Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün akşam Tüpçü, Güntekin ve Rıdvan'ın yalakalık kokan sorularını yanıtladı. Dizi izlediğimden bir bölümüne bakabildim.

Tüpçünün şu sözleri manidardı:

Biz kalıcı değiliz. Türk futbolunu ileriye götürmek için uğraşıyoruz.

SONUÇ:

Evet. Şike ve teşvik yapanları, sahaya yansımamıştır masalıyla kurtararak Türk futbolunu ve futbola olan heves ve heyecanı geriye götürdünüz diyorum ben de.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Vicdanın seni rahat uyutmasın tüpçü.

TS taraftarlarının ahı yakanı bırakmasın.
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Yasalar, mahkeme, haklılık bunların hiçbir önemi yok. Çünkü bunların hepsinin üstünde güçler var ve onlar açıkça kupamızı vermeyeceklerini söylüyorlar.

Trabzonspor un yapabileceği tek şey ligden çekilmek.
        Bu onurlu davranışı gösteremiyorsa, taraftarının yapabileceği tek şey maçlara gitmeyip Trabzonspor olayına adalet yerini bulana kadar ara vermek, böylece Trabzonspor u yönetenleri ligden çekilmeye veya kupayı almaya mecbur bırakmak. Kupa adalet yok ise Trabzonspor da yok !

Başka hiçbir şey bize hakkımızı verdirtemez şu ortamda.
        İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yasalar, mahkeme, haklılık bunların hiçbir önemi yok. Çünkü bunların hepsinin üstünde güçler var ve onlar açıkça kupamızı vermeyeceklerini söylüyorlar.

Bu onurlu davranışı gösteremiyorsa, taraftarının yapabileceği tek şey maçlara gitmeyip Trabzonspor olayına adalet yerini bulana kadar ara vermek, böylece Trabzonspor u yönetenleri ligden çekilmeye veya kupayı almaya mecbur bırakmak. Kupa adalet yok ise Trabzonspor da yok !

tüm hukuk yolları tükenir ve hakkımız alamazsak dediğine sonuna kadar katılıyorum abi, fakat bu dediklerini yapmak için şu an erken olduğunu düşünüyorum.
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yasalar, mahkeme, haklılık bunların hiçbir önemi yok. Çünkü bunların hepsinin üstünde güçler var ve onlar açıkça kupamızı vermeyeceklerini söylüyorlar.

TEMYİZ, FIFA ve CAS'tan da sonuç çıkmazsa bu ligden çekilelim.

Bu iğrenç tiyatroyu daha fazla izleyip acı çekmeye, kahrolmaya, ömrü tüketmeye gerek yok.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Vay hayvan!

Galatasaray maçında 9 gol yiyen FBM Makine Balçova Yşaam Spor kalecisi Engin Kaya, attığı tweet yüzünden Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

İşte TFF'nin sitesinde yer alan açıklama;

"Hukuk Müşavirliği'nin 18.12.2014 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

1-FBM MAKİNA BALÇOVA YAŞAM SPOR Kulübü futbolcusu ENGİN KAYA'nın, "enginkaya1" isimli Twitter hesabında yer alan "Satılık köpek Trabzon satılık ihoo!! Şampiyon Fenerbahçe diye bağırın ulen!!" şeklindeki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 41. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

.....

Kaynak : http://spor.haberturk.com/futbol/hab...ya-sevk-edildi
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• bu yavşağa haddini bildirmeliyiz!

Zürriyet denilen ahlaksız ordusu ise haberi bakın nasıl vermiş (bize küfür edildiğini perdeleyerek) ;

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ikinci maçında, Spor Toto 3. Lig temsilcisi FBM Makina Balçova Yaşamspor, konuk ettiği Galatasaray'a 9-1 mağlup olmuştu. Maçtan...
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "Kimse sana özgürlüğünü vermez. Kimse sana eşitliği, adaleti ve başka hiçbir şeyi vermez. Eğer gerçekten adamsan, bunları kendin alırsın!" (Malcom X)

Bir yıl kadar önce yazmıştım bunu, hala aynı görüşteyim ama ne yazık ki Trabzon halkının %60'ı adamlığı değil kuklalığı seçti.Geri kalan %40'ın büyük bölümü de o kuklacıyla masaya oturanlara destek verdi yani hem iktidara hemde Trabzonspora muhalif kadronun kuklası oldular.

3 tip kukla ve 3 tane büyük kuklacı var bu ülkede birisi Dini kullanıyor diğeri Milliyetçiliği ötekisi de Atatürkçülüğü,bütün hezeyanlarını ve adaletsizliklerini bu 3 yapının arkasına sığınarak bertaraf ediyorlar.

Trabzonspor bu 3 kuklacı tarafından adaletsizliğe mahkum edilmiş,yarınları ve sevinçleri çalınmış kimin umurum da ? Birisi bu adamlar Atatürkçü yemişim Trabzonu ben oyumu onlara veririm diyor.Ötekisi Türkçülük,milliyetçilik benim için her şeyin önünde diyerek görmezden geliyor diğerlerini söylemeye gerek yok zaten birilerinin kılı olacak kadar itaatkarlar.

İdeolojiler ile Trabzonspor sevdası her çakışma da mağlup oluyor bu zihniyetle de olmaya devam eder ya adaleti kendi elinizle alırsınız, yahut ezilmeye,yok olmaya mahkum edilirsiniz bunun başka bir örneği tarih sahnesin de yoktur..

Dünya da ki tüm evrensel hukuk normları Anarşi ve isyan sayesin de ortaya çıkmıştır bir başka deyişle günümüz de insan haklarını koruyucu,adalet sağlayıcı her yasa bir dönemler ezilen,katledilen,hakları hiçe sayılan insan toplulukların'ın devlete,krala,imparatora vs isyan edip anarşiyi başlatarak onları devirmesi yahut bezdirmesi sayesin de çıkmıştır..

Buna doğal hukuk denir. Anayasa'nın da üstünde olan tek hukuk normu doğal hukuktur bir başka deyişle Anarşi ve İsyan hukuğudur.Hakları çalınan insanlar her zaman devlete başkaldırma hakkına sahiptir.

Şike sürecin de sona yaklaşıyoruz önümüzde Temyiz,Cas ardından da FIFA'ya başvuru olacak eğer istediğimiz adalet sağlanmazsa ne yapılması planlanıyor ? Büyük İstanbul yürüyüşüyle gövde gösterisi mi yapılacak ? Kusura bakılmasın ama bu hiç bir işe yaramaz eğer adalet isteniyorsa isyan şart yoksa avucumuzu yalarız.

Ama ben olacakları söyleyeyim eğer istenilen kararlar çıkmazsa kuru,kuruya bir protesto yürüyüşü yapılır arkasın dan bir kaç kınama açıklaması yayınlanır sonra bütün herşeyi hazmedip hiç yaşanmamış gibi hayata devam edilir siyasetçiler yine kefenlerle karşılanır..

Bizlere müstehak aslında ülkenin eğitim ve kültür seviyesi bunu hakediyor.

Yorum

• Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla bordo-mavili kulübün eski başkanı Sadri Şener'e çok sert sözler sarf etti.

Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarında "Benden önceki başkan aylardan beri konuşuyor, ona cevap vermem lazım. Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanı hangi yüzle konuşuyor, ona iki soru soracağım onların cevabını versin. 6222 nolu yasayı başka takımlar itiraz etmesine rağmen, ilk imzalayan başkan bizim başkandır. Şike konusunda bana şu ifadeyi kullandı: "Ben bunları imzalıyorum ama yakınlarım zor durumda kalırlar". Şike müracaatları için gerekenleri imzalamayan başkan, Trabzonspor'un haklı olduğu bir davada neden ve kimden korkar? "İlk günden şike davası ile ilgili avukatlara talimat verdim. Babam mezardan kalksa ben bu işin peşini bırakmam. Bu işin ucu nereye gidiyorsa, kimse bu yoldan bizi çeviremez. Ne müracaat yapılması gerekiyorsa yapılsın dedim. Benden önceki başkanın, Bursaspor'un şampiyon olduğu ve Kadıköy'de Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalınan maçın ardından Trabzonspor kalecisi ve kaptanı Onur'u azarlamasının sebebi neydi bunu açıklasın? O açıklamazsa, ben açıklayacağım." dedi.
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Kokuşmuşluk dağları aşmış bizim kulüpte.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• 1 ayda kupayı getireceğim diyen İHO,

1. günde padişahın yanında boy gösterdi.

Adam senin şampiyonluk kupanı verdirmiyor, senin onun yanında ne işin var?

İHO da bizi aldattı.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Bu ülkede artık futbol izlemekten de, futbol konuşmaktan da nefret ettim.

YAZIKLAR OLSUN BU OLAYIN MİMARLARINA.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İho varken kupanın sapını bile alamayız arkadaşlar.

Yorum

• İHO defolup gitmeli....Böyle kepazelik olmaz arkadaş....Şikecilerin bize yalancı şahitlerle atamadığı suçları, biraz daha koltukta oturabilmek için bir tarafından uyduruyor...

Suç sende seni hala o koltukta oturtan bizlerde.......
                              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

RTE'ye şirin gözükmek için davayı umursamadığını düşünüyorum.

Zaten "büyük fenerbahçe taraftarı" ile sorunu yok, Mecnun'a kefil, "The World Leader"in sağ kolu olmaya çalışıyor fakat maşası olduğunun farkında değil.

Eh hal böyleyken bizim de 7. kupadan bahsetmemizin bir anlamı yok, fakat Şenol hoca'nın da dediği gibi tarih bunları yazar ve bize verecekleri o kupa bizi şampiyon etmeyecek biz zaten 2010-2011 Şampiyonuyuz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X