Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynı mantıkla gidersem ;
    Buraya gelip bu iş bitmedi diyen pollyannalarla bize komployu bayern Münih kurdu diyen şikeci Arasında bir fark göremiyorum.
    Neye göre pollyanna ? Kişilerle ilgili karar verilmemiş, açtığımız dava hala devam etmekte (Temyiz, Cas, Fifa) ve bu iş bitti ? Nasıl bitiyor ?

Uefa yetkim yok diyor, yetkisi olan Fifa nasıl kapatacak konuyu ?

Atıp tutmak en güzeli..
    Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Ülkeye bak arkadaş.....

Kokuşmuş....
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne alakasi var guzel kardesim, valla bence de bu is bitti.ulkede bu kadar kani bozuk adam varken, akpsi chpsi mhpsi tum siyasi partiler sikebahcenin onunde set olmusken bu is bitmedi mi diyelim..uefa diyorduk onlarda o.cocugunun onde gideniymis..sikebahcenin yerinde biz olsaydik en az uc kume dusururlerdi ama adamlara kimse dokunamiyor..simdi de bir paralel yapidir gidiyor, kaba eti tutusan herkes oraya sariliyor.hakli haksiz bakan yok..bu ulkede hak yok,bu ulkede hukuk yok..kimin gucu fazlaysa kimin sayisal ustunlugu varsa onlar kral.
        en cok zoruma giden sey de sampiyonlugumuzun verilmemesi degil bizim hakkimizi alenen gasp eden adamin trabzonda girdigi her secimde daha yuksek oy olmasi.ben ankarada dogmus buyumus aslen rizeli fanatik bir trabzonspor'luyum..cocuklugumda babam beni iki-uc sefer avni akere goturmustu.o donemin trabzonsporlularini hatirliyorum da,boyle bir seyi o zaman yapsalar karadenizi yakarlardi..simdi bakiyorsun hepsi padisaha biat ediyor.
        trabzon sehri bile hakkini yiyenlerin yalakaligini yaparken biz neyin mucadelesini veriyoruz..trabzonspor baskani sike icin goreve geldi adam padisahin yaveri cikti..milleti sokaga dokecegim dedi hala sus pus olan biteni izliyor..bu dakikadan sonra yapilacak tek sey hakkimizi sokakta aramak,alana kadar sokaktan cekilmemek..bizde bu irade var mi?yok.
        zaten bunu yapsan darbe tesebbusunden iceri atarlar..oyle sacma sapan bir ulke olduk..hak verilmez hak alinir diye guzel bir laf var..biz hakkimiz verilecek diye bekledigimiz surece afedersin ama bir bok vermezler..
        butun bunlar ortadayken neredeyse 4 senedir karar vermeyen uefa fifa cas'a niye guvenelim,niye onlardan medet umalim..bu is bitti.masada bir kez daha sikeci o.cocuklari kazandi..

Ben demiyorumki ülkede hak var hukuk var.. elin adamlarından adelet boşuna beklemiyoruz..

Uefa devrede şu an, o yetkisiz ise FİFA gerekeni yapacak, kulübe bunla ilgili yazıda gitti..

Yorum

• alman vatandaşligina gectigim icin huzurlu ve mutluyum ismimi de hans olarak degistirirsem muthiş olacak

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

ZAMAN GEÇTIKÇE SÜREÇ ALEHİMİZE İŞLİYOR,,

Gümbürtüye gidiyoruz resmen

Tekrar ediyorum .

Dün UEFA'yı bağlayanlar, yarın Fifayıda bağlarlar.

CAS bizi HAKLI gösterse bile içerisi yok derse kimse Kupa'yı verdiremez

Trabzonspor derhal kongreye gitmelidir ve bu ŞIKECI ALEME ben yokum diyebilmelidir

BAŞKA ÇARESI YOK
            şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              alman vatandaşligina gectigim icin huzurlu ve mutluyum ismimi de hans olarak degistirirsem muthiş olacak
              hey hansi was geht ab
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Neye göre pollyanna ? Kişilerle ilgili karar verilmemiş, açtığımız dava hala devam etmekte (Temyiz, Cas, Fifa) ve bu iş bitti ? Nasıl bitiyor ?

Uefa yetkim yok diyor, yetkisi olan Fifa nasıl kapatacak konuyu ?

Atıp tutmak en güzeli..
                işte bu saydıkların tam olarak pollyanna.
                Yıllar olmuş kişilerle ilgili karar verilmeyeli. hala bir umut bekliyorsun. yetkim yok diyen uefa kişilere de ceza vermeye yetkim yok der olur biter.
                Yıllar olmuş uefa fifa seni sallamayalı.
                fifa bir şey yapma niyetinde olsa zaten senin başvurmanı beklemez.

Ama asıl pollyannalık camia olarak hiçbir şey yapmadan elin gavurundan medet umarak bu iş daha bitmedi demek.

Yorum

alman vatandaşligina gectigim icin huzurlu ve mutluyum ismimi de hans olarak degistirirsem muthiş olacak
                  Vatandaşlık değişimine lafım yokta ismin bence çok güzel. Hatta kardeşime bu ismi verdim Adınla uzun ve sağlıklı yaşaman dileğiyle.
                  Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hey hansi was geht ab
                    gut bruder und dir

Yorum

gut bruder und dir
                      voll jamaika bro

hans der erste mi olacak ismin tam

yakisir
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.12.2014, 17:37.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vatandaşlık değişimine lafım yokta ismin bence çok güzel. Hatta kardeşime bu ismi verdim Adınla uzun ve sağlıklı yaşaman dileğiyle.
                        allah razi olsun zaten espiri yapmiştim...hans ne ya almanlarla dalga geciyoruz bu isimle

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mahkeme kararı gerekiyor.Mahkeme kararı olmayan dinlemeler suç zaten.Şike davasındaki tüm dinlemeler mahkeme kararı ile yapılmış.
                          Yeni Türkiye'nin sistemi şöyle işliyo:
                          Yapilanlar akp lehine ise savcilar, hakimler ve diger devlet gorevlileri muhakkak dogru yolda hareket etmistir.
                          Şayet aleyhine ise sebep olan herkes ya darbeci, ya paralelci ya da iki ayyaşçı(!)

Ha bu arada Yeni Türkiye bugün 1 yaşında
                          En son Anıl C tarafından düzenlendi; 17.12.2014, 17:40.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

Bu arada bu yazıları okuyan kuşlar iyi bilsin

Trabzonspor şike alemine meze olmayacaktır

Herkes Hakkımızı gasp etse yada görmezden gelse bile bu Takımı'n gerçek taraftarları bu işi kabullenmeyecektir

2011 deki şampiyonluğumuz ,, tüm şampiyonluklarımızdan daha kıymetlidir

BU işten vazgeçmeyeceğiz, göreceksiniz
                            şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              işte bu saydıkların tam olarak pollyanna.
                              Yıllar olmuş kişilerle ilgili karar verilmeyeli. hala bir umut bekliyorsun. yetkim yok diyen uefa kişilere de ceza vermeye yetkim yok der olur biter.
                              Yıllar olmuş uefa fifa seni sallamayalı.
                              fifa bir şey yapma niyetinde olsa zaten senin başvurmanı beklemez.

Ama asıl pollyannalık camia olarak hiçbir şey yapmadan elin gavurundan medet umarak bu iş daha bitmedi demek.
                              Napalım arkadaşım dağa mı çıkalım ? Elin gavuru verdi o kadar cezayı.. İlk başta da dediğim gibi ha fenerlisin ha bu iş bitti diye ahkam kesersin.. Fifa başvurmamızı beklemeden yaparmış, sen davayı açma ama bu karıyı boşa bana de..

Şu başlığa girmeyin Allah aşkına..

Yorum

• "Kimse sana özgürlüğünü vermez. Kimse sana eşitliği, adaleti ve başka hiçbir şeyi vermez. Eğer gerçekten adamsan, bunları kendin alırsın!" (Malcom X)

Bir yıl kadar önce yazmıştım bunu, hala aynı görüşteyim ama ne yazık ki Trabzon halkının %60'ı adamlığı değil kuklalığı seçti.Geri kalan %40'ın büyük bölümü de o kuklacıyla masaya oturanlara destek verdi yani hem iktidara hemde Trabzonspora muhalif kadronun kuklası oldular.

3 tip kukla ve 3 tane büyük kuklacı var bu ülkede birisi Dini kullanıyor diğeri Milliyetçiliği ötekisi de Atatürkçülüğü,bütün hezeyanlarını ve adaletsizliklerini bu 3 yapının arkasına sığınarak bertaraf ediyorlar.

Trabzonspor bu 3 kuklacı tarafından adaletsizliğe mahkum edilmiş,yarınları ve sevinçleri çalınmış kimin umurum da ? Birisi bu adamlar Atatürkçü yemişim Trabzonu ben oyumu onlara veririm diyor.Ötekisi Türkçülük,milliyetçilik benim için her şeyin önünde diyerek görmezden geliyor diğerlerini söylemeye gerek yok zaten birilerinin kılı olacak kadar itaatkarlar.

İdeolojiler ile Trabzonspor sevdası her çakışma da mağlup oluyor bu zihniyetle de olmaya devam eder ya adaleti kendi elinizle alırsınız, yahut ezilmeye,yok olmaya mahkum edilirsiniz bunun başka bir örneği tarih sahnesin de yoktur..

Dünya da ki tüm evrensel hukuk normları Anarşi ve isyan sayesin de ortaya çıkmıştır bir başka deyişle günümüz de insan haklarını koruyucu,adalet sağlayıcı her yasa bir dönemler ezilen,katledilen,hakları hiçe sayılan insan toplulukların'ın devlete,krala,imparatora vs isyan edip anarşiyi başlatarak onları devirmesi yahut bezdirmesi sayesin de çıkmıştır..

Buna doğal hukuk denir. Anayasa'nın da üstünde olan tek hukuk normu doğal hukuktur bir başka deyişle Anarşi ve İsyan hukuğudur.Hakları çalınan insanlar her zaman devlete başkaldırma hakkına sahiptir.

Şike sürecin de sona yaklaşıyoruz önümüzde Temyiz,Cas ardından da FIFA'ya başvuru olacak eğer istediğimiz adalet sağlanmazsa ne yapılması planlanıyor ? Büyük İstanbul yürüyüşüyle gövde gösterisi mi yapılacak ? Kusura bakılmasın ama bu hiç bir işe yaramaz eğer adalet isteniyorsa isyan şart yoksa avucumuzu yalarız.

Ama ben olacakları söyleyeyim eğer istenilen kararlar çıkmazsa kuru,kuruya bir protesto yürüyüşü yapılır arkasın dan bir kaç kınama açıklaması yayınlanır sonra bütün herşeyi hazmedip hiç yaşanmamış gibi hayata devam edilir siyasetçiler yine kefenlerle karşılanır..

Bizlere müstehak aslında ülkenin eğitim ve kültür seviyesi bunu hakediyor.
                                Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                                Komünar..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X