Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yahu inanmayin böyle balon haberlere.

sikebahce seneye avrupada oynayabilir diyenlere soruyorum:

-Sikebahce cezasini tamamladi deniyor. sike yapmadiysa neyin cezasini tamamladi ?
    -peki sike yapmayan kulübe hangi sebepten ceza verdiler?
    -sike yapmanin cezasi nedir?

bunlarin cevabini verin?
    İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hirsizlar seneye avrupada oyniyacak diye seviniyorlar ya ulan serefsizler avrupaya neden gitemediniz kacseneden beri onuda yazsanisa
    bende cevap versinler diye bekliyorum

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      UEFA şike sürecinde üzerine düşeni yaptı bence (kişilere ceza vermemesi dışında)

Yani UEFA disiplin komitesi şikebahçeye 1+2 yıl men verdi.

CAS da bunu onadı. Daha ne yapsınlar.

Bizim iç işlerimize karışmazlar.

Üzerine düşeni yapmayan M. Ali AYDINLAR ve tüpçüdür.

Yani şikebahçeyi düşürmeyerek bugünlere kadar olayı getiren vicdansızlardır kendileri.
      Peki önümüzdeki sezon fb Avrupa kupalarına kabul edilirse UEFA'ya benim şike yapmadığımı tescil ettiniz çünkü şike suçunun cezası küme düşürmedir, ben ülkemde bu cezayı almadığım halde beni Avrupa'ya kabul ettin, bana 3 yıl haksız yere ceza verdin deyip dava açarsa UEFA nasıl kendisini savunacak, UEFA nın vermiş olduğu ceza tartışmalı hale gelmez mi.

Yorum

• Uefa nın süreci geciktirdigene kesinlikle inanıyorum. Biz sürecin hızlandtırılması adına gereken girişimleri yapmalıyız.
        Bir Trabzonspor sevdalısı olarak bu sürecin bittiği safsatalarına asla inanmam. er ya da gec biz hedefimize ulaşacağız.
        En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 07.03.2015, 23:19.

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence klüp bu işin peşine kesinlikle düşmeli.

Eğer

-"Şike yaptım ama cezasını çektim."

gibi bir ifadeyi imzaladıysa, bu bizim için çok iyi haber.

Yok

-"Son 5 yıldır şike yapmadım."

dediyse, yalan beyandan gene ceza yemesi lâzım. Bu sefer de UEFA çatırdar.

.
          Hocam ben de sizin gibi düşünüyorum. Bence buradan bile UEFA sıkıştırılabilir. Süreç hızlandırılabilir.....

Yorum

• ALINTIDIR

hukuk fakültesi 2. sınıfta öğretilen bir konuyla gireyim: usül kanunundaki değişiklik yargılamanın yenilenmesi için bir sebep midir? elbette hayır.

böyle bir uygulama olsa 10 sene önce restoranda sigara içtiği tespit edilenler ceza alırdı mesela.

şike yok ama 6222 nolu sporda şiddet kanunu değiştirilsin.

şike yok ama bir kereliğine küme düşme kaldırılsın.

şike yok ama 58. madde değiştirilsin.

şike yok ama kişilerle kurumlar ayrılsın.

şike yok ama tff etik kurulu kararı değiştirilsin.

şike yok ama inşaat işçileri dixon, kahe, ömer aysan'a laf edilsin. tarlalar sürülsün. ekinler başak salsın.

kulüp sitesinden yapılan açıklamaya, tribünde edilen küfürlere haftalarca ceza veren sistem yöneticilerinin sözkonusu şike olunca örtbas için yarıştığı bir dava.

çapraz sorgulama öncesi mahkemede tansiyonu fırlayan, şekeri azan aziz yıldırım'ın sağlığı da gayet yerinde olmalı. (bkz: ali ismail korkmaz fenerbahçe yıkılmaz) dimi? ali ismail yoğun bakımda yatarken aziz yıldırım ferit şahenk'le barbekü partisi yapıyordu. yıkılmaz son kale fenerbahçe...

edit: ben bu ülkenin nasıl bir bok çukuru olduğunu şike davasında suçluların daha az ceza alması için üç partinin birden nasıl bir araya geldiğinde anladım. suyun rengi üzerine haftalarca kavga edecekler şike için zırh olduğunda ben ve benim gibiler bir don kişot bile olamadığımızdan habersizdik ama haklısınız, eksilemeye devam edin okumuş cahiller.
            ölümüne trabzon !

Yorum

• Size gelecekten bir cümle söyleyim.

Atilla Dilaver ; Haklı mücadelemizde kupayı bize vermediler , Kupa cumhurbaşkanında!.

Mücadelenin haklı olduğu doğrudur kupanın Cbaşkanında olduğuda doğrudur fakat bu atilla dilaver bana hiç samimi gelmiyor. Beceremeyip suçu başkalarına atacak gibi bir his var içimde.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hocam ben de sizin gibi düşünüyorum. Bence buradan bile UEFA sıkıştırılabilir. Süreç hızlandırılabilir.....

Ah bu işi bizim istediğimiz kadar klüp de istese...

.
                -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                -"Burada klima yok mu?"
                -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ALINTIDIR

hukuk fakültesi 2. sınıfta öğretilen bir konuyla gireyim: usül kanunundaki değişiklik yargılamanın yenilenmesi için bir sebep midir? elbette hayır.

böyle bir uygulama olsa 10 sene önce restoranda sigara içtiği tespit edilenler ceza alırdı mesela.

şike yok ama 6222 nolu sporda şiddet kanunu değiştirilsin.

şike yok ama bir kereliğine küme düşme kaldırılsın.

şike yok ama 58. madde değiştirilsin.

şike yok ama kişilerle kurumlar ayrılsın.

şike yok ama tff etik kurulu kararı değiştirilsin.

şike yok ama inşaat işçileri dixon, kahe, ömer aysan'a laf edilsin. tarlalar sürülsün. ekinler başak salsın.

kulüp sitesinden yapılan açıklamaya, tribünde edilen küfürlere haftalarca ceza veren sistem yöneticilerinin sözkonusu şike olunca örtbas için yarıştığı bir dava.

çapraz sorgulama öncesi mahkemede tansiyonu fırlayan, şekeri azan aziz yıldırım'ın sağlığı da gayet yerinde olmalı. (bkz: ali ismail korkmaz fenerbahçe yıkılmaz) dimi? ali ismail yoğun bakımda yatarken aziz yıldırım ferit şahenk'le barbekü partisi yapıyordu. yıkılmaz son kale fenerbahçe...

edit: ben bu ülkenin nasıl bir bok çukuru olduğunu şike davasında suçluların daha az ceza alması için üç partinin birden nasıl bir araya geldiğinde anladım. suyun rengi üzerine haftalarca kavga edecekler şike için zırh olduğunda ben ve benim gibiler bir don kişot bile olamadığımızdan habersizdik ama haklısınız, eksilemeye devam edin okumuş cahiller.
                  Şu yukarıdaki analizler bile nasıl bir kumpas kurulduğunun isbatıdır.

.
                  -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                  -"Burada klima yok mu?"
                  -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• UEFA kendisi çok dürsütmüş gibi

Dürüstlük komitesi varmış

Satılmış UEFA
                    Sen de bu işin içindesin

Dün akşam maratonda Sansal da UEFA'nın bu haberini, ağzı kulaklarında verdi
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yahu inanmayin böyle balon haberlere.

sikebahce seneye avrupada oynayabilir diyenlere soruyorum:

-Sikebahce cezasini tamamladi deniyor. sike yapmadiysa neyin cezasini tamamladi ?
                      -peki sike yapmayan kulübe hangi sebepten ceza verdiler?
                      -sike yapmanin cezasi nedir?

bunlarin cevabini verin?
                      yok mu cevap verecek

Yorum

• UEFA kendisi çok dürüstmüş gibi

Satılmış UEFA
                        Sen de bu işin içindesin

82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• 2010-2011 sezonunun 2.yarısından beri

önce futboldan
                          sonra hayattan soğudum.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            UEFA kendisi çok dürüstmüş gibi

Satılmış UEFA
                            Sen de bu işin içindesin

uefa haber vermedi, adam kendi fikrini söyledi. hic bir resmiyeti yok.

dedigim gibi yuksrdaki sorularima sansal bile cevap veremez

Yorum

• Şike dosyası artık tamamen kapandı siyasi irade Federasyonla el ele vererek UEFA'ya karşı ama öyle ama böyle bu dosyayı sümen altı ettirdiler ve Türkiye içindede yeniden yargılama kapsamında şike suçlulularının daha fazla ceza almasını önleyecek kararlar aldıracaklar.

Artık Trabzonspor'un geriye değil ileriye dönük olarak birşeyler yapması gerekiyor 2010-11'e saplanarak geleceğe yönelik hiçbir proje ortaya koyamayassanız malesef 2011 sezonundan itibaren içeride dışarıda biri Türkiye kupası finali olmak üzere 4 yıl boyunca Fenerbahçe'yi yenemezsiniz.

Şahsım adına konuşacak olursam bu dava için en başlarda çok umutluydum bundan 6-7 ay öncesine kadar şike davası için gecemi gündüzüme katarak çalışmalar yapardım fakat siyasi ortamın değişmesiyle birlikte malum dansözlüğün ana mekanı olan T.B.M.M.'ninde yoğun gayretleri ve Trabzonspor'un içeride dışarıda sahip olduğu dinamikleri oluşturan nüfuzlu insanlarında gerek para gerek siyasi istikbal gerekse hatır için susmaları bu davayı bugünlere getirmiştir. Artık Trabzonspor camiası şike davasına takılıp kalmamalı bu şeref yoksunluğu ilgili zevatların ülkenin en başındaki insandan sıradan bir asker kaçağı olan spor yöneticisine kadar hepsinin üzerinde kalacak alınlarında ve camialarında kara bir leke olarak yer edinecektir.

Bunun ilk adımını şu anki yönetimden kurtularak atmamız gerektiğini düşünüyorum umarım Mayıs ayında kongre olur ve yeni bir jenerasyon yeni bir sayfa açılır.
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yani şikeyi unutalım, sistemlerine entegre olalım, geleceğe bakalım diyorsun. Kulübün hukuk kurulu o iş o kadar kolay değil daha bu iş bitmedi diyecek BMN'nin yöneticisi bu iş bitti diyecek. Güzel Müthiş Harika
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X