Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "2011 den beri konuşuyorlar"
    Demirören "Sosyal medyada "FIFA, Türkiye'yi ihraç edecek, yasaklayacak şeklinde' açıklamalar oluyor. Böyle bir şey var mı?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:
    "2011'den beri konuşuluyor, şimdi buradayız. Avrupa'nın 6. büyük ülkesiyiz. Biz Türkiye'yiz. Bunlar kolay işler değil. Biz yolumuza bakıyoruz ve hakkımızı koruyoruz."

Has Sigthorsson ordan lan

Siz Türkiye iseniz ben değilim. Onu okuyunca Cüneyt Arkının deli Yusuf filmindeki replik geldi. Goduğumun tüp kafalısı.

Gesendet.
    En son ibrahim tarafından düzenlendi; 10.09.2014, 10:09.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Siz Türkiye iseniz ben değilim. Onu okuyunca Cüneyt Arkının deli Yusuf filmindeki replik geldi. Goduğumun tüp kafalısı.

Gesendet.
      o suratsız herifi görünce acayip sövesim geliyor, zor tutuyorum kendimi.
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• "2011 den beri konuşuyorlar"

Demirören "Sosyal medyada "FIFA, Türkiye'yi ihraç edecek, yasaklayacak şeklinde' açıklamalar oluyor. Böyle bir şey var mı?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:
        "2011'den beri konuşuluyor, şimdi buradayız. Avrupa'nın 6. büyük ülkesiyiz. Biz Türkiye'yiz. Bunlar kolay işler değil. Biz yolumuza bakıyoruz ve hakkımızı koruyoruz."
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• 2011 den beri konuşuyormuşuz,
          konuşacağız,
          sana da hayatı zından edeceğiz Allahın izni ile.

AĞZINA SAĞLIK ERTAN KARDEŞİM
          YUKARIDAKİ SÖZLERİNE KATILIYORUM
          ARTIK MİLLİ TAKIM YENİLSE DE ÜZÜLMÜYORUM
          ÇÜNKÜ BENİM ÜLKEMDEKİ FUTBOL KİRLENDİ BİR KERE
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            "2011 den beri konuşuyorlar"

Has Sigthorsson ordan lan

''godoş'' gene mesai yapmış anlaşılan.

...

Böyle her açıklama sonrası FIFA veya UEFA nezdinde bir karar çıkıyor. İyi şeylerin arefesindeyiz ,hissediyorum.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Tupcu ceza veremezler dediyse iyi yoldayiz demektir
              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• ya tüpçüye neden kızıyosunuz. adam ne denirse onu yapıyor yoksa oyuncakları elinden alınır
                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya tüpçüye neden kızıyosunuz. adam ne denirse onu yapıyor yoksa oyuncakları elinden alınır
                  Niye kızmayayım?

Bir insan şahsiyetini satarsa ... o nice bir insandır????

StopMatchFixing.Com

Yorum

• futbolda şahsiyetini satmayan kim kaldı ki? (yönetim bazında)

Yorum

• İlk olarak Soner Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      futbolda şahsiyetini satmayan kim kaldı ki? (yönetim bazında)
                      bizim satmadığımız mahkemelerde ispatlandı mesela .

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bizim satmadığımız mahkemelerde ispatlandı mesela .
                        bizim hakkımızı kimin yediği belli. başkanımızın da kimin peşinde koştuğu belli. geçmiş başkanımıza bakarsanız onunda tüpçüyü seçtiği belli. vallahi tek temiz biz Trabzonspor taraftarıyız. bahsettiğim olaylar şike sürecinden sonraki yönetimsel davranışlarımızdır.

Yorum

• İlk olarak Soner Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bizim hakkımızı kimin yediği belli. başkanımızın da kimin peşinde koştuğu belli. geçmiş başkanımıza bakarsanız onunda tüpçüyü seçtiği belli. vallahi tek temiz biz Trabzonspor taraftarıyız. bahsettiğim olaylar şike sürecinden sonraki yönetimsel davranışlarımızdır.
                          Ben Sadri Şener'i kastetmiştim.

Yönetici dediğimiz insanlar hemen hemen bütün kulüplerde ekseriyetle iş adamlarından oluşuyor. Bu insanlar kulüplere vakit harcarken şahsi işlerini de bir yandan yürütmek durumundalar. Hepsinin de kendi çaplarında bürokrasi ile ilişkisi mevcut ( ki bir işadamının böyle bir durumu olması normal)

Sorun bu ilişkileri ne yönde kullandıkları neye dair uygulamaların içerisinde oldukları. Ben Sadri Şener'de böyle sorunlu bir ilişki gözlemlemedim. Mahkemede aynı kanaate sahip olmalı ki kendisini Aziz Yıldırım'la aynı kefeye koymadı.

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ayrıca Demirören'in seçiminde Sadri Şener'inyanlış desteğinden çok , o şahsın ''kahpeliğine ve dönekliğine'' odaklanmak çok daha iyi olur.

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben Sadri Şener'i kastetmiştim.

Yönetici dediğimiz insanlar hemen hemen bütün kulüplerde ekseriyetle iş adamlarından oluşuyor. Bu insanlar kulüplere vakit harcarken şahsi işlerini de bir yandan yürütmek durumundalar. Hepsinin de kendi çaplarında bürokrasi ile ilişkisi mevcut ( ki bir işadamının böyle bir durumu olması normal)

Sorun bu ilişkileri ne yönde kullandıkları neye dair uygulamaların içerisinde oldukları. Ben Sadri Şener'de böyle sorunlu bir ilişki gözlemlemedim. Mahkemede aynı kanaate sahip olmalı ki kendisini Aziz Yıldırım'la aynı kefeye koymadı.
                              beni yanlış anlıyorsunuz ben sadri şener in şike yaptığına inanmıyorum zaten. ama şike sürecinden sonra aldıkları kararlar sizinde bahsettiğiniz gibi iş ilişkileriyle alınmış kararlar. sadri şener şike davasının üstüne düşmemiştir. aynı şekilde iho da hakkını yurt içinde aramaktan vazgeçmiş yurt dışında arıyor. bununda sebebi belli. ama bir yandan tüpçüye destek veren Şener diğer yandan rte mitinglerinde dolaşan İho yu görünce bir Trabzonspor taraftarı olarak sinirlerim zıplıyor.

Yorum

• Mücadeleye devam.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X