İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh ulan Pensilvanya yaktın bizi yaktın. Bir sene sonra yapsaydınız şu 17 aralık operasyonunu olmazdı dimi.
alakaya maydonoz.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
3 Temmuz 2011'den beriİlk olarak Mehmet DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dava Trabzonspor hukuk kurulunun (Fifa dan sonra) CAS mahkemesine yapacağı son başvuruya kadar bitmiyecektir.Bu ülkede adalet beklemek zaten abesle iştigaldir.(Bitaraf olmayan bertaraf olur.R.t.e).Onun için ben umudumu hiçbir zaman kaybetmeyeceğim.Ve sonunda kazanacağımızdanda eminim.
KUPA GELECEK
diyorum.
Sadece hakkımızı istiyoruz.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bi üyemizin imzası şu şekilde:
Türkiye'de Adalet bir belediye başkanının (aynı zamanda Cumhurbaşkanının) ehliyetsiz oğlunun trafik kazasında öldürdüğü devlet sanatcısıdır, o ölen devlet sanatçısı da 8/8 oranında kusurlu bulunmuştur.... Türk mahkemeleri...Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
bu videoyu izleyin bu ülkede ADALET neymiş görün %72'ciler!!!8/8 kusurlu buldular
Şişli 7. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen raporda, Tanürek'in duran otomobillerin arasından yola çıktığı ve gerekli dikkati göstermediği ifade edildi, ünlü sanatçının 8/8 kusurlu olduğu öne sürüldü
http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=-103082
Ha bu arada kazayı yapana ne mi oldu? kusursuz bulundu! kusursuz bulan kişi de ödüllendirildi

Şimdi şike sahaya neden yansımadı anladınız mı? bunların ADALET anlayışı budur hadi gidin %72'de yetmez %99 verin!!En son Ceyhan61 tarafından düzenlendi; 30.09.2014, 11:18.Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum
-
Lise arkadaşım Federasyonda avukat. Hergun argolu muhabbetler yapabilecegim kadar samimi bir arkadaşım. "Mufettiş raporu, federasyona UEFAdan ihtar vb konularında kulağıma bir cümle bile gelmedi" dedi. Ekledi, "Demirören döneminde kupanın verilmesi gibi bir ihtimali aklından çıkar. Bunu yapabilecek tek kişi Ulusoy gibi görünüyor."
Ben aynen aktardım.
Yorum
-
Hükümetin atadığı yada bir şekilde nüfuz sağlayabileceği kimse kupa ve diğer ödüllerin geri iadesini gerçekleştir(e)mez.İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLise arkadaşım Federasyonda avukat. Hergun argolu muhabbetler yapabilecegim kadar samimi bir arkadaşım. "Mufettiş raporu, federasyona UEFAdan ihtar vb konularında kulağıma bir cümle bile gelmedi" dedi. Ekledi, "Demirören döneminde kupanın verilmesi gibi bir ihtimali aklından çıkar. Bunu yapabilecek tek kişi Ulusoy gibi görünüyor."
Ben aynen aktardım.
Hele ki Ulusoy ailesi.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
"Haziran 2015 seçim var. Ulusoy aday olacak" dedi. Eğer Ulusoy da vermeme niyetiyle gelirse, YD döneminde ne yaşadıysak onu yaşarız. Ayrıca "baş hukuk müşaviri ve yönetim kurulundan gelmesi haricinde çıkacak her haber, her duyum yalandır" dedi. Pek önemli bilgiler degil ama yine de aramizda gecen sohbeti paylasayim dedim.
Yorum
-
boyle duzenbazliklarin sahtekarliklarin dondugu guzelim ulkemden boyle sebeplerden dolayi gocup gittim... ben bir 20 sene gerideyiz derdimde gecen gun arkadasim Turkiyeye gitti dondugunde nasil Trabzon memleket dedim.. abi dedi 20 diyoruz ama rahatindan bir 200 sene gerideyiz dedi..u will need justice at the end..
Yorum
-
11 yaşındaki oğlum, verilmeyen kupa yüzünden Beşiktaşlı oldu. Ama benim kadar futbol hastası değil. Böyle olmasına seviniyorum.İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboyle duzenbazliklarin sahtekarliklarin dondugu guzelim ulkemden boyle sebeplerden dolayi gocup gittim... ben bir 20 sene gerideyiz derdimde gecen gun arkadasim Turkiyeye gitti dondugunde nasil Trabzon memleket dedim.. abi dedi 20 diyoruz ama rahatindan bir 200 sene gerideyiz dedi..
Ben TS yenildiğinde komaya giriyor, beraberlikte 2-3 gün suratım asık geziyorum.
Bu ülkeden nefret ediyorum, ABD'de de doğsaydım keşke diyor.
2010-2011'de benimle birlikte maç izleyen, izlemediği zamanlarda da odasından gelip baba TS maçı kaç kaç diyen çocuğun düştüğü duruma bakın.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu hafta pazar günü 11. grup BAL'da oynanan,
KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYESPOR - BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESPOR maçında,
Çekmece taraftarları takımlarının renginden dolayı bordo-mavi çektiler. Bizim Ereğli tribünleri de bordo-mavi çekerek karşılık verdiler ve bize her yer Trabzon diye bitirdiler.
Tüylerim diken diken oldu.
Gurbette bile bordo-mavi renkli kardeşlerimi görmek ve bordo-mavi çekmek mükemmeldi.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum

Yorum