden duman çıkmaz, bu birrrr.
Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandığı an sivasda alt lige düşecek o yüzden lig sonunda Avrupa kupalarına katılamayacakları şekilde bir puanla ligi bitirecekler bu DÖRT.
Uefa karar veremediniz ülke olarak men ediyorum 3-4 takımı küfeye yolladım diyecek SEKİZ.
Allahın izniyle beklentilerim aylardır böyle.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAS'a göre teşvik serbest herhalde...Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak tekfurçayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleebedî: Sonsuza kadar değil, sonsuzluk başlayana kadar, yâni yaratılmış bir mefhum olan "zaman" ortadan kaldırılana kadar.
Bildiğin gibi sonsuz olan sâdece allah'tır. Bekâ sıfatı allah'a âittir. Maalesef bâzı tefsirciler adem'in cennetten kovulmasına yol açan sonsuzluk isteğini içlerinde taşımaya, sâdece allah'a âit olan bekâ sıfatına ortak(!) olmaya çalışmaya - kur'an'daki apaçık uyarıya rağmen - devâm ediyorlar.
Yorum
-
İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAteş olmayan yerden duman çıkmaz, bu birrrr.
Allahın izniyle beklentilerim aylardır böyle.
GS'yi geçebilsek bu sene ŞL'ne gideriz.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum