Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• her maç şike için büyük bir pankart yapılmalı..
    her maç görsel bir şov olmalı..
    şuan oynadığımız hiçbir oyunun önemi yok..
    hakkımızı alamadan yeni haklar kazanmaya, başarı elde etmeye çalışıyoruz...

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Şaşırmaya gerek yok arkadaşlar.
      Zaten bu kararın çıkacağını hepimiz biliyorduk.
      Şike sabit sonuç değişmeyecektir.
      a.y aklansa bile diğer hükümlülerin suçu sabit endişelenmeye gerek yok.
      Tek sıkıntı sürenin uzaması oldu.
      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Şu ligden çekilip gürcü liginde oynasak bundan daha iyidir .
        Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• yeniden yargilansin önemli degil. sportif yargi kararini zaten verdi. her yerde sikeciler

Yorum

• ... Bİz neyin oynunu oynuyoruz ... Ne için oynuyoruz ... Ben neden yenemeyince , beraberlikte 2-3 gün moralsiz geziyorum... Neden bize bu kirli futbolu izlettiriyolar... Biz böyle giderse neden neden neden demeye çok devam ederiz...
            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• yazık gerçekten yazık.. biz neyin mücadelesini veriyoruz.. gücü elinde bulunduranların yaptıklarına bakın..

Yorum

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biz bu takım İstanbul'a taşınmalı derken bazı arkadaşlar kızıyordu bize ..ne işi varmış Takımı'n İstanbul'da diye...o İSTANBUL seni 3o senedir eziyor ey Trabzon..Sonra bu şehir bu takımı haketmiyor dediğimizde yine tepkiler olmuştu..Görüyoruz şimdi ..Anladınızmı şimdi ?? Rezillik diz boyu..4 senedir bu rezilliğe kimse dur diyemedi..Bırakın şehrı yaşanan haksızlıkları BU TAKIMIN BIZE , YANI TRABZONLU OLMAYIP TRABZONSPORLU OLAN ,,, ILKOKULDA ORTAOKULDA LISEDE HEP TEK BASIMIZA BU TAKIMI SAVUNAN BIZIM GIBI TARAFTARLARA AHDE VEFA BORCU VAR,,ONURUMUZ GURURUMUZ AYAKLAR ALTINDA...BUTUN CEVREMIZIN MAKARASI OLDUK...DALGA GECIYOR INSANLAR BU MUDUR TRABZONSPOR ? Bazen soruyorum kendime bir zaman MAKİNASI olsa ve bana bu şike sürecini gösterilse 30 sene sonra bir Şike Süreci Yaşanacak ve camian bu şekilde davranacak diye...Hem vallahi hem billahi yemin ediyorum bu takıma tutmazdım..Gerekirse bir 30 sene daha şampiyon olmasaydıkda bu yaşananları görmeseydik,,,Kazım Koyuncunun söylediği Trabzonspor 2 sene Öncesinde öldü bakmayın ...şu an itibariyle yanlış ASK kurbanıyız o kadar,,Bekliyoruz sadece..
                İstanbul'da yaşayan Trabzonlulardan AKP'ye oy verenlerin yüzdesi ne sanıyorsunuz acaba? Ben İstanbul'daki Trabzonluların daha yüksek yüzdeyle AKP'ye oy verdiklerini düşünüyorum. İstanbul'un farklı dokusunun ardına saklanıp teflon gibi işin içinden sıyrılmak olmaz.

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İstanbul'da yaşayan Trabzonlulardan AKP'ye oy verenlerin yüzdesi ne sanıyorsunuz acaba? Ben İstanbul'daki Trabzonluların daha yüksek yüzdeyle AKP'ye oy verdiklerini düşünüyorum. İstanbul'un farklı dokusunun ardına saklanıp teflon gibi işin içinden sıyrılmak olmaz.
                  Çok önemli bir noktaya değindin abla.. Herkes şehre odaklanmış ama tüm Trabzonluların yüzdesi bence de daha fazla..

Yorum

• Yeniden Yargılama sonucunda çete suçundan yırtacak, yattığı süre göz önüne alınarak şikeden suçu sabit olsa bile bir daha hapis yatmadan bu iş bitecek. Bence plan bu.
                    Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Günaydın,

azizin yeniden yargılanması hiçbir şeyi değiştirmeyecek göreceksiniz, aziz beraat edemez de diyelim ki etti, şike suçu sabit olanlar var. Süreç biraz daha uzayacak maalesef ama göreceksiniz sonuç asla ve asla değişmeyecek. Bu yazdıklarımı da not edin bir kenara...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Türkiye'de ne kadar hırsız, tecavüzcü, katil varsa 17 Ocak 2014 tarihinden beri boşu boşuna hapis yatıyor. Aksini iddia edecek Hakim Savcı varsa çıksın karşıma !
                        Kim yapıyor bu meydan okumayı ?

Hukuk eğitimi almamış, bilgisi kıt sıradan vatandaş olan ben deniz... Düşünün Türkiye'deki hukukun düştüğü aciz durumu.

"Siyaset başka futbol başka" diyenlerin aklına da yüzüne de tükürürüm.

Siyasetin karışmadığı alan kalmadığı ülkemizde yalakalığın sınırları çoktan aşılmış.
                        Bir şeyi unutuyorsunuz kurumsal yada kişisel olarak taptıklarınız bugün varlar yarın yoklar.
                        Ama
                        Trabzonspor var olacak inadına var olacak.
                        Ve bugünlerde sizin yaptıklarınızı biz son nefesimizi teslim edinceye kadar herkese anlatacağız.
                        Bu şerefsizlikle yaşayacaksınız.
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• toplam 4 mahkeme tarafından suclu bulunan bır adam neden yargılanır ??? dıyelımkı sucsuz bulundu ne olacak ozaman ?? uefa ve cas turkıyedekı mahkeme sonucuna gore ceza vermedıgıne gore her hangı bısey talep edebıleceklermı ?? bence hayır ama bızım kupamızı rahat arada kaynatabılecekler.. azız yıldırıma tazmınat hakkını verecekler gıbı duruyor cunkı;

1- sorusturma ilk basladıgında 17 macta 16 mac sıkelı dıye basladı 7 ye dustu
                          2- bir kanun degıstı 7 mactan 5 e dustu
                          3- ılerleyen donemde karar acıklandı 5 mac sıke 3 mac tesvık ?? tesvık alan takımlar ceza gormedı

bu surecın en cok uzamasının bırıncı nedenı oln sadrı sener ortalıkda yok olsada bıze bır faydası yok
                          uefa ben cezayı verdım benım ısım bıttı dıyor butun dunyanın gozunun onunde ezılıyor yok sayılıyoruz bızde dahıl kımsenın umurunda degıl..
                          futbol sevgımızı goren bıreylerın cogu bu durumu sıyası amala kullanma gayretınde fakat sıyasılerın tamamının dusuncelerı akp nınkınden farklı degıl

sonuc... ıstanbulu yakmadan hakkımızı almamızın ımkansız oldugu ayan beyan ortada sımdı bıze ıkı sans bıraktılar

1- dokulecez sokaklara ortalıgı atese verıp hakkımızı alacaz
                          2- susup konuyu kapatacaz

bunun dısında ne solersenız soleyın sonuc 2 secenege dayanır
                          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türkiye'de ne kadar hırsız, tecavüzcü, katil varsa 17 Ocak 2014 tarihinden beri boşu boşuna hapis yatıyor. Aksini iddia edecek Hakim Savcı varsa çıksın karşıma !
                            Kim yapıyor bu meydan okumayı ?

Hukuk eğitimi almamış, bilgisi kıt sıradan vatandaş olan ben deniz... Düşünün Türkiye'deki hukukun düştüğü aciz durumu.

"Siyaset başka futbol başka" diyenlerin aklına da yüzüne de tükürürüm.

Siyasetin karışmadığı alan kalmadığı ülkemizde yalakalığın sınırları çoktan aşılmış.
                            Bir şeyi unutuyorsunuz kurumsal yada kişisel olarak taptıklarınız bugün varlar yarın yoklar.
                            Ama
                            Trabzonspor var olacak inadına var olacak.
                            Ve bugünlerde sizin yaptıklarınızı biz son nefesimizi teslim edinceye kadar herkese anlatacağız.
                            Bu şerefsizlikle yaşayacaksınız.
                            Abi sen ne düşünüyorsun bu konuda azizin beraat etme şansı varmıdır?

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi sen ne düşünüyorsun bu konuda azizin beraat etme şansı varmıdır?
                              Bütün hukuk yollarını tüketmiş bir hırsız 17 ocaktan beri tutuklanmıyorsa neden beraat etmesin ? ettirilmesin ?
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bütün hukuk yollarını tüketmiş bir hırsız 17 ocaktan beri tutuklanmıyorsa neden beraat etmesin ? ettirilmesin ?
                                abi yanlız atladığımız bir nokta var sanırım, aziz yıldırım "emenike beraat etti fakat bana emenike yüzünden ceza verildi bu yüzden yeniden yargılanmak istiyorum" diye yeniden yargılanmak istemişti yani ben beraat edeceğini düşünmüyorum. evet emenikeden dolayı cezasında indirime gidilebilir fakat diğer suçları sabit olacak diye düşünüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X