Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben kendı adıma şike surecınde trabzon halkının ve trabzonspor camıasının aslında hıcde oyle goruldugu gıbı ısyankar asi ınsanlardan olusmadıgını tam aksına duzenın bas rol oyuncularından etlı ye sutluye karısmayan guc ne tarafta ıse o tarafa yonelen ınsanlardan olustugunu gordum yanı kendı adıma ınanılmaz bı hayalkırıklıgı yasadım,sen bu olayları daha ıyı gozlemleyen bırısı olarak ne dusunuyosun bu konuda dostum bı kac sey soylermısın
    Bu zaten görünen birşey. Trabzon halkı %90 inşat işiyle uğraşıyor. Akp döneminde inşaat işleri patladı ve bir sürü zengin müteahhit ortaya çıktı. Şimdi bunlar hallerinden memun , bunların baktığı insanlarda memnun. Ayrıca stadda yapılıyor. İşin ucunda menfaaat olunca insanlar babasını bile satar.

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ah ulan Pensilvanya yaktın bizi yaktın. Bir sene sonra yapsaydınız şu 17 aralık operasyonunu olmazdı dimi.

alakaya maydonoz.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu ülkenin insanlarindan nefret ediyorum...migdesiz, ALLAH korkusu olmayan, para ya tapan insanlardan...
        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Bu dava Trabzonspor hukuk kurulunun (Fifa dan sonra) CAS mahkemesine yapacağı son başvuruya kadar bitmiyecektir.Bu ülkede adalet beklemek zaten abesle iştigaldir.(Bitaraf olmayan bertaraf olur.R.t.e).Onun için ben umudumu hiçbir zaman kaybetmeyeceğim.Ve sonunda kazanacağımızdanda eminim.

Yorum

• İlk olarak Mehmet DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu dava Trabzonspor hukuk kurulunun (Fifa dan sonra) CAS mahkemesine yapacağı son başvuruya kadar bitmiyecektir.Bu ülkede adalet beklemek zaten abesle iştigaldir.(Bitaraf olmayan bertaraf olur.R.t.e).Onun için ben umudumu hiçbir zaman kaybetmeyeceğim.Ve sonunda kazanacağımızdanda eminim.
            3 Temmuz 2011'den beri

KUPA GELECEK

diyorum.

Sadece hakkımızı istiyoruz.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Bi üyemizin imzası şu şekilde:

Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"
              Türkiye'de Adalet bir belediye başkanının (aynı zamanda Cumhurbaşkanının) ehliyetsiz oğlunun trafik kazasında öldürdüğü devlet sanatcısıdır, o ölen devlet sanatçısı da 8/8 oranında kusurlu bulunmuştur.... Türk mahkemeleri...

8/8 kusurlu buldular

Şişli 7. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen raporda, Tanürek'in duran otomobillerin arasından yola çıktığı ve gerekli dikkati göstermediği ifade edildi, ünlü sanatçının 8/8 kusurlu olduğu öne sürüldü

http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=-103082
              bu videoyu izleyin bu ülkede ADALET neymiş görün %72'ciler!!!

Ha bu arada kazayı yapana ne mi oldu? kusursuz bulundu! kusursuz bulan kişi de ödüllendirildi

Şimdi şike sahaya neden yansımadı anladınız mı? bunların ADALET anlayışı budur hadi gidin %72'de yetmez %99 verin!!
              En son Ceyhan61 tarafından düzenlendi; 30.09.2014, 11:18.
              Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Düşürün ulan
                Düşürün ulan
                Emek hırsızlarını
                Düşürün Ulan

Düşürün ulan
                Düşürün ulan
                Şike Yapanı
                Düşürün ulan
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Lise arkadaşım Federasyonda avukat. Hergun argolu muhabbetler yapabilecegim kadar samimi bir arkadaşım. "Mufettiş raporu, federasyona UEFAdan ihtar vb konularında kulağıma bir cümle bile gelmedi" dedi. Ekledi, "Demirören döneminde kupanın verilmesi gibi bir ihtimali aklından çıkar. Bunu yapabilecek tek kişi Ulusoy gibi görünüyor."

Ben aynen aktardım.
                  Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lise arkadaşım Federasyonda avukat. Hergun argolu muhabbetler yapabilecegim kadar samimi bir arkadaşım. "Mufettiş raporu, federasyona UEFAdan ihtar vb konularında kulağıma bir cümle bile gelmedi" dedi. Ekledi, "Demirören döneminde kupanın verilmesi gibi bir ihtimali aklından çıkar. Bunu yapabilecek tek kişi Ulusoy gibi görünüyor."

Ben aynen aktardım.
                    Hükümetin atadığı yada bir şekilde nüfuz sağlayabileceği kimse kupa ve diğer ödüllerin geri iadesini gerçekleştir(e)mez.

Hele ki Ulusoy ailesi.

StopMatchFixing.Com

Yorum

• "Haziran 2015 seçim var. Ulusoy aday olacak" dedi. Eğer Ulusoy da vermeme niyetiyle gelirse, YD döneminde ne yaşadıysak onu yaşarız. Ayrıca "baş hukuk müşaviri ve yönetim kurulundan gelmesi haricinde çıkacak her haber, her duyum yalandır" dedi. Pek önemli bilgiler degil ama yine de aramizda gecen sohbeti paylasayim dedim.
                      Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• boyle duzenbazliklarin sahtekarliklarin dondugu guzelim ulkemden boyle sebeplerden dolayi gocup gittim... ben bir 20 sene gerideyiz derdimde gecen gun arkadasim Turkiyeye gitti dondugunde nasil Trabzon memleket dedim.. abi dedi 20 diyoruz ama rahatindan bir 200 sene gerideyiz dedi..
                        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          boyle duzenbazliklarin sahtekarliklarin dondugu guzelim ulkemden boyle sebeplerden dolayi gocup gittim... ben bir 20 sene gerideyiz derdimde gecen gun arkadasim Turkiyeye gitti dondugunde nasil Trabzon memleket dedim.. abi dedi 20 diyoruz ama rahatindan bir 200 sene gerideyiz dedi..
                          11 yaşındaki oğlum, verilmeyen kupa yüzünden Beşiktaşlı oldu. Ama benim kadar futbol hastası değil. Böyle olmasına seviniyorum.

Ben TS yenildiğinde komaya giriyor, beraberlikte 2-3 gün suratım asık geziyorum.

Bu ülkeden nefret ediyorum, ABD'de de doğsaydım keşke diyor.

2010-2011'de benimle birlikte maç izleyen, izlemediği zamanlarda da odasından gelip baba TS maçı kaç kaç diyen çocuğun düştüğü duruma bakın.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• şu tertemiz Trabzonspor sevdalılarına bu satırları yazdıranlar utansın. Gün yüzü görmesinler inşallah.

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İki cihanda da şikeci/koruyucularının alayını güldürme mevlam.
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Bu hafta pazar günü 11. grup BAL'da oynanan,

KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYESPOR - BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESPOR maçında,

Çekmece taraftarları takımlarının renginden dolayı bordo-mavi çektiler. Bizim Ereğli tribünleri de bordo-mavi çekerek karşılık verdiler ve bize her yer Trabzon diye bitirdiler.

Tüylerim diken diken oldu.

Gurbette bile bordo-mavi renkli kardeşlerimi görmek ve bordo-mavi çekmek mükemmeldi.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X